Jump to content

jelle

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jelle

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  1. Mooi op tijd die acties! Nog 1 speeldag en het seizoen is gedaan! Ze weten goed genoeg welke ploegen ze moeten uitkiezen!!!!! Die zonder harde kern gaan ze aanpakken, dan zijn ze zeker dat ze er zonder kleerscheuren vanaf komen! Die ploegen van het antwerpse laten ze liever gerust, daar hebben ze al is zo'n actie willen doen! hahahaha, daar hebben ze nog spijt van!
  2. Onze belgische regering heeft meer nood aan hun eigen belangen, dan aan die van hun eigen landgenoten!
  3. nog 1 enkel vraagje, Kan je ook differentieel-relais gebruiken ipv gewone relais?
  4. Ik heb daar idd heel veel informatie gevonden! Maar om één of andere reden zijn bij mij de afbeeldingen niet zichtbaar. Vandaar de vraag! Sorry maar alvast bedankt de reacties
  5. Als je dat eventueel zou willen doen aub? Heb al enkele pm's gestuurd maar helaas nog geen antwoord!
  6. Hallo iedereen, heb me de vorige dagen al suf gezocht op het forum over hoe ik zelf een schakelkast moet maken! Het zou een 400watt, afzuiger(lichtste model) en eventueel blazer moeten aankunnen! In theorie is alles mooi uitgelegd maar overal zijn er de afbeeldingen bij weg! Daarom mijn vraag, of er iemand zo' schakeling kan tekenen en me dat even pm'en? Alvast bedankt
  7. Yep, veel te gretig aan het knippen geweest! Volgens mijn gaan er je enkele mooie grammetjes wiet aan je neus voorbij. Ben er wel zeker van dat je deze fout niet meer gaat maken.
  8. jelle

    Zaadjes

    Hey, Als ik je een goede tip mag geven. Als je zaden hebt is het mss beter om ze ineens in de aarde te steken! Dan zit je niet met de onzekerheid dat je ze beschadigd hebt met van tussen de watten te halen.
  9. Scroggen ben ik zeker van plan, alleen weet ik niet goed hoe het juist moet! Heb al is gekeken hier op de site maar geraak er niet wijs uit!
  10. Heb mij een kastje staan met 3x18w en wou even weten of ik mijn zaailingen direkt op 12/12 kan zetten of is dit af te raden? Denk ook dat ik er 5x18w gaan van maken!?
  11. Ga mijn eerste tl-lampen kweekje opstarten maar had me graag wat meer geinformeerd over dit gebeuren. Eeerst en vooral had ik graag geweten welke hoeveelheid van lampen is aangeraden en of het nodig is dat deze worden aangesloten op een vsa? Dan had ik graag nog iets geweten over de temp. nl, tl-lampen geven toch geen warmte af dacht ik? Moet ik mijn kastje bijstoken of heb ik het mis dat tl-lampen geen warmte geven?
  12. Heb sinds het begin van de week mijn nieuwe hok in gebruik! Het hok zelf is 1000*1500*1800 met ongeveer 10 plantjes in. Alles verloopt prima maar enkel de temperatuur krijg ik niet op peil! Met de lamp aan bedraagt de temp. tss de 30 en de 35° !!! Mijn afzuiger staat op volle toeren te draaien, er staan 2 blazers in + een emmer met ijs. Ik krijg de t° amper tegen de 30°! Kan er mij iemand nog enkele tips geven want ik ben ten einde raad.
  13. jelle

    Ice

    ik denk dat ik ze nog een weekje laat staan. ze zullen dan ongeveer 9 weken staan. Ga ze nog 1 maal water geven om uit te zweten en de rest van de week niks meer. Ik hoop dat het een lekker wietje wordt????
  14. jelle

    Ice

    heb juist de zoekfunctie gebruikt maar ben er niet wijzer uit geworden. Ga gewoon w8 tot er 75% van de haartjes bruin zien. Bedankt voor de reactie
  15. jelle

    Ice

    Ik wou eens even horen dat er hier mensen zijn die een beetje ervaring hebben het wietje ice? Zit zelf met 4 plantjes die bijna oogstrijp zijn. Nu was mijn vraag of dat ik voor deze soort ook moet wachten tot 70 à 80% van de haartjes bruin zien om te oogsten? Ik weet dat het een het een witte soort is, daarom de vraag. Alvast bedankt
×
×
  • Create New...