Jump to content

zzz16

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About zzz16

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Verplicht...... Niets is verplicht natuurlijk, maar door het gebruik van juiste voeding kun je betere resultaten behalen en verwachten. De plant zal sterker en groter worden, wat natuurlijk positieve invloed heeft op de kwantiteit en de kwaliteit van je plantjes. Voor alles over voeding kun je het beste hier kijken: Voeding
  2. Niet echt een goede tip voor je hokje, maar ik zou de pH + EC meter te samen kopen: pH + EC meter combinatie - Eutech pH/EC testr Basic (los). Volgens mij zijn dit dezelfde als jij die wil, maar kost deze €130 in plaats van 2x €70. Het scheelt niet veel, maar toch
  3. Wooh wat een mooi kweekje, ziet er echt top uit joh. Succes met de laatste weken PS: Ik ga voor de 2350 gram
  4. ik bewaar het in de dvd van How High en die staat gewoon in de kast Regards zzz16
  5. Plantjes staan er mooi bij hoor. Ik ben benieuwd hoeveel je er van af gaat halen. In ieder geval veel suc6 en keep up the good work!!!!!!
  6. He solomine even vraagje. Ik had ook een takje geknakt maar die was een beetje door gescheurt omdat ik een beetje onhandig bezig was. Nu was het takje nog voor 1/3 aangehecht schat ik. Ik heb het weer een beetje stevig bij elkaar gebonden en ik hoop dat hij gewoon weer aangroeid. Wat denk jij hiervan?
  7. Ben benieuwd hoe een beter stekje het gaat doen onder een led. Ik vind hem er niet zo heel mooi bij staan, misschien nog een led erbij?
  8. Ik lees veel topics hier door en het blijkt dat er al aardig wat plantjes in de bloei staan of al klaar zijn met bloeien. De mijne bloeien dus gewoon totaal nog niet. Ik heb K2 en ik wist dat dit opzich wat latere bloeiers waren, maar zo laat. Volgens mij klopt dit niet....
  9. zzz16

    Afzuren

    De twee plantjes die ik in de tuin heb, zullen hopelijk over een maand in de bloei schieten. Nu weet ik dat in de laatste twee weken voordat de plant geoogst wordt er alleen nog maar afgezuurd water bij gevoegd moet worden met een Ph van 5,8. Om deze waarde te bereiken is het natuurlijk het makkelijkste om met een Ph meter en Ph- van de growshop de gewenste Ph in het water te krijgen. Nou heb ik helaas niet de luxe om een Ph meter aan te schaffen en uiteraard wil wel zo goed mogelijk wiet. Ik heb wel kunnen achterhalen wat het water voor Ph heeft hier in woonplaats, dit is ongeveer 7,2-7,3. Is het mogelijk om gewoon een X aantal ml zuur toetevoegen voor een goede Ph? Zoja hoeveel ongeveer dan?
  10. zzz16

    Grond Mengen

    Ik zou zeggen neem een grote cementkuip en gooi daar alles lekker in en roeren maar
  11. Ik denk niet dat het verbrand is daar zijn de gaatjes te "mooi" voor. Het zijn allemaal kleine gaatjes die allemaal een diameter hebben van een minimeter of 4-5. Ik ben me best aan het doen voor een fototoetsel. Ik heb zojuist mijn planten verpot van een emmer, naar een 25-30 liter potje heb ook nog wat ouwe koe mest toegevoegd, ben benieuwd wat het wordt.
  12. Er zitten wel heel veel mieren in de grond en op de grond, zou dit er misschien iets mee te maken kunnen hebben?
  13. Na verschillende topics hebben doorgelezen over ziektes en ongedierte heb ik toch nog niet een 100% duidelijk antwoord. Mijn 2 plantjes hebben op verscheidene bladeren kleine gaatjes zitten. Niet echt schrikbarend, maar toch wel een gaatje of 10 op sommige blaadjes. Toch zitten op de meeste bladeren geen gaatjes. Ik dacht eerst dat het slakken waren, maar dan had ik wel slijm aan getroffen op de bladeren, dit is dus niet het geval. Ook heb ik al bier geprobeerd en de gaatjes zijn niet echt minder geworden. Is het misschien verstandig als ik gewoon een bestrijdingsmiddel koop tegen allerlei ongedierte of kan ik dit beter niet doen? EDIT: ik heb momenteel even geen fototoestel tot me beschikking, maar hier wordt aangewerkt.
  14. zzz16

    Houtsnipers

    Ze staan inderdaad stevig en strak bij. Het gat in de achtergrond ga ik vol gooien met grond, grond dat nu ongeveer 8 maand daar ligt met wat voeding erdoor heen (beendermeel, bloedmeel en az kalk) Hoop dat ze dan nog wat groter worden.
  15. zzz16

    Houtsnipers

    Plantjes Hier staan de 2 plantjes in emmer. In het midden zijn ze heel erg bebost, is dit wel goed in verband met door laten van lucht?
×
×
  • Create New...