Jump to content

jorenko

Full member
  • Content Count

    388
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About jorenko

  • Rank
    high again
  • Birthday 02/14/1975

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  1. jorenko

    De Tensiometer

    ff een vraagje hier over. zodra je weer gaat starten... moet je hem(tensio meter)dan weer eerst een uur laten inwateren???????
  2. @henk jan Dus ik denk dat het niet handig is om bijvoorbeeld 4 maal 600 watt op een vierkante meter te zetten. Het is niet lucratief om dit te doen, maar het is natuurlijk niet onmogelijk. hoezo niet dan???????
  3. jorenko

    6x600 Watt

    moet goed komen(qua spullen)
  4. ik zuig de warme lucht af en blaas lucht uit me woonkamer de inloopkast in via de kier onder me deur... denk dat ie bedoeld qua m3 mmar uhhhhhhhhh.......... eerst stekkies erin en daarna pas je spullen aan sluiten......... ik heb de koolstof filter op de zuiger aangesloten en die leid via een gat me woonkamer in ,verder wordt er lucht aangezogen onder de deur door met een huis/-tuin-keuken ventilator die zachtjes blaast... tegen me sneeuwwitjestekjes
  5. maar dit hokje gaat er komen en...................alweer bezig???????
  6. en je inblaas waar haal je die vandaan...... en die 1500 is net aan in een hok....
  7. en moet je nog antwoord geven hierop????
  8. HOHOHOHO.... FOUTJE zwart moet bruin zijn...........sorry..... dus wat er hier word gezegd klopt.bruin,zwart of rood word er weleens voor gebruikt.... en dat hittebestendige draad heb ik ook maar zou ik dat gewoon deoor de cube laten lopen(is immers hittebestendig)????? het wordt hem geel/groen, bruin en blauw voor de ogen .... jazekerssssssss,ben ook bang dat het verkeerd zou gaan,voorheen had ik het dus gewoon aangesloten en sinds ik dit allemaal lees wil ik het ook op z`n veiligst en best doen.....
  9. zwart is dus blauw..... werd me trouwens verteld dat er normaal 3 kleuren gebruikt kunnen worden,voor de plus ofzo. en dat zijn de kleuren zwart blauw en rood kan je tegen komen.
  10. alstjeblieft...............top,uit gelegd.......
  11. nou waar blijf je dan???? succes
  12. jorenko

    foto`s

  13. ben er nu niet in de buurt,maar moet ik het zo kunnen zien of moet ie uit elkaar?
  14. wil het wel gewoon proberen ,wat gebeurd er als het verkeerd is gaat ie dan niet aan of gaat me lamp dan kapot
×
×
  • Create New...