Jump to content

Attitude

Full member
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by Attitude


 1. Beste levensgenieters,

   

  Ik zie door de bomen het bos niet echt meer. Wil graag een 100% Myceliumbox kopen via http://www.magic-mushrooms-shop.com/nl/. Heeft iemand ervaring met deze bakken? Ziet er uit dat dit substraat veel voordelen heeft op de normale mycelium grow kits.

  Aardig en behulpzame customer support..

   

  ..wil alleen graag jullie mening er over hebben!

   

  Thanks!


 2. Efedra is natuurlijk al een paar jaar niet legaal meer te verkrijgen in NL, nu heb ik gehoord dat in belgie je het gewoon nog kan halen. Heb al meerdere energizers geprobeerd, maar word er meer wazig van als echt speedy. Wie weet hier meer over aangezien ik daar toch nog aardig naar opzoek ben...

   

  Pm-etje mag ook!


 3. Hahahaha reken jezelf niet rijk vriend. Dit gaat je zeker niet lukken, wees reeel onder een 600watter moet je je planten al een paar week voor laten groeien dan zou je net boven de 100 gram per plant droog halen HIER een verslag van een jaartje terug die kerel kreeg het ook nie voor elkaar...en jij onder TL ook niet. Sorry, maar don't believe everything you read...denk dat je inderdaad blij kan zijn met de +- 20/25gr droog...


 4. Mmm gister vergeten water te geven en het zag er allemaal aardig dood uit...op de foto's lijkt het nog wel te gaan bij de 2e foto, maar de realiteit is toch een stukje pijnlijker...

   

  248595870.jpg

   

  248595869.jpg

   

  Heb het nog geprobeerd met water geven zonder voeding, kijken of ze nog wat aansterken. Gelukkig is het aan het einde, maargoed dit soortje toch een keer echt helemaal willen laten afbloeien (tot in het extreme zeg maar). Kijken morgen wel of we het kunnen rekken tot na koninginnendag, want dat is het zuipen en nie knippen!


 5. mooie presentatie, maar wat moet ik me voorstellen bij het eind resultaat. Krijg er een beetje heroine idee van (en ja ik weet dat uit opium dat kan maken :lol:). Ook benieuwd naar de effecten, behalve de kleine pupilletjes, want die krijg je van kratom ook al, wat ze trouwens ook schijnen te gebruiken als opium vervanger.


 6. Haaaaallootjes!!

   

  Sorry ben laatste tijd niet meer zo druk geweest met de plantjes, wel af en toe een foto gemaakt! Zitten nou in weekje nummer 8/9. Nog weinig bruine haren, maar de bladeren gaan al wel vergelen. Als ik kijk naar de lange tijd bloei in de planten zou ik gaan suggereren dat er toch iets van een haze in zit, maar zeker kan ik daar niet van zijn natuurlijk, het is immers een onbekende turk :blink:. De topjes worden ook al lekker hard en ze geven een aardige citrus geur af dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat roken!! Hier een paar foto's van 2 a 3 week terug:

   

  247898176.jpg

   

  247898177.jpg

   

  Hier foto's van vandaag met een goeie cam voor lekkere THC shot's!

   

  247898183.jpg

   

  247898201.jpg

   

  247898209.jpg

   

  Kapers op de kust, wat nou security?!!?! :innocent:

   

  247902848.jpg

   

  Bladeren tegen het lampje gehad, vandaar de puntjes bruin.

   

  Toen ik de plantjes hun knipbeurtje van onder had gegeven had ik natuurlijk ook nog wat zijtakjes/stekjes over. Heb de proef op de som genomen en lekker begin maart dat ding naar buiten gegooit in een potje nadat hij binnen geworteld was. Alhier de 1e (bijna) rookbare buitenplant van NL!!

   

  247902856.jpg

   

  Mooi he?

   

  Voor nu was dit m weer volgende foto's zullen over een week of 2 komen tijdens de knip en droog!!


 7. ben niet meer aan posten toegekomen. Hadden niet meer zaadjes dus re-dose kon al nie meer. Ik had er veel meer van verwacht eerlijk gezegt. Voelde me wel zwaar relaxed, maar geen visuals ofzo. Deed me een beetje denken aan het einde van een paddo-trip, lekker mellow dus. Blow erbij gerookt en toen was het zwaar chillen.

   

  Maargoed 't was wel lekker maar niet wat ik verwachtte volgende keer hawaian woodrose misschien dan maar?! (blowmonkey :verrygood)


 8. Oke oke ik had de straks over het hoofd gezien Rich. De eeuwige hollandse purple's :verrygood mij trekt het nie zo. Zag hier in de shop nog een purple haze (jaaa jaa sure elvis leeft toch ook nog of niet dan) hahah


 9. Ik zou het al een paar week terug doen, zoals ik zei in de morning glorie threat. Nu net om 12 uur de zaadjes genomen 20 stuks, vermalen, tijdje laten trekken en opgedronken. Nu zenuwachtig afwachten (ja zo ben ik met psychedelics, niet de grootste held) en wat tijd doden door hier te posten en hopelijk uiteindelijk mensen te motiveren of juist niet dat zullen we het aankomende uur wel gaan merken!!

   

  Later dus meer!!

×
×
 • Create New...