Jump to content

Attitude

Full member
 • Content Count

  496
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Attitude

 1. Beste levensgenieters, Ik zie door de bomen het bos niet echt meer. Wil graag een 100% Myceliumbox kopen via http://www.magic-mushrooms-shop.com/nl/. Heeft iemand ervaring met deze bakken? Ziet er uit dat dit substraat veel voordelen heeft op de normale mycelium grow kits. Aardig en behulpzame customer support.. ..wil alleen graag jullie mening er over hebben! Thanks!
 2. Je bent niet gek, maar substraat is anders
 3. Hi Stone Twisted, Is geen buitenlandse shop geloof ik. Ik ben vooral geïnteresseerd in die 100% knallers. Deze: http://www.magic-mushrooms-shop.com/nl/pad...-kweeksets.html Ze zouden betere opbrengst moeten geven en er zou haast geen contaminatie kunnen plaats vinden. Deze staan niet op Azari.
 4. Attitude

  3x PP

  Ik ben nog steeds erg verheugd dat velen mijn verslag als handleiding gebruiken! Keep it Sticky
 5. Attitude

  3x PP

  Zo na een heerlijke en drukke zomer tijd voor een nieuwe kweek... Het gaat om 3 Power Plant stekken. Heb ze nu ongeveer 2.5 week groei gegeven met de lampen er 2 cm boven. Heb ze getopt op verschillende plekken en laat ze nu nog even een weekje bij komen. Ik wilde ze eigenlijk al in de bloei zetten, maar aangezien de PP een week na de omschakeling naar 12/12 al met bloeien begint (en ik rekening hield met ongeveer een week of 2.5/3) deze extra week. In de potten heb ik 4 bamboo stokken gestoken en daarop een hekje (25cm bij 40 cm) vastgemaakt waarop ik de toppen leidt. Dit allemaal op een hoogte van 15cm boven de aarde. De LV met lampen aan rond de 60% en als lichten uit zijn rond de 80%. Opstelling is bijna hetzelfde: 1,35mx0.50 mx 1.10m 4x 36Watt TL's (groei 33'ers + 1x827/ bloei 830 en 827) (Koolstof filter en afzuiging komt nog) Medium: 3x 10 Literpotten Welkoop potgrond Voeding: H&G 1-component Aarde H&G PK 13-14 Alhier de foto's: Het middelste stekje had een enorme achterstand die nu goed hersteld. Ook hier heb ik vandaag een rekje boven gemaakt. Hoop dat ze in de aankomende week nog even flink door groeien en m'n hekje dan vol heb zitten. Hier en daar knip ik de grote bladeren weg als zij het licht belemmeren van een andere top of ik druk ze onder het gaas... Hopen dat alles goed gaat en ik over tijdje terug kan gaan kijken op een geslaagd Scrog kweekje.. En natuurlijk is het commentaar altijd welkom!!
 6. Efedra is natuurlijk al een paar jaar niet legaal meer te verkrijgen in NL, nu heb ik gehoord dat in belgie je het gewoon nog kan halen. Heb al meerdere energizers geprobeerd, maar word er meer wazig van als echt speedy. Wie weet hier meer over aangezien ik daar toch nog aardig naar opzoek ben... Pm-etje mag ook!
 7. Heb nu een klein bolletje ruwe liggen, te weinig om in te koken etc..hoe nu het beste roken?!
 8. En jij te lui om zelf te zoeken naar meer info op het internet..
 9. Attitude

  Mijn Papavertjes

  Ik reed net langs een veld, dacht hey...3 eraf gehaald. Ben er wel benieuwd naar...
 10. Attitude

  4 Pp Scrogg 8x Tl+reflectors

  Ey 1 ding als iedereen nou ook aan dit verslag een voorbeeld zou nemen. Het bewijst maar dat het gewoon simpel te doen is!! Super!!
 11. Zo na tijdje weggeweest te zijn begon het toch weer te kriebelen en vandaar een nieuwe kweek! De opzet is hetzelfde zoals in de Sticky (stoer he ) hahaha!! Maar nu wel met een koolstof filtertje en een ufo-tje boven in het kastje. Krijg ik in ieder geval geen rare gezichten als er mensen binnen komen. In elk geval het is een onbekend soortje waar een verhaaltje aan vast zit. Geen zin om alles te vertellen, maar de zaadjes zijn van turkse bodem aangezien ik daar van de zomer was met m'n meisje. Hoe dan ook ik heb de zaadjes meegenomen en hier laten onkiemen etc. Gelijk op 12/12 gezet. Van de !!12!!zaden was er slechts 1 een vrouwtje (6 herma's en 4 mannen). Dus veel keus tussen een goeie moeder had ik niet. Heb haar een paar weekjes laten groeien en daarvan 12 stekken gehaald. Hier de moeder in jonge fase... Hier iets ouder onder toeziend oog van de security-katse. Heb gister 2 plantenbakken (waar oma's geraniums vast en zeker ook prachtig in hadden gestaan) gehaald van 80cm breedt en daar 2x6 planten in gezet zo bespaar ik ruimte en kunnen ze allemaal met de koppies onder de lampen staan! Met potten zou dit dus simpel weg niet kunnen. Hoe groot/breedt ze kunnen worden in die bakken weet ik niet dat is dus ook weer even afwachten. Ze zijn gister ook getopt dus ik kan het scrog netje er nu ook boven gaan hangen op +- 25cm hoogte vanaf de aarde. Voor aanzicht... Alle zusjes op een rijtje... Hoop dat het wat wordt en dat de TL kwekers onder jullie er nog wat aan hebben, want bewezen is denk ik wel dat je met een klein hokje en een paar TL lampjes iets kan maken zonder al te grote investeringen!! Attitude
 12. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  50gram droog, alleen de topjes zonder takken. Had gister allemala los geknipt..niet gepost aangezien het animo van de Micro/fluo niet echt toppie is... Hij rookt lekker zacht weg, goed geurtje en lekker wiet smaakje...ik kan weer even vooruit!
 13. Attitude

  Tl-d Reflex 8x 36 Watt

  Vissers latijn zou hier misschien ook wel van toepassing zijn...
 14. Attitude

  Tl-d Reflex 8x 36 Watt

  Hahahaha reken jezelf niet rijk vriend. Dit gaat je zeker niet lukken, wees reeel onder een 600watter moet je je planten al een paar week voor laten groeien dan zou je net boven de 100 gram per plant droog halen HIER een verslag van een jaartje terug die kerel kreeg het ook nie voor elkaar...en jij onder TL ook niet. Sorry, maar don't believe everything you read...denk dat je inderdaad blij kan zijn met de +- 20/25gr droog...
 15. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Nou voor wie het nog intresseerd: Nat gewicht is met de takjes 244gr. Zwaar matig aangezien ik vorige keer 288 nat haalde met 3 plantjes. Al met al meer tijd en moeite er in gestoken dan uiteindelijk resultaat... En nu paffen die zooi verdomme!!
 16. Attitude

  Grote Hoeveelheid Xtc Kopen

  Respect your local klappieboer!
 17. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Die bluematjes misschien wel ja, had niet verwacht dat ze zo snel verrot en droog zouden zijn. Lichten zijn uit heb ze nog ff veel water gegeven dan is het dinsdag knippie tijd, want daar staat het koppie nu echt nie naar
 18. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Net de stekker eruit getrokken 't kon gewoon niet meer, jammer maar helaas...
 19. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Mmm gister vergeten water te geven en het zag er allemaal aardig dood uit...op de foto's lijkt het nog wel te gaan bij de 2e foto, maar de realiteit is toch een stukje pijnlijker... Heb het nog geprobeerd met water geven zonder voeding, kijken of ze nog wat aansterken. Gelukkig is het aan het einde, maargoed dit soortje toch een keer echt helemaal willen laten afbloeien (tot in het extreme zeg maar). Kijken morgen wel of we het kunnen rekken tot na koninginnendag, want dat is het zuipen en nie knippen!
 20. Attitude

  4 Pp Scrogg 8x Tl+reflectors

  Kijk jij snapt het! Netjes ga m volgen!! gr Atti
 21. Attitude

  Mijn Papavertjes

  mooie presentatie, maar wat moet ik me voorstellen bij het eind resultaat. Krijg er een beetje heroine idee van (en ja ik weet dat uit opium dat kan maken ). Ook benieuwd naar de effecten, behalve de kleine pupilletjes, want die krijg je van kratom ook al, wat ze trouwens ook schijnen te gebruiken als opium vervanger.
 22. Attitude

  Tl-d Reflex 8x 36 Watt

  Stekken boer heeft wel mooie stekjes daar is niks over te zeggen!
 23. Attitude

  Outdoor Stekkies

  Ik vroeg mij af hoe het zit in nederland met goede buiten stekken (hollands hope, early girl etc.)lekkere vroeg bloeiers dus. Hoor er hier weinig/niks over...
 24. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Heb m gewoon in een bakje met water gezet, duurde een week of 2 toen er een paar worteltjes waren toen gelijk in het potje en nu zitten er aan de onderkant van de pot toch al aardig wat wortels. Had dit trouwens niet verwacht dat ie het zo zou gaan doen...
 25. Attitude

  12x Plantjes Van Attitude!

  Haaaaallootjes!! Sorry ben laatste tijd niet meer zo druk geweest met de plantjes, wel af en toe een foto gemaakt! Zitten nou in weekje nummer 8/9. Nog weinig bruine haren, maar de bladeren gaan al wel vergelen. Als ik kijk naar de lange tijd bloei in de planten zou ik gaan suggereren dat er toch iets van een haze in zit, maar zeker kan ik daar niet van zijn natuurlijk, het is immers een onbekende turk . De topjes worden ook al lekker hard en ze geven een aardige citrus geur af dus ik ben heel benieuwd hoe dat gaat roken!! Hier een paar foto's van 2 a 3 week terug: Hier foto's van vandaag met een goeie cam voor lekkere THC shot's! Kapers op de kust, wat nou security?!!?! Bladeren tegen het lampje gehad, vandaar de puntjes bruin. Toen ik de plantjes hun knipbeurtje van onder had gegeven had ik natuurlijk ook nog wat zijtakjes/stekjes over. Heb de proef op de som genomen en lekker begin maart dat ding naar buiten gegooit in een potje nadat hij binnen geworteld was. Alhier de 1e (bijna) rookbare buitenplant van NL!! Mooi he? Voor nu was dit m weer volgende foto's zullen over een week of 2 komen tijdens de knip en droog!!
×