Jump to content

LaPluche

Members
  • Content Count

    28
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

6 Neutraal

About LaPluche

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    Het Oosten

Recent Profile Visitors

966 profile views
  1. LaPluche

    Wormenmest

    De plant is nog groen, maar de toppen beginnen nu bruine haartje te krijgen. Volgende week gaat er weer een zaadje de grond in met hetzelfde mengsel. 50 % wormenmest en 50% aarde. Dit is me goed bevallen.
  2. LaPluche

    Wormenmest

    Een gorilla glue x white widow. Ruikt best!
  3. LaPluche

    Wormenmest

    Een gorilla glue x white widow. Ruikt best!
  4. LaPluche

    Wormenmest

    Staat nu met dit weer overdag in de zon, gaat wel lekker nu.
  5. LaPluche

    Katten

    Ik heb knappe katjes! Luca is de rode, een Britse Korthaar en Poussey de kleine boerderijkat.
  6. LaPluche

    Wormenmest

    Waterhuishouding als in, regenwater uit de grote ton die ik een dag op kamertemperatuur zet zodat het water niet te koud is. PH is daardoor niet te hoog. Ik heb een metertje hiervoor. Iets te ruiken? Mijn ma komt niet verder dan de voordeur omdat het “stinkt” naar wiet in mijn huis! En een goede vriend die al jaren rookt staat er standaard aan te snuiven. Plantje is een Gorilla Glue x White Widow. Als het goed is met veel THC. Een lekkere bankhanger
  7. LaPluche

    Wormenmest

    Als het maar lekker roken is, dan maakt de dikte me niet uit. Dit is pas de 4e week van de bloei, dan zijn toppen sws niet erg dik. Ik zie wel wat die de komende weken doet. Plant heeft genoeg licht en het is standaard 22/23 graden hier in huis.
  8. LaPluche

    Wormenmest

    Als goed fluffy of not so much...
  9. LaPluche

    Wormenmest

    We zijn nu een weekje verder en ik ben eigenlijk niet geheel ontevreden.. Overdag staat de plant in het normale licht met de LED erboven.
  10. LaPluche

    Wormenmest

    Ben ik het volledig mee eens!! Staat mooi in de zon te koekeloeren.
  11. LaPluche

    Wormenmest

    Heel erg laat antwoord!! Maar die eerste plant is helaas overleden. Nu met de 2e op de 3e week bloei. Alles net zo opgezet als de eerste qua grond, dus helft aarde en helft wormenmest. De plant staat gewoon los in de woonkamer met de LED erboven. Om half 8 gaat ze in de kast. Half 8 in de ochtend er weer uit.
  12. LaPluche

    Wormenmest

    Dus moet van led naar ouwerwets? Ik heb hier nog wel zo'n lamp. Bedankt voor je tip.
  13. LaPluche

    Wormenmest

    Temperatuur is overdag 25 graden en in de avond nooit lager dan 20. Aangezien het zo warm is in mijn huis. Wat is de reden dat je dit continu vraagt? Waarom zou het teveel zijn Capo? Ik denk dat deze plant het juist wel kan gebruiken ivm de scrog en ik vind het idee van een goede losse bodem niet zo heel verkeerd. Fatamorgana, ik ben nog maar een beginner en kwam per toeval deze emmer in de dierenwinkel tegen, had nooit van wormenmest gehoord.... Heb nu een beetje gegoogled hoe je je eigen wormenmest kunt maken. Leuk voor volgend jaar. Half liter regenwater met Superthrive erbij gedaan gister. Ik vind het een mooie plant.
  14. LaPluche

    Wormenmest

    Weekje 2 onder de led lamp, het overzetten naar de grote pot heeft wel voor iets stress gezorgd. Ze gaat even niet zo snel. Ga nu bij het water geven ook wat Superthrive toevoegen. Kijken wat het doet. Hond heeft een hapje genomen... vandaar het minder mooie blad.
×
×
  • Create New...