Jump to content

LaPluche

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About LaPluche

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Het Oosten
 1. LaPluche

  Wormenmest

  Dag 3: Ondanks het dat er genoeg licht is en de warmte 25° toch iets stretch erin gekregen.
 2. LaPluche

  Wormenmest

  Ik ben wel in voor een proefje. Vorige plant groot gebracht op alleen tuinaarde. Ging ook prima. In de bloei wel voeding gedaan.
 3. LaPluche

  Wormenmest

  Temperatuur in de kast is 25° en de luchtvochtigheid heb ik net rond de 50% gemeten.
 4. LaPluche

  Wormenmest

  Ik heb een kast omgebouwd, dit kan voor nu prima. Ben wel op zoek naar een tentje, ook omdat ik voor het eerst wil scroggen. En ivm de afzuiging tzt is dat wel een betere optie.
 5. LaPluche

  Wormenmest

  Hahaha, nou, ik net zo. Zal netjes foto's blijven posten.
 6. LaPluche

  Wormenmest

  Ik geloof dat mijn zaadje er heel blij mee is. Kijk wel wat ze doet. Kan altijd nog perliet en kokos toevoegen. Tussen de foto's zit precies 24 uur. Plantje staat onder een groei en bloei led van de ali.
 7. LaPluche

  Wormenmest

  Sorry, had de vraag gesteld voor ik het intypte, dus nu ontzettend veel info. Mest is van wormenwereld, het was net binnen, dus denk dat het redelijk vers is. Plant gaat op pure mest. Kijken wat het doet. Ik heb niet veel ruimte, dus ga een poging tot scroggen doen.
 8. LaPluche

  Wormenmest

  Ik ga vandaag een nieuw kweekje beginnen, nu was mijn vraag of iemand bekend is met wormenmest? Ik zag dit in een emmertje in de dierenwinkel staan. En als ik moet geloven wat er op de verpakking staat is het natuurlijk een wondermiddel. Het heeft een lage PH dus dat is sws niet zo verkeerd. Misschien is het interessant om eens te proberen.
 9. Super bedankt voor alle antwoorden en hulp.... *sarcastic af* Ik geloof dat de plant wel blij is nu. Laat groene bladeren zien en mooie topjes. Oude blad kleurt niet bij, maar je kunt niet alles hebben.
 10. Dit zijn geloof ik wantsen. Lekker op tijd, ben pas nieuw.
 11. Ik heb een Gorilla Glue gered bij een goede maat van mij. Plant stond in een erg kleine pot, erg droog en compleet wit uitgeslagen. Geen idee of dit een voedings kwestie is oid. Plant staat nu 5 dagen bij mij, in nieuwe grond, ik heb de plant compleet gespoeld en ik heb nu wat voeding toegevoegd aan het water. Ze staat nu binnen onder een bloei/groei lampje met 12 uur licht. Ik zie de plant opkrabbelen en erg der best doen om nog wat toppies te maken. Geloof dat dit de 3e bloeiweek is. Mijn vraag is, hoe kunnen bladeren zo wit zijn, waarom geeft ze paarse bladeren en lijkt het alsof er rot in de bladeren zit? (Het begint met een bruine plek die uitbreidt)
×
×
 • Create New...