Jump to content

Peter15

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Peter15

  1. Dit zijn ze nu heb zelf geen loep hoopte dat iemand het ongeveer weet.
  2. Hoi allen hoelang zouden deze 2 planten nog moeten
  3. Ik heb net zeer veel rupsen verwijdert. Bij 1 plant hebben ze de stengel van de top aangevreten hij hangt nu helemaal slap. Wat moet ik nu doen
  4. Er lagen vanmorgen 2 kleine rupsen dood op de grond zou dit de oorzaak kunnen zijn. En is dit erg.
  5. Sorry ik bedoel ook bloei voeding. Maar om de dag of vaker voeding. Of mag de green sensation vaker. Ik geef 4 ml bloei en 1 ml sensation om de dag in 1 liter gieter
  6. Ik geef nu om de dag voeding. Groei en greensensation is dat genoeg of moet het meer
  7. Dit zijn ze nu er zijn best veel bladeren aangevreten is dat erg. Hoelang zullen ze nog bloeien. 1 plant is al wel veel verder in de bloei.
  8. Is het ook beter om alle grote bladeren te verwijderen zodat alles naar de toppen gaat.
  9. 1 plant staat veel meer in de bloei dan de andere. Hoe komt het en is het erg. En op een plant zitten vlekken en gaten wie weet wat het is en wat ik eraan kan doen. Gr.
  10. Zo zien ze er nu uit. Wat vinden jullie ervan. Iemand nog tips ofzo. Komt er veel vanaf.
  11. Is de bloei nu begonnen. Moet ik nu stoppen met de groei voeding en overgaan op de bloei voeding. Ik gebruik plagron hoevaak moet ik de bloei voeding toevoegen. En kan ik de vita race nog blijven gebruiken.
  12. Hij hangt slap. Komt dit nu door teveel of te weinig water.
  13. Dit zijn ze nu foto’s net gemaakt iemand tips nog.
  14. @plagron ja jullie hebben super geholpen super bedankt voor de service. Heb alles net binnen ga morgen beginnen met de grow.
  15. Hoi alleen ik heb 4 buiten planten staan. De big Bud in een pot van ongeveer 40 liter. Ik lees veel over plagron ze zijn ongeveer 10 weken nu en de eerste haartjes beginnen te komen. Ik heb de green sensation en alga grow en alga bloom besteld. Maar lees ook over power roots en vita race spray wat raden jullie mij aan en wat kan ik nog gebruiken omdat ze 10 weken zijn en de eerste haartjes komen nu. En hoe en wat met de hoeveelheid en hoe vaak. Tevens gebruik ik professionele potgrond van ecoterra met 150 dagen meststof onder andere perliet en kokos zit erin.
  16. Hoi allen ik heb 4 big Bud op het balkon staan nu is me vraag welke voeding is het beste. En wat kan ik het beste gebruiken voor de opbrengst te verhogen. Ik lees veel over plagron.
  17. Eigenlijk elke dag een beetje. Potten zijn 40 liter ongeveer.
  18. Zijn de laatste foto’s niet beter dan is het erg of gewoon paar dagen geen water gegen
  19. Is het niet zo dat ze hangen omdat ze slapen
  20. Hoe vinden jullie mijn planten heb je tips hoor ze graag
  21. Ik geef geen voeding en krijgen elke morgen een beetje water. Het is buitenwiet en het is big Bud. Heb ze vorige week overgepot. Heb deze potgrond. Zie foto. Daar zit voeding in voor 150 dagen kalk ect
  22. Hoi allen weet iemand of ik me zorgen moet maken of komt het door de zon het zijn er maar een paar
×
×
  • Create New...