Jump to content

Peter15

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutraal

About Peter15

 • Rank
  Groentje

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hij hangt slap. Komt dit nu door teveel of te weinig water.
 2. Dit zijn ze nu foto’s net gemaakt iemand tips nog.
 3. @plagron ja jullie hebben super geholpen super bedankt voor de service. Heb alles net binnen ga morgen beginnen met de grow.
 4. Hoi alleen ik heb 4 buiten planten staan. De big Bud in een pot van ongeveer 40 liter. Ik lees veel over plagron ze zijn ongeveer 10 weken nu en de eerste haartjes beginnen te komen. Ik heb de green sensation en alga grow en alga bloom besteld. Maar lees ook over power roots en vita race spray wat raden jullie mij aan en wat kan ik nog gebruiken omdat ze 10 weken zijn en de eerste haartjes komen nu. En hoe en wat met de hoeveelheid en hoe vaak. Tevens gebruik ik professionele potgrond van ecoterra met 150 dagen meststof onder andere perliet en kokos zit erin.
 5. Hoi allen ik heb 4 big Bud op het balkon staan nu is me vraag welke voeding is het beste. En wat kan ik het beste gebruiken voor de opbrengst te verhogen. Ik lees veel over plagron.
 6. Eigenlijk elke dag een beetje. Potten zijn 40 liter ongeveer.
 7. Zijn de laatste foto’s niet beter dan is het erg of gewoon paar dagen geen water gegen
 8. Is het niet zo dat ze hangen omdat ze slapen
 9. Hoe vinden jullie mijn planten heb je tips hoor ze graag
 10. Ik geef geen voeding en krijgen elke morgen een beetje water. Het is buitenwiet en het is big Bud. Heb ze vorige week overgepot. Heb deze potgrond. Zie foto. Daar zit voeding in voor 150 dagen kalk ect
 11. Hoi allen weet iemand of ik me zorgen moet maken of komt het door de zon het zijn er maar een paar
 12. Zitten nu in een liter pot wilde ze hierin groter laten worden en eens in de laatste 40 liter bakken met andere potgrond
 13. Hoi allen ik heb 2 weken geleden de zaadjes ontkiemt maar hij wordt niet echt groter staan nu altijd buiten op het balkon. Weet iemand hoe of wat.
 14. Ik heb de pot ook al meer aangevuld met stek en zaaigrond.
×
×
 • Create New...