Jump to content

Peterpangroen

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Peterpangroen

 1. Precies zoiets, maar ik ben ook maar in de experimenteerfase en vind het leuk om dit soort trainingen toe te passen en kijken hoe ze erop reageren Het duurt me wel langer wat iemand al aangaf maar dat vind ik voor m'n eerste dwc grow niet heel erg. Wil er eerst mee leren omgaan voordat ik kan vlammen haha
 2. Ik zal er wat voorzichtiger mee omgaan en ben denk ik zelf idd wat te enthousiast geweest met het snoeien
 3. Bedoelde meer de richting van de groei vd plant, dat als er onder niks is dat die alles in de top groei zet. Heb dit namelijk bij een andere grow gezien
 4. Die bladeren die zo groot waren als me hand had ik het idee dat die overbodig zijn en teveel energie vragen.. en de rest van de bladeren groeien vrij rap tot weer volledige bladeren
 5. Je hebt helemaal gelijk hierin! Dit is mijn 2e kweek.. eerste was op aarde en nu de 1e keer op rdwc. Ik ben meer aan het experimenteren en wilde zo graag deze manier van mainlining een keer proberen. kweek jij ook op dwc? Wat zou jij aanraden om te doen om deze verloren tijd tegen te gaan? 1 keer toppen en scroggen? Hoor graag tips en advies van je om hier efficiƫnteren mee om te gaan.
 6. Ja sorry klopt idd terugsnoeien.. wil eerst de vorm van de planten goed maken en breed laten groeien en vervolgens de hoogte in en omschakelen. Thanks vond t ook een "Breaking Bad" hokkie
 7. 1 hoofdstam per ongeluk gebroken maar lijkt gewoon goed verder te groeien, 1 dingetje is dat ik wortels in me circulatiepomp had en die stond goed vast.. is nu verholpen Nog wat defoliation gedaan gister
 8. Vandaag allemaal lst'd en wat defoliation ph 5.8-6.0 nutes 500ppm
 9. Thanks, reden waarom dit soortje vrij makkelijk te kweken is en de korte bloeitijd. Aangezien t mijn eerste keer op rdwc is dit mss wel een goed idee is als begin soortje
 10. En weer een tijdje verder en de dames gereed gemaakt voor mainlining. 2 dames gaan de "4way" mainlining volgen. Groei zit er lekker in zowel boven als onder in de root zone hier wat before & after pics:
 11. Korte update roots, hydroguard op volle sterkte toegevoegd aangezien water temp. boven de 20C uitkwam
 12. En ja hoor ze staan lekker te bubbelen in dr jacuzzi's ze hebben het prima naar hun zin en groeien echt met de dag. Heb ze het minimale aan voeding gegeven van de GHe trio. hierbij wat foto's van de dametjes en wortelgroei
 13. Kleine update, alle 8 zijn uitgekomen nu wachten op setje bladeren voor ze in de rdwc jacuzzi kunnen bubbelen Ps. Systeem gecheckt op lekkage en aeration vd airstones en ziet er prima uit tot nu toe.
 14. Klopt het je zeker een goed punt, iets voor in de toekomst wil ik toch zelf de boards op een frame gaan schroeven. Zoiets als dit..
 15. Ik heb par testresultaten gezien van ledgrowlightsdepot in dezelfde ruimte-oppervlakte waar deze quantum goeie resultaten geeft tot in de hoeken aan toe. Je hebt inderdaad een goed punt, ik had ook een frame kunnen maken met meer qb-132's die minder krachtig zijn en zodoende op het frame monteren voor betere oppervlakte belichting. Maar vond 't net iets te veel werk worden met bijkomstigheden. Misschien iets voor in de toekomst. Ik heb er overigens wel een potentiometer op gemonteerd zodat ik hem kan dimmen van 600w naar ongeveer 70W.
 16. Eindelijk kunnen de zaadjes de propogator in, nu even afwachten tor ze hun kopje boven zullen steken
 17. Super enthousiast ga ik beginnen met mijn eerste rdwc 6 pot systeem grow. Ik heb zelf een hoop research gedaan hoe hiermee om te gaan en ik hoop ook dat er meerdere op dit platform zitten die hier ervaring mee hebben en mij gaandeweg tips/hulp kunnen bieden! Licht: HLG Quantumboard 600h (600W) 3000K LED afzuiging: 340m3 buisfan Tent: 1.20x1.20x2.00m Voeding: General Hydroponics flora trio, Botanicare Hydroguard/silicablast/Cal-Mag, Great white, Humboldts Golden Tree, Advanced nutrients voodoo juice. medium: Hydrokorrels, steenwolplugjes. De potten heb ik vandaag helemaal ingepakt om de warmte-overdracht tegen te gaan: Volgende week ga ik het systeem testen op lekkages, water flow en beluchting. Ik hoop dat alles in orde is en snel van start kan.
 18. Zo dat zijn fikse bakken! Zien er goed uit ook. Ga je deze ook later scroggen? Soortkeuze meer vanwege dat die goed staat aangeprezen als een soortje die veel oplevert en beter tegen schimmels kan. dat ze vrij lang op de foto's eruit zien kan je denk ik zelf wel trainen met wat toppen en eventueel croppen.
 19. Thanks, en wil voor een 50/50 indica sativa gaan (the Ultimate van dutch passion). En welke maat raad je aan voor 5 ongeveer?
 20. Dus in dit geval dan 5 maal die 38L? En gaat het nu niet extreem lang duren om dit oppervlak voor te krijgen met 5 planten?
 21. Beste leden, Na een eerste basic kweekje wil ik toch een stapje maken om te gaan scroggen. Ik wil hiervoor een tent van 120x120x200 aanschaffen met een 630W CMH lamp in plaats van mijn 600 HPS. Ik wil er niet meer dan 5 in hebben ivm de blauwe petten. Mijn vraag is: als ik 5 potten kwijt wil voor dit oppervlak, hoeveel liter potten is de beste keuze? Ik heb een oogje op de SuperRoots air-pots en deze komen in de maten 22,5L en 38L. Of is een tussenmaatje beter geschikt?
 22. Nu ik de cv wat hoger heb gezet en de aanzuigslang voor de kachel heb gelegd is het probleem verholpen! Bedankt voor de tip. Lv tussen de 40/50% lamp aan/uit. Ik heb wat foto's geupload hoe ze er nu bij staan. Ze zijn vandaag net in week 7 vd bloei. Ik vroeg me wel af hoe ver vantevoren ik moet stoppen met voeding geven?
 23. Is m'n eerste honby kweekje en ben misschien iets te bang dat het mislukt. Inmiddels zit de lv rond de 40% met lampen aan. Sinds ik de aanzuigslang voor de kachel heb staan wanneer de lampen uit zijn springt de kachel bij om het nu onder de 60% te houden en dit werkt.
 24. Het temperatuurverschil heb ik inderdaad weten te beperken dmv de cv wat hofer te zetten en daardoor is de lv ook afgenomen gedurende de periode dat de lampen uit staan. Gister was de lv net onder de 40 zelfs bij 26 graden.
×
×
 • Create New...