Jump to content

SmokingLo

Members
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About SmokingLo

 • Rank
  Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Beste mensen, vraagje over stekken snijden. Hoe oud/groot moet een plant zijn om de eerste stekken er van te kunnen snijden?
 2. Ja, is dat een probleem? en zo ja , wat is de oplossing? Iedereen bedankt voor zijn reacties maar nog niemand heeft een antwoord op mijn vraag of 6 liter potten een oplossing is
 3. Wat bedoel je met "knakken" ? En ik heb nu 6 liter potten klaar staan voor de volgende ronde, ik hoop dat ze daarin beetje klein blijven. Is dat een optie? Ben een beginner dus vandaar al deze vragen. Ben ook van plan om na deze zaden af te stappen van de autoflowers en over te gaan op de "gewone" zaden.
 4. Beste mensen, heb sinds november een 60x60x150/160 tentje, weet ff niet precies hoe hoog maar niet hoog. Nu was ik begonnen met 4 planten in de 12 liter potten die ik nog van buiten had. Helaas....... heb er 2 uit moeten halen omdat ze helemaal tegen de warmtelamp aanzaten (die hangt er omdat ik met led kweek en het koud is in die ruimte, helaas nog geen andere oplossing) en 2 andere autoflowers heb ik moeten toppen wat niet echt goed is voor autoflowers. Ze vlogen omhoog. Wat voor potten gebruiken jullie in een beperkte ruimte wat betreft hoogte? Ik heb nog een paar autoflower zaden liggen en die wilde ik klein houden door ze in 6 liter potten te zetten. Is dat een oplossing?
 5. Over die 150 watt hps heb ik ook zitten denken ja
 6. Problemen zo goed als helemaal opgelost, heb er een gloeilampje bij gehangen in de tent en tijdschema aangepast. Licht is nu aan op koudste moment van de dag en uit op warmste moment. Dit om de verschillen zo klein mogelijk te houden. Het was eerst van 20.1 naar 11,8 maar met 42w gloeilamp en andere uren licht ging het al naar 23.1 tot 15.8 en dan heb ik er nu een gloeilamp in gedraaid die nog iets zwaarder is. dus we gaan de goede kant op.
 7. Die paarse gloed is toch gewoon van de stress? ik heb het afgelopen zomer ook gehad bij een paar plantjes buiten terwijl de rest van die soort gewoon groen bleef. Ik vond het ook wel mooi en de plant spatte van de thc maar het hoorde bij die soort van mij iig niet.
 8. Even nog voor de duidelijkheid, ik heb autoflowers in de tent staan en geen gewone indica's of sativa's of hybriden. Deze zouden toch iets beter tegen temperaturen ronde de 20 graden moeten kunnen volgens mij of zit ik er dan helemaal naast.
 9. Heb al eens iets gehoord over zo'n warmte mat, hoe werkt dat dan? En waar zijn die te krijgen?
 10. Beste mensen, ben voor het eerst binnen in een kweektent gaan kweken. Compleet setje van 60x60x150 met 90 Watt LED lamp. Nu wil het zo zijn dat deze tent in mijn slaapruimte boven staat in mijn huisje. Ik heb daar slechts 2 leefruimtes, beneden waar de woonkamer/keuken en douche zitten en boven zit onze slaapkamer en opslag en dergelijke. In die ruimte is het in de herfst/winter vaak behoorlijk koud. Ik kom met mijn temperatuur in de tent niet boven de 18,6 graden uit tot nu toe. Het vervelende is dat als ik de thermostaat hoger zet het slechts tijdelijk is, die zit namelijk beneden en daar is het iets beter geïsoleerd. Hoe kan ik de temperatuur in de tent hoger krijgen? Ben bang dat mijn zaadjes anders niet eens boven gaan komen.
 11. Even voor de duidelijkheid , het is geen pure Stikstof en Kalium wat hij heeft gegeven. Het zijn 2 mixen van allerlei groei- en bloei- voedingsstoffen voor iedere plant. Dus zal zeker geen rotzooi zijn. Duur spul van internet kan ik altijd nog bestellen als dit niets doet
 12. Na volgende week nog in de volle grond en het is een autoflower? Die heeft nog maar een week of 5 a 6 te gaan en dan is ie klaar, en verpotten is heel slecht voor autoflowers. Ik snap eerlijk niet waarom nog in volle grond?
 13. SmokingLo

  Voortgang eerste kweek

  De voortgang van mijn AK-47, Critical en Sour Diesel Haze , allen autoflower , eerste kweek ooit. Ik kweek in een kas in 12 liter potten.
 14. Beste mensen, ik heb vanmorgen voeding gehaald voor mijn planten. Ben bij het tuincentrum hier geweest waar ik ook mijn substraat (Horticoop substraat) gehaald heb die hij mij aanraadde voor de wietteelt. Hij had geen speciale voeding liggen voor de wietteelt maar ik kreeg 2 emmertjes mee uit zijn voedingsvoorraad voor de planten die hij zelf opkweekt voor zijn bedrijf. Geen wietplanten. Dit is 1000x geconcentreerd spul wat hij zelf mixed van een aantal chemische ingredienten. Voor in de groei een goedje vol met stikstof en voor de afbloei iets met veel kalium. Zijn advies was het volgende : in de groei : 2x per week stikstof en 1 x kalium in de bloei : 3x per week kalium en 1x stikstof en nu komt hetgeen ik mij over verbaasde ...... op de andere dagen ook water geven! Hij zei dat met dit spul je echt goed moest voorkomen dat ze droog kwamen te staan. Ik geef nu om de dag, zal ik dan toch maar weer elke dag geven maar dan in mindere maten? De bovenlaag van mijn grond wordt al snel droog aangezien ze in een kas staan waar de temperatuur altijd wel aardig oploopt. Ik twijfel niet aan de kwaliteit van de voeding, ook niet aan zijn deskundigheid wat betreft opkweken van een plant maar er gaan zoveel verhalen over hoe vaak je water moet/kan geven. Kunnen jullie mij helpen? Alvast bedankt
 15. Dan heb je dus duidelijk mijn post niet goed gelezen. Die vraag die jij zegt stel ik hier niet, dat heb ik al eens eerder gedaan en toen kreeg ik alleen maar antwoorden zoals die van jou. Gelukkig hebben andere mensen hier mijn post wel goed gelezen en een zinnig antwoord gepost ipv dat beetje zinloze antwoord van jou. Bedoel je met 9 weken dwerg auto's 9 weken groei en bloei of 9 weken bloei? Mijn Critical heeft een bloei tijd van 7 a 8 weken zegt die verkoper Sour Diesel Haze 8 a 9 en Ak 9 a 10. Maar dat zijn de bloeiweken en niet de groei. En heb nog 3 zaden RQS Quick One auto's liggen. die gaan over een paar weken ontkiemt worden. Die schijnen ook maar heel kort te bloeien en snel klaar te zijn voor de oogst. Volgens de gegevens blijven die ook vrij klein dus zullen zeker wel dwerg auto's zijn.
×
×
 • Create New...