Jump to content

Wiebri

New Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wiebri

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Rustig aan mensen(hierboven) ik begrijp de eventuele kritieken en/of onzekerheden.....maar de voor en tegen groepen hebben allemaal gelijk.... Of het nou een autoflower is ofniet...je zult altijd rekening moeten houden met de wortelen, of het nou om wietplanten gaat of met een simpele tulp....ik heb mijn plant zojuist in de vaste grond gezet met alle wortelen intact zonder deze te kietelen(kietelen betekend in hoveniers jargon het loshalen van wortelen van de grond om sneller door te schieten in de bodem) dit in gedachte dat je zo min mogelijk impact creƫert voor de plant zelf, ik heb deze nu pas in de vaste grond gezet zodat de plant een boost kreeg vanwege de ruimte om door te groeien. Dus als je een autoflower verpot kan dat prima mits je er heel voorzichtig mee te werk gaat en het laat blijken alsof er niets is gebeurd. de plant zal vanzelf uitbreiding zoeken en zal deze geen zogenaamde re-pot shock ervaren. en zal je plant alleen maar groter een groter en groter worden.
 2. Dat zie je goed....... Vindt je dat vreemd voor een autoflower? Zo hij staat recht, ff wennen die fora's van nu. heb er al 10 jaar niet meer op gezeten.
 3. Hallo Luitjes, Ik dacht ik deel even mijn aller eerste wietplant met jullie, ik ben dus een totale noob, maar gelukkig ben ik hovenier dus heb ik in ieder geval een klein voorsprongetje. 15 mei heb ik het zaadje geplant, direct de grond in(pot) en na volgende week wil ik 'm in de volle grond zetten. nja dat is een beetje voor zover ik er iets over kan zeggen. Hopelijk vinden jullie 'm mooi
×
×
 • Create New...