Jump to content

lulvanhetjaar

Members
  • Content Count

    75
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

13 Positief

About lulvanhetjaar

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 04/20/1917

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. Tussen de islam-invasie en de Pyongyang-style zelfgeïnstalleerde dictatuur, zie ik de toekomst somber in...
  2. Ja en nee... Heeft het wel nog gered. Het heeft haar bestaande blaadjes "afgeworpen"/laten verdrogen, en de bovenste 2 "kiemen van blaadjes" zijn verder gegroeid. Dus ze heeft wel verder wortel geschoten. Maar toen kwam een dikke week hagel, vrieskou en wat sneeuw en zijn alle plantjes blijven stilstaan. Nu is ze zo'n 3 cm groot, ik denk dat ik aardbeien in die pot ga zetten, want dat wordt toch niets. De overige planten zijn natuurlijk ook blijven stilstaan door de kou, en hebben ook wat geleden. Er zitten nu sinds vorige week wat bloemetjes op, die zijn nu zo'n 3mm breed. Volgens de planning zouden ze op het einde van de maand oogstbaar moeten zijn, maar ik geloof er niet echt in. We zullen zien... Kan nu even geen foto's plaatsen. In ieder geval doet het tropische weer de plantjes veel deugd en ben ik enkele dagen geleden begonnen met sweet jane 1 van nomercy, had ik nog staan van enkele jaren geleden..
  3. bwa, ik heb er al eentje per ongeluk de mohamedaanse behandeling gegeven Ik ga voorlopig niet teveel risico's nemen daaromtrent ... Liever (indien nodig) 1tje killen ipv het risico te lopen ineens 2 meisjes naar de eeuwige jachtvelden te sturen.
  4. Daar had ik idd ook al aan gedacht. Twijfel nog tss grotere pot en/of het zwakste zusje te killen wanneer duidelijk wordt wie dat is.
  5. Hebben jullie dit al ooit gezien? Een 1-zadige, siamese tweeling.
  6. lulvanhetjaar

    batch2

  7. niqaabs? koude rillingen bij het idee alleen al... ik begrijp niet dat zoets toegestaan wordt. ik hoor verhalen uit denhagistan waar je de auto moet nemen om nederlandse of amerikaanse producten te vinden, ondanks 6-tal winkels in de straat te hebben liggen. niet eens in de shariadriehoek. om nog maar te zwijgen over abu al-jozias z'n shariapolitie van de extremistische as-soennah haatbarak.
  8. ik heb dit soort hightec en ook zo eentje, lekker. en ik kom niet in moslimlanden, dus de kans dat ik ooit in den haag kom is eerder klein... ik wil wel zo'n hightec drukopdeknopvooreenespresso, maar ik ben een klaploper zonder geld
  9. Niks satire. Er is toch geen normaal mens op deze planeet die niet het apezuur krijgt van die verschrikkelijke pedo-ideologie en alles wat er mee te maken heeft? en nee, linksgestoorde marxisten noem ik geen "normale mensen" Turkse koffiepot? Een bakje om koffie en water in te flikkeren? Ik heb een koffierecipiëntsysteem, ook wel "tas" genoemd. :-)
  10. Heb je die zooi al ooit voorgeschoteld gekregen? Zo gooien gewoon wat gemalen koffiebonen in een tas en kletsen daar wat water bij. Smeerlapperij van de eerste graad. Als je van niets weet giet je zo een handvol koffiedrab in je bek. Weer een mooi voorbeeld van hoe alles wat in aanraking komt met pislam naar de verdommenis gaat, zelfs koffie ontsnapt er niet aan. Maarja, wat kan je verwachten van een onderontwikkeld inteeltvolk? Het is al een hele prestatie dat ze ontdekt hebben dat je die dingen eerst moet branden en malen voor je er water op gooit.
  11. Juist de prijs Lul van het jaar 2016, 2017 en 2018 gewonnen. plantje hangt aan staafje plastic fles (tegen de wind die niet kwam) hangt met wat duct tape aan staafje plantje hangt met wortels vast aan de grond Ik wil de fles er van af halen, vergeet dat staafje zou meekomen en het plantje eraan vast hangt en dus ... Lekker diep ingegraven, en hopen dat er genoeg wortel is overgebleven zodat hij zich kan herpakken... For future reference: het is de jack herer met rugnummer 2
  12. Ze leken aanvankelijk wat te stagneren. Wat gelig van kleur te worden (vermoedelijk te rijke grond) en ze hebben na het overpotten ook lang de blaadjes laten hangen, wellicht door te veel water (door de regen). Doordat het zoveel geregend heeft, heb ik dus ook geen kraantjeswater kunnen geven en is de grond wellicht wat te zuur. Maar de meisjes lijken het intussen weer naar hun zin te hebben. Kom juist thuis en zie best wel een groot verschil met gisteren. Groter & groener. Voor de doorwinterde, ec/ph/simsalabim-metende binnenkwekert zien er waarschijnlijk erg zielige plantjes uit, maar ik vind het nog wel mee vallen Jack Herer auto: Amnesia Haze auto: Na een paar dagen zon, komt er nu een kleine storm aanzetten, dus ik ga er weer even flessen overheen zetten, zodat ze niet kapot waaien. Vooral de amnesia's doen het goed. Ik dacht dat haze-soorten juist moeilijker te kweken zijn...
  13. Straks de knakworstenbrigade aan je deur: "u post nogal veel over invasieve soorten. U kan daar maar beter mee ophouden."
  14. uiteraard. make wiet, not war (behalve met aziatische lieveheersbeestjes... en ander "aziatisch" gespuis)
×
×
  • Create New...