Jump to content

Jinxed

Members
  • Content Count

    78
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Jinxed

  1. helaas te laat... Ik heb em omgehaald en hij is nu aan het drogen, heb een paar topjes weg moeten gooien omdat daar waarschijnlijk rot in zat.
  2. fuck man, dan ben ik al aan de late kant aangezien het nu enorm vochtig is. Zodra de plant enigszins droog is dan oogst ik em. Of ik zet hem +-40 uur binnen zodat alle vocht kan verdampen icm ventilator.
  3. Zo daar ben ik weer! Ik begin met dit weer erg te twijfelen om de frisian duck om te kappen. Of ie nu al klaar is of nog niet, het weer is beroerd en het is hartstikke koud. Trichomes zijn milky maar nog niet amber kleurig, wat zeggen jullie? Omhalen of nog laten staan?
  4. Ik gebruik nu bloeivoeding en de plant trekt ietwat bij, alleen de oude grote bladeren worden leeg getrokken en laten los van de plant maar dat zal denk ik zo blijven. Het afdakje wat ik van plan was te bouwen laat ik voor wat het is. Volgend jaar zal ik vanaf het begin gaan kijken of ik wat in elkaar kan knutselen. Ik zit ook nog goed na te denken om binnen te gaan kweken maar ik heb weinig ruimte en het zal niet mogen opvallen i.v.m huisbaas. Dus ik vraag me af of dat überhaupt mogelijk is.
  5. Laten we het hopen, hoop voor mezelf dat we nog een mooie periode krijgen van minimaal 2 weekjes!
  6. Ik ga het eens overleggen met een kameraad die bij een kluszaak werkt. Mocht het teveel moeite zijn dan laat ik het zoals het is. Het zal toch een keer moeten ophouden met regenen.
  7. Kijk dan loop ik gelijk al tegen een probleem, ik heb geen grond maar een soort van houten vlonder, Deze vlonder is niet al te best meer en ik denk dat als ik daar een paar schroeven in draai dat ie uit elkaar zal vallen. In de tuin kweken zou nu zoveel makkelijker zijn,
  8. Voeding die ik geef is canna terra flores, ik geef niet vast voeding maar dit lijkt me wel zo handig. Ik heb es gelezen dat daar schema's voor zijn?
  9. Ik heb een grote muur inderdaad maar die staat te ver weg van de plant. Hoe dichter bij de muur hoe minder zonuren namelijk. Wat voor zeil kan ik dan het beste gaan gebruiken? want het beste zou zijn dat ie nog wel zon doorlaat.
  10. Hallo mede-growers, Even een noob vraagje aangezien ik 2 linker handen heb qua knutselen. Vanwege het huidige weer blijft mijn Frisian duck hartstikke nat en ik vroeg me af of één van jullie al eens een soort van afdakje heeft gemaakt en wat je daarvoor nodig hebt. De plant is redelijk hoog (foto's staan in mijn kweekverslagje) dus het zal een redelijke constructie moeten zijn aangezien ze op het dakterras staan.
  11. Thanks! De frisian duck begint wel erg gele bladeren te krijgen, iemand een idee hoe dit komt en of dit verholpen kan worden?
  12. Ja ik speel het toevallig! Heerlijk na een jointje even dat spelletje spelen.
  13. Ik ben zelf ook erg benieuwd wat dit gaat opleveren, ik heb hem per ongeluk aangeschaft omdat ik een frisian dew zaadje wou bestellen. Dit was toen niet helemaal goed gegaan en deze heb ik toen maar op de gok geplant. Mocht dit goed gaan heb ik voor volgend jaar wel een paar spots waar ik deze zou kunnen planten
  14. Tijdje afwezig geweest en hier en daar wat mee gelezen. Momenteel hangt de auto mazar te drogen en heb ik hier en daar toch wat rot eruit moeten halen maar daar was ik al bang voor. De frisian duck staat nu in de bloei en ik zal binnenkort even een foto online gooien!
  15. Nee die staat helaas nog niet in de bloei, ik zit er nog geduldig op te wachten maar het schiet niet op De auto flowers staan al vol in de bloei maar met dit weer ben ik toch bang aan het worden voor toprot.
  16. Daar heb ik mij inderdaad ook vies op verkeken! Het is nu +- 2 aan het curen als het goed is, maar het blijft lastig om eraf te blijven één ding weet ik wel zeker, tot op heden heb ik de smaak aardig te pakken en daarom zal ik binnenkort met de huisbaas om de tafel gaan. Ik hoop dat ik een paar planten binnen mag gaan kweken op eigen risico, maar eerst de toestemming krijgen en dan kan ik mij verder gaan verdiepen in de indoor.
  17. Totale opbreng na het knippen zal rond de 60-65 gram liggen. Alles wat in de bovenstaande pot zat kwam neer op 49 gram.
  18. Zo de AK zit bijna in een pot om na te curen, ik heb dit wat eerder gedaan dan bij de RK omdat ik het al vrij droog vond aan voelen. Ik experimenteer er een beetje mee om zoveel mogelijk ervaring te krijgen.
  19. Dankje Silverboxx! Ik hoop dat de AK ook zo lekker weg rookt als de royal kush.
  20. Opbrengst van de Royal kush kan ik niet meer exact af wegen aangezien ik al redelijk wat heb opgerookt. Maar aan 4 van de 5 royal kush zat +-30g droog. 1 royal kush ging uiteindelijk niet zo super en daar heb ik 17g droog afgehaald De close ups van de toppen zal ik zo even uploaden! De lichtere zijn van de AK en de donkere van de Royal kush Edit:
  21. Knipafval ligt momenteel in de vriezer, ik wou er hasj van gaan maken door middel va een pollen zeef en een pollen pers. Ik krijg waarschijnlijk deze eind deze zomer nog wat knipafval van een kameraad die ook een paar planten heeft. ik wou deze pers aanschaffen: http://420shop.nl/pollen-pers.html en deze zeef: http://420shop.nl/pollenzeef-in-box.html Hoor graag jullie mening, en of het efficiënt genoeg is
  22. Ja ik denk dat ik aardig tevreden mag zijn over de opbrengst, aangezien het ook de eerste keer is dat ik kweek. Enige nadeel aan de AK is dat die vrij compact is en dus waarschijnlijk erg vatbaar is voor toprot. Gelukkig heb ik dat niet gehad maar volgend jaar zal ik het wel meenemen in mijn keuze qua planten. Momenteel ligt de royal kush te curen in weckpotten en de AK te drogen en gaat daarna ook nog een paar week in een weckpot. Helaas zal ik nu nog een tijdje moeten wachten tot de auto mazars klaar zijn Ik heb tot op heden erg veel plezier aan het kweken van mijn eigen wiet en ik ben met de kwaliteit ook wel redelijk tevreden. Daarnaast komt het ook nog perfect uit want ik ben nog minimaal een maand aan het revalideren en een wietje daarbij maakt alles net wat draaglijker.
  23. De AK is ook eindelijk geknipt, heeft behoorlijk wat tijd in gezeten omdat er aardig wat aan zit (vind ik persoonlijk). Ik heb geen idee hoeveel een autoflower ongeveer opbrengt maar de andere planten hebben per stuk niet zoveel op geleverd als deze. Nu weer lekker verder roken van mijn eigen stuff
×
×
  • Create New...