Jump to content

lexluger

New Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutraal

About lexluger

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Je kan ze ook onder een TL houden tot de mamas zijn afgebloeid. Dat heb ik toen ook gedaan bij mijn kweek en je kunt ze gewoon kort te houden door ze af en toe een knipbeurt te geven.
 2. gefeliciteerd man, wat een monster score !!! :dribble: Ga je gelijk door? of neem je een pauze met de zomer die eraan komt?
 3. Hey mister green, Dat zijn een aantal heerlijke dames die je hebt groot gebracht. hahahahhaha. Een kennis van mij heeft ook goede connecties bij DNA voor zaden. Hij kweekt ook alleen maar uit zaad. Ik zeg als je die zaden goedkoop kan krijgen en de manier van kweken werkt voor jouw, gewoon blijven doen! jammer dat je niet een paar klonen heb bewaard voor mij Ik heb zelf laats met 18 zaadplanten van de holygrailkush 1,7 krg gehaald met 2000 watt. Dat was volgens mij, mijn beste draai ooit met twee gavitas en uit zaad. Ik ben benieuwd naar je score
 4. Ik heb ook twee mars hydro 1600 gekocht n.a.v. het zien en lezen van verslagen van mr tight en medgrower1. Deze heren komen uit de USA en worden gesponserd door Mars Hydro. Uiteindelijk heb ik de lampen nooit gebruikt omdat ik mijn twijfels had toen mr tight weer HPS lampen ging gebruiken en vertelde dat hij de LED alleen in groei fase gebruikt. Ik ben dan ook benieuwd naar jouw verslag. Wie weet haal ik mijn LED toch maar uit de kast.
×
×
 • Create New...