Jump to content

Th3 Crow

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Th3 Crow

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Mag thuis blowen maakt niet uit waar overal dus daar heb ik wel geluk mee ( me ouders doen / deden het ook dus.. )
  2. geen harde muziek lekker rustige muziek ook niet te hard zetten oh en veel hoge toonen Sommige van Radiohead zijn heel relaxed om te luisteren terwijl je stoned bent..
  3. Ik rook altijd binne op me Kamer( ben 15 ) me ouders weten het eigelijk al vanaf het begin en hebben het nooit er gevonden , Waarschijnlek om dat ze het zelf ook doen/deden dus mag zelf in de huiskamer maakt ze niks uit dus opzich heb ik het lekker hier lekker tv kijken erbij
  4. Als ik echt flink stoned ben lukt echt niks meer probeer maar eens iets technisch te doen computer probleem oplossen gitaar spelen ofzo of nog beter met je gitaar een nummer leren spelen pfff... heb je net het eene vergeet je het ander weer voor jezelf kan het wel leuk zijn natuurlijk als je high bent is gitaar spelen wel geweldig ( of gewoon niet heel erg stoned )
  5. Th3 Crow

    arnhem

    ik woon zelf ook in arnhem maar ben nog maar 15 dus gaat moelijk de coffeshops in arnhem vind ik redelijk streng het is me nog nooit gelukt om er te halen maar heb wel iemand die voor me haalt dus die haalt altijd bij fools paradise das opzich wel goeie wiet en redelijk veel ken niet veel andere shops dus (fools paradise zit bij de homelse weg )
×
×
  • Create New...