Jump to content

EasySkanking

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About EasySkanking

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ha ik zie nu dat je wel wat hebt geknakt. Planten zien er wel echt gezond uit man. Gaat sowieso een goeie ronde voor je worden, without a doubt!
  2. Zooo die zijn goed gegroeid man! Persoonlijk had ik ze ook iets breder laten groeien, maar buiten dat, erg mooi.
  3. Ik ben benieuwd man. Ik denk dat de 500 gram toch wel moet lukken hoor. Maar waarom geen toppen/fimmen? Ruimte genoeg toch?
  4. Ik ga je volgen Mijn eerste rondes biologisch waren met Shackzilla en dat was een hele openbaring! Super goed soortje! Ze staan er goed bij en lekker gegroeid in die 30 dagen. Mijne had ik toen 3 weken voor gegroeid. Dat waren monsters geworden. Maar waren er 5 in een 120/120/200 tentje, dus dat kon allemaal wel. Succes man!
  5. Haha precies dit! Maar opzicht kijk ik wel altijd even met een loepje naar de haartjes, dit om het moment wel zo "goed getimed mogelijk" te houden.
  6. Thnx Alkaline, ook voor de quote. Hier wist ik niks van haha. Blijf het wel een beetje vreemd vinden, want waarom zit er dan een search functie op het forum en gaat er niet gewoon een slotje op na 6 maanden inactiviteit. Maar goed, dat zal wel aan mij liggen whehe Die rechts voor is inderdaad die Herijuana. Ziet er niet uit op die foto in het donker. Heeft het ook wat warm geloof ik, maar goed, nog 1 kort weekje en dan gaan ze om...
  7. Je mag toch nog wel een comment plaatsen in een oud topic of wat? Dacht dat de essentie van een forum was om ervaringen te delen.... maar goed.... Ik zeg; slotje dan maar!
  8. http://www.wietforum...dutch-headshop/ Dit zijn mijn Jack Herers van The Dutch Headshop. Niet mijn favo strain, maar ook geen rede om te klagen Voorin staan trouwens 3 Herijuana's van Sannie.
  9. Allereerst petje af voor deze bio-ronde man. Voor hobbykweek zou ik geen reden kunnen bedenken om niet de samenwerking met Moeder Natuur aan te gaan.. Ik denk dat je op 480 gram uitkomt
×
×
  • Create New...