Jump to content

justbcuzzz

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About justbcuzzz

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Wordt je vat schoon als je er peroxide in gooit en dit laat circuleren, dus geen aanslag aan de zijkanten en op je pomp enz?? en ook de rest waar je dat water doorheen zou laten lopen (tyleen, sproeiers). En jij hebt veel getest ermee toch racker.... kan je ook teveel geven (te hoge dosis)??
  2. Nee geen recirculatie... drain to waiste (gewoon druppelaars) en nu begrijp je denk ik ook "het rare" van de situatie.
  3. @ponix Hoe trekken de planten dat dan uit mijn vat als ik vragen mag? CaMg toevoegen heb ik overigens ook al eens geprobeerd die tip had ik van Rosenthal gekregen toen ik hem ergens tegen kwam (moet je wel zeggen dat hij zo stoned als een garnaal was). Hielp ook niet. De ec stijgt overigens in die weken waar ik het over heb (week 4 tot 9/10) sowieso met meer dan 0.2 dus dat gaat helaas ook niet helpen. Maar bedankt voor het meedenken. @zwemvis vat wordt gevuld met water en voeding om dan een aantal dagen mee te kunnen gaan (nooit meer dan 3 dagen). Dalen verschilt maar 4.6 of zelfs minder als ik er niks tegen doe natuurlijk.
  4. De Ph waarde in mijn vat daalt nadat ik deze op 5.5 heb gezet. Dit gebeurd pas in de 3e of 4e week ongeveer tot aan het einde. Eerste periode gaat de ph dus gewoon een beetje omhoog zoals dat hoort. Water komt gewoon uit de kraan en vraag me af hoe dit kan. Misschien dat iemand hier een antw. op zou hebben of er ook ervaring mee heeft. Hoor het graag. Overigens al van alles geprobeerd: Ander vat Andere circulatiepomp Andere irrigatiepomp Andere voeding Analyse voeding ph op 5.8 zetten (dan gebeurt het niet overigens) De ph daalt niet direct nadat ik het vat heb aangemaakt, pas na een dag soms 2. En wanneer ik het vat aanmaak wordt alles goed gemengd met de pomp dus daar ligt het ook niet aan volgens mij.
  5. Hoe zit het met die warme buis in die tent? Had je die nog geisoleerd of uiteindelijk gewoon zo gelaten? en hoe zit het met de afzuiging van de lampen, klopte het wat je als advies kreeg of had je meer nodig of aan minder genoeg?? Mooi en interessant spul allemaal en vind het prachtig dat je het met anderen deelt
  6. Even voorstellen maar. Ben wel eens vaker op de site geweest om het een en ander mee te lezen en aangezien het me fijn lijkt om met anderen over mijn hobby te kunnen praten heb ik me maar aangemeld. Mvg
×
×
  • Create New...