Jump to content

ariedeknaller

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Positief

About ariedeknaller

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

316 profile views
 1. capitano ! :-) Ja ik probeer ff veel ervaring op te doen, vandaar de stilte ;-) eerst mot die opti weer ff knallen......
 2. de water afvoer heb ik niet gecontroleerd, dat zou evt kunnen, ik hoor het wel wegstromen, maar misschien een kleine blokkade ofzo. maar die kan het niet terug de machine in duwen lijkt me.... de condensafvoer is het zeker niet.
 3. Ik heb een OC6000, nooit problemen mee gehad. Sinds kort loopt hij vol water. Ik bedoel daarmee dat op de bodem van de OC kast allemaal water staat, net zolang tot het eruit komt sijpelen. De condens opvangbak staat ook tot de helft vol, maar ergens anders loopt het er dus ook naast. Ik heb hem opengeschroefd en het lijkt er niet op dat er een leiding lek is... Extreme mate van condensvorming ofzo ? Verder werkt hij normaal, druk is goed, hij koelt goed, sensors geven de juiste waardes aan, condens bak en afvoer zijn niet verstopt. iemand die dit ook heeft gehad ? Binnen een dag staat het zo vol dat het de OC uit komt lopen, gaat redelijk hard dus.
 4. @murdoch, wat ben je toch altijd negatief, gaat het wel goed met je ..??? Nou een eerste ronde gedraaid met allerlei problemen. temp problemen, lekkages etc etc. vraagtekens bij het medium enz. Uiteindelijk de hakbijl erbij gehaald. Opbrengst is niet denderend, maar goed veel geleerd over de OC/dimlux etc, dus wat niet voor niks. Nu bouwen voor RFX en voedings PC. 16 kilo nat van 120 planten, met 8x600w. op 10m2 droogewicht volgt nog.
 5. je precies dag of 5/6 en dan de zweep erover
 6. Wat gelijk 100% ? Dat heb ik persoonlijk nog nooit gedaan Ja denk het wel, zal niet zeer uitgebreid zijn als sommige hier , maar toch :-)
 7. Heren waarom krijg ik mijn lampen niet verder gedimt via de dimlux dan 50%?? Komt dat omdat het 400v lampen zijn?
 8. mooie info allemaal mannen! ik ga eerst eens kijken wat mijn temperatuur meters zeggen bij ongeveer 30 graden....... Als er iemand nog tips heeft qua instellingen bij de dimlux en/of oc controller hou ik me aanbevolen .... !
 9. je denkt lekker mee Jaap, thanks! ik zit eigenlijk te denken om het nu zo te laten hangen, gewoon om te kijken wat er gebeurd. Wellicht draait het wel prima ?! Ik kan er straks altijd nog wel bij (ik vloed niet, dus kan zo de potten verplaatsen) Ik denk ook dat ik nog een heleboel problemen ga tegenkomen, dus tegen die tijd kan ik ook nog van alles meenemen in de verbouwing omdat het dan moet....
 10. Dit zou het mooiste zijn ja, alleen moet ik dan direct vanuit de oc een bocht maken, vraag me af of dat handig is. Lampen hangen 65 van de wand Potten direct op de geond ja Lampen kunnen nu op 170 hangen, wel strak tegen de lvs aan.
 11. Ja na jouw tekst vind ik die lvs echt kut hangen :-) Maar het probleem is dat ik de oc eigenlijk niet wil verplaatsen. Die staat zo lekker in de hoek. Dan moet ik gelijk vanaf de oc bochten gaan maken, vind ik ook niks. Of de lampen moeten meer naar het midden, maar dan krijg ik denk ik teveel overlap. Ik ga morgen in mn hok staan en kijken kijken kijken, of ik iets logisch zie. Ton laat ik zo, deksel zit er wel op ! Co2 heb ik geregeld via mn gs, afmeting weet ik nog niet...
 12. Weet ik nog niet, gaan we zien Mee eens, nu ik zo zit te kijken en na jaap zn commentaar zit voorak die lvs mij dwars, morgen weer even zien of dat anders kan
×
×
 • Create New...