Jump to content

pope

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About pope

 • Rank
  Kind aan huis lid
 1. Dank voor de bondige uitleg. Deze namiddag trek ik naar Goes. De baan Antwerpen - Breda is wat te ellendig betreffende files op vrijdag. 'k Zal mijn bezoek aan High Life hier dees weekend beschrijven.
 2. Welke shop raad je aan in Breda? Ik werk in Antwerpen, is dus haalbaar voor mij. Iemand ervaring met High Life in Goes?
 3. Weet er iemand of je heden ten dage als Vlaming nog terecht kan in de Miami in Terneuzen. Is een noodgeval, zit namelijk zonder en kan pas eind augustus terug oogsten 3 weken terug gekocht in Vlissingen en was een beetje teleurgesteld in de kwaliteit, kan dus zowel naar Terneuzen gaan, ben vlugger heen en terug.
 4. 'k Probeer ieder jaar een nieuwe soort. Dit jaar Dr Jekill van Kannabia Female (medi soort) in volle grond. Staat al 2 maand met voorbloei, maar van echte bloei nog steeds geen sprake. Staan wel al dik 2 meter hoog. Heb er gisteren een halve meter afgetopt om ze niet te ver over de schutting te laten komen. 'k Hoop nog steeds dat de bloei gauw begint, maar ik vrees nu al voor het resultaat met ons vochtig weer. Volgend jaar ga ik in ieder geval terug verduisteren!
 5. Heb wat foto's togevoegd in mijn gallerij. De grote is een double fun, nog 4 weken te gaan. De kleine een low ryder, nog 1 week te gaan.
 6. Nieuwe foto's bijgeplaatst in gallerij. Eerste 2 foto's zijn van een uit de pot gerukte mannetjesplant. was duidleij kzichtbaar in de voorbloei. Is al één vrouwtjesplant die een pot voor haar allen heeft. De 2 kleine plantjes zijn een Low Ryder experiment. Groeien wel aanzienlijk trager.
 7. Heb paar foto's bijgeplaatst in gallerij. Het gaat de goede kant uit.
 8. Zitten nu per 2 in 3 liter potjes barstensvol voedingsupplement (vandaar de overkrullende blaadjes). Van zodra ze vastgeworteld zijn (houterige stammetjes) en het weer goed is gaan ze per 2 in 60-liter kuipen. We zien wel als ze in de bloei gaan welke er vantussen moeten. Desnoods blijven ze met 2 in 1 60-liter kuip. Met voldoende voeding en goede zorgen lukt dit zeker. Er zijn er die het met minder moeten doen . Niet besparen op voeding, daar komt het op aan. Het blijven tropische planten, dus in tegenstelling tot inheemse planten zoals aardbeien moet men niet vrezen voor minder bloemen (vruchten) als er meer bladeren zijn. Het komt erop aan zovéél mogelijk blad zo lang mogelijk groen te houden. Dees zorgen voor gezonde planten, dus mooie toppen (uit ervaring).
 9. Halfweg april gezaaid in potgrond van Aveve, verrijkt met BN Grondmix, BN Root en BN X-cel. Vanaf ontkiemen 24/24 onder 2 x 36 Watt Philips New Generation (precies Dash, witter dan wit ). En dit tot het buiten terug wat beter wordt en de stammetjes stevig staan (wilt zeggen dat ze goed geworteld zijn). Zijn nu 3 weken oud en zien er fantastisch uit. Eerste (getande) blaadjes meten 10cm. Staan per 2 in een pot omdat het geslacht niet zeker is. Van zodra er zekerheid is selecteer ik. Eerste 2 potten zijn 2 x Double Fun. Derde pot is 1 x Double Fun en 3 x Santa Maria's (voor een balkonkweek door de broer van mijn kapper ). Zal geregeld mijn 'gallery' updaten:
 10. pope

  6 De Week Bloei

  Heb dit 2 jaar terug ook voor gehad. Ik gebruik sindsdien Bio Nova Grond Supermix en PK13/14 en Plagron Phytamin En zie eens naar mijn andere topic, na 10 weken bloei staan die nog mooi donkergroen. Ik kan ze gerust nog een week of 2 laten staan (wat ik ook plan te doen met dit weer ). Mijn volledig kweekverloop kan je hier vinden.
 11. Ze zijn beiden eind juni spontaan in de bloei gegaan. Daar ik dacht dat het voorbloei was heb ik er ene verduisterd begin juli. Deze rijpt vlugger af , heeft minder kristallen en minder dikke toppen. Eerstdaags plaats ik nieuwe foto's van beide planten. Maar ik wil ze eerst een paar dagen laten zonnen
 12. Hier zijn ze dan. Easy Sativas, 10 weken bloei. Krijgen PK13/14 en BN Grondmix. eerste weken Er zitten ook niet zo véél kristallen op. Kan dit aan het koudere, natte weer liggen? Ga ze in ieder geval nog minstens een week laten staan. Er komt goed weer aan.
 13. Mijn plant is aan het afrijpen, staat 9 weken in de bloei. mooie dikke toppen, maar ze wegen haast niks. 'k Moet niet eens de 2 hoofdtoppen opbinden. Wat maakt de toppen zwaar(der)? Zal sebiet eens fotoke plaatsen.
 14. Dit zijn die van mij: Pope's Garden. Gezaaid 1 mei. Beginnen bloeien eind juni (idd na 8 weken). Maar ik denk dat ze buiten toch 10 weken nodig hebben om af te bloeien. Die van mij zitten op 7 weken nu en deze zijn echt nog zo zwaar niet. Alle draden zijn ook nog mooi wit trouwens. Ik ben een geduldig mens en denk te wachten tot +/_ 10 september. Ps.: Die hittegolf hebben die van mij wel deugd gedaan, zenne. Hoe heter, hoe meer bloemen. Moet eens mijn primitieve, maar uiterst doeltreffende manier van bewateren bekijken. In mijn kuipen zitten géén gaten Ik geef ze wel wat meer voeding + Phyt-AMin op de bladeren tot in de derde bloeiweek. een echt wondermiddel. Bijna alle bladeren zijn nog mooi groen.
×
×
 • Create New...