Jump to content

GreenExplorer

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About GreenExplorer

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands
  1. Plantjes zijn getopt, en staan in nieuwe potten, iets grotere potten dan de vorige, zal ze binnenkort in wat grotere potten overpotten. Wordt dan voor de laatste keer overpotten. Wat nieuwe fotos gemaakt, ik vind de blaadjes onderin er iets minder fraai uitzien: 1: 2: 3: 4: 5: Ik geef nou water met een plantenspuit, een dopje Canna groei erin, en de grond elke dag bevochten. Gaat dit nog de goeie kant op? - of loop ik het nou zwaar te verkloten?
  2. Bedankt voor de tips! Plantjes waren binnen gehaald voor de fotos, maar staan elke dag buiten met mooi weer. Zal vandaag beginnen met toppen en overpotten.
  3. Hallo mensen, Dit is mijn eerste kweek poging, heb 3 Damnesia's en beginnen goed te groeien, in het begin was het effe spannend, kome ze door... of word het een flop. Zijn alle drie gelukkig goed doorgekomen, en komt hopenlijk wel goed. Ik heb ook wat recente pics, van een paar dagen geleden. 27 Mei Ik heb wat Canna voor de groei en bloei, Plantjes zin nou een paar weken oud, kan er nou begonnen worden met het toevoegen van Canna voor de groei? Moeten de plantjes nu ook getopt worden? En wanneer moet er begonnen worden met verduisteren? Ik zal regelmatig updates maken, wat pics plaatsen ... en zal vast wel nog meer vragen hebben met de tijd. Mazzel!
  4. Hallo allemaal, ik ben blij dit forum gevonden te hebben, veel interessante info en actieve leden. Kom net kijken wat betreft kweken, en ben pas begonnen met een paar plantjes, staan nu nog binnen, maar gaan binnenkort de tuin in. Zal morgen een nieuw topic starten in het outdoor kweekverslagen gedeelte van het forum. Met een beetje feedback en begeleiding komt er hopelijk een mooi oogstje uit! Hoi!!
×
×
  • Create New...