Jump to content

Michellekes

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Michellekes

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 07/09/1905

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0
  1. Ik heb uit ervaring geleerd dat je plant/tak normaal door groeit ook al hangt hij nog maar met 1 sliertje vast. Je hoeft niet te spalken of met kauwgum te werken, gewoon laten gaan en je zult zien dat het allemaal net zo normaal door groeit of herstelt als dat de tak niet was geknakt. Niets om je zorgen over te maken.
  2. Is dat de alom bekende "Medical Marijuana" aflevering? Die is zoooooooo goed! It smells like the art teacher's office.
  3. Ik plet er regelmatig een deel van tussen m'n vingers. Effectief én biologischer kan niet.
  4. Deze tip ga ik zo eens uitproberen, heb een plantje dat bleek ziet van de honger dus die krijgt brandnetelsoep.
  5. Dat doe ik ook, op de bodem ligt het vol blad en ander natuurlijk afval. Het is blijkbaar zo straf dat mijn plantjes toen ze klein waren overvoed geraakte ... Maar nou regent het dus krijgen ze gewoon helemaal niets.
  6. Michellekes

    storm

    Ik heb de mijne ook buiten laten staan (duh, staan in volle grond) en 1 ervan is getroffen door een golfplaat ... Niets ernstig, slechts 1 tak afgebroken. Ik heb ze gespalkt maar het komt niet meer goed denk ik. De rest staat er nog goed bij, er zijn nog wel enkele Zonnebloemen gesneuveld ...
  7. Dan kun je het ook zo bekijken, je hebt nu een mooi sterk mannetje dat voor gezond nageslacht kan zorgen. Als je zaad wil tenminste ...
  8. De mijne staan nou toch al wel zo een maand buiten, als de ijsheiligen zijn geweest (12-13-14 mei?) dan kan het niet meer vriezen en kun je ze met een gerust hart buiten zetten. Beetje regen en storm kunnen ze wel tegen, het zijn geen "kasplantjes". (binnenkweek daar gelaten )
  9. Ik heb de indruk dat je erg graag naar de shop wilt want je hebt je topic wel een keer of 10 gepost geloof ik ...
  10. Just go with the flow. En dan komt het allemaal weer goed.
×
×
  • Create New...