Jump to content

Priapos

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Priapos

  • Rank
    zomaar een lid
  1. Hi All, Ik heb shiva's op het dak staan en geef ze nu bio-bloei erbij als voeding. Ik ben van plan om ook bloeistimulator te gebruiken, heeft iemand hier ervaring mee??? Heeft het eigenlijk wel nut voor buiten???? Alvast bedankt !! P.
  2. DOM DOM DOM wie gaat er nou met het grote geld vandoor, de coffeeshop eigenaren DOM DOM DOM P.
  3. Hoi All, Ik heb mijn bomen op het dak staan en nou is er bij één plant, twee takken uit de stam gescheurd. Ik heb ze teruggezet en vastgemaakt met touw. krijgen de zijtakken nu nog wel voeding, het is drie dagen geleden en de bladeren hangen nog niet....... Was dit de beste oplossing of moet ik nog iets meer doen voor mijn boom????????
  4. HE, hartstikke tof man, hier kan ik echt mee uit de voeten. Ga morgen meteen aan de slag, al weet ik niet wat je met isemo platen bedoeld, mag dat niet gewoon hout zijn ???? P.
  5. Hi All, Ik ben bezig met mijn stekkenkast die ik gekocht heb en nu wil ik eigenlijk wel een stekkie laten opgroeien thuis. Wat heb je nodig om een kast te maken/bouwen, ik las iets over een tl-lamp, is dit genoeg. Kan iemand mij op weg helpen. Het gaat dus echt om één plant die ik ook wil laten bloeien uiteraard. Alvast bedankt... P.
  6. Priapos

    stekken

    haha, omdat ik ook gewone plantjes voor het balkon ga halen morgen !!
  7. Priapos

    stekken

    EEEUUUHHH, nee ze staan gewoon in leidingwater. Maar ik kan er dus vanuit gaan dat het wel even duurt. Ik ga overigens morgen naar intratuin om het één en ander aan te schaffen om te stekken. Ik begin er wel plezier in te krijgen, dat geklooi met plantjes. Iemand nog suggesties over wat ik zou kunnen aanschaffen?????? :unsure: P.
  8. Priapos

    stekken

    Hi All, Ik heb een stekje van mijn plant gehaald en in het water gezet. Weet iemand hoelang het duurt voordat er wortels aan komen. Ze staan al 4 dagen in het water en er gebeurt nog niks, enkel de onderkant van de steel wordt een beetje donker, is dit goed !!!!!!!!!!!!!!! Ik heb de stek er trouwens wel met een scherp mes afgesneden. P.
  9. Hi All, Tja dit vind ik een leuke vraag. Zou het goed zijn om een REGENWORM in je pot te doen, in de tuin hebben ze toch hun nut en waarom dan niet in een pot !!! P.
  10. Hoi All, TJA, een beginnersvraag en wellicht een domme. Wat is beter? regen- of leidingwater? Dit omdat ik in amsterdam woon en met al die verontreiniging !!! P.
×
×
  • Create New...