Jump to content

haze 1

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About haze 1

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

80 profile views
  1. ik ben zeer braaf ik help je overal aan uuuuuuuuu foutje moet mee zijn
  2. ik ben het met Elmanito eens ,ik heb alleen maw zijn vraag proberen te beantwoorden. ik heb hier bij ook getracht mensen die het toch nodig vinden om die troep te gebruiken, wat informatie te verschaffen voor hen gezondheid. dit heb ik ook gedaan bij leden die de doseringen 3x te hoog aanhouden. al gebruik ik het wekelijks [ voor mijn dagelijks werk ] wil dit niet zeggen dat ik deze middelen promoot.
  3. het witte goedje kunnen de volgende middelen zijn envidor,torque floramite en cascade dc zijn. deze middelen zijn giftig bij contact maar wel veilig als je een masker en goede kleding draag. de laatste 2 weken voor de oogst niet meer gebruiken want het duurt 2 tot 3 weken voor dat het volledig is afgebroken. deze middelen worden ook in groente en fruitteelt gebruikt. er is wel een spuitlicentie nodig om deze middelen te gebruiken. ik heb redelijk wat kennis van bestrijding middelen als je vragen heb stel ze maar.
  4. vertimec moet je 0,5ml/liter mengen nissorun 0,3 tot 0,4 ml/liter mengen als hogere doseringen nodig zijn dan zijn je $#%^&* resistent aan het worden en is een ander middel nodig. of ze hebben je verdunde middelen verkocht.. als je vragen heb over bestrijding van spint stel ze dan. voor deze middelen is wettelijk we een spuit licentie nodig.
  5. ik volg wietforum al enige tijd maar durfde mij niet te registreren. nu toch maar de stap gewaagt ,kan nu veel meer lezen en zien. ik zal eerdaags wat foto's proberen te plaatsen van wat kweekjes. groeten aan iedereen op dit foum.
×
×
  • Create New...