Jump to content

JacqSebas

Members
  • Content Count

    18
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About JacqSebas

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. JacqSebas

    CHAT ?

    heey, de chat is nog steeds niet terug na 24 dagen? beetje jammer dat het zo lang duurt Mvg Bas.
  2. bij mij lag het er dan meestal aan de tabak, omdat ik daar heel snel al ligt van kan worden in mijn hoofd en daar door dus ook duizelig word als ik mijn jointje puur rook dat word ik ook heel anders stoned veel chiller maar rook het nog steeds wel met tabak heb er nu ook geen last meer van dat ik zo ligt in me hoofd word Gr JacqSebas ohh zie dat dit all een oude post is, sorry voor de bump :/
  3. JacqSebas

    CHAT ?

    en komt de chat ooit nog terug?
  4. bedankt voor alle tips heb 100watt HPS besteld als ik weer verder kan met mijn kastje zal ik weer n foto posten Mvg Bas.
  5. Hallo ik ben nu bezig met mijn eerste kweek kastje voor op mijn kamer De maten zijn 50x50x100 breedte diepte en hoogte ik wil ga hier een 70watt lamp in hangen of 100watt kost maar 3 euro extra maar wat raden jullie mij aan het kastje is nog in de maak hier is de eerste foto als jullie tips hebben zijn ze van harte welkom ! Mvg Bas.
  6. Hallo, ik kom me even voorstellen mijn naam is Bas woon in veenendaal provincie utrecht ben 19 jaar ik kom hier omdat ik graag mijn eerste wiet plant wil laten groeien en graag wil weten wat de benodigd heden zijn en hoe en wat ik vind het ook leuk om te zien wat andere mensen hun resultaten te zien Mvg Bas.
×
×
  • Create New...