Jump to content

Groggs

Members
  • Content Count

    93
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Groggs

  • Rank
    Hang hier wat rond lid
  • Birthday 01/26/1987

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    APD
  1. Sorry voor de late reactie, maar zometeen alles ophalen. Ben zo benieuwd wat er van overgebleven is! Ziet er goed uit en de eerste is al achter de kiezen. Is wel een high wietje geworden, maar veruit beter dan die troep van de shop Zal vanavond even een foto erop gooien van het eindresultaat. Iedereen bedankt voor de hulp en de vele reacties!
  2. Er wordt ook gezegd dat planten wennen aan vals licht.... (weet niet wat daar van waar is) Maar zo gaan er zoveel dingen in de rondte... Heb je de mogelijkheid om een afdakje te bouwen? Desnoods span je een zeiltje. Heb ik hier ook gedaan om de planten op 12/12 te zetten....
  3. Ik wil mijn topje! Je weet wat je ervoor terug krijgt he
  4. Ben heel druk me thet knippen nu. Zoals ganjaman zegt fanleaves verwijderen. Ik zou al het grote blad/takken verwijderen. En alle toppen/topjes "voorknippen". Post zo wel even een foto hoe ik het doe.... Werkte volgens betrouwbare bron zeer goed
  5. Zo, de eerste plant is om, toprot heeft huisgehouden vannacht.... Gisterochtend nog weinig aan de hand, sommige plekjes weggeknipt, niets bijzonders. Kijk ik vanmiddag weer, zit er veel meer in. Tsja, wat wil je met dit weer? Zal de foto's even updaten vanavond. Nu druk met het knippen etc.... gr.
  6. Ik ga de planten bij mij nu omhalen. Toprot heeft vannacht goed huisgehouden en de meeldauw wordt ook steeds erger. Inderdaad wat miramar zegt; geen grote takken ophangen, knip ze vast grotendeels. Kan de lucht er goed doorheen. Fan staat er altijd schuin op voor de luchtcirculatie in de kamer en door het droognet heen. Gr.
  7. Elke keer na een bui schud ik ze. Er zijn al 2 planten omgegaan in de stromende regen. Goed uitschudden, Ondersteboven op een kamertje ophangen waar de LV niet te hoog is en waar de luchtcirculatie ok is. Werkt perfect! Geen rot te bekennen, alles droogt echt super! Heb er nu nog 2 staan, die gaan einde vd week om als het weerbeeld niet iets beter wordt. Dus ook in de regen. Pm me maar, stuur ik je fotos van het droogproces. Van Heeel nat tot heeeel droog... (je hebt mij ook vaak zat advies gegeven) GreetZ
  8. En oogsten in fases? Eerst de ene tak, de volgende dag de ander enz.? Kan dat?
  9. De ene plant gaan we nu omhalen, volgens buurman (ervaren kweker) is hij klaar. Knippen van tevoren, of de takken in het net gooien en drogen?
  10. Dat is dus het probleem, meeldauw kan binnen een nacht je oogst halveren... Dus vandaar dat ik ga knippen, morgen hele dag regen enz. Liever iets, dan niets Foto's aan het uploaden, kun je het zo wel zien. zo staan ze er nu bij, weet dat de dames op de eerste fotos nog wel even mogen, de laatste is er al wel aan toe. Maar wil geen risico, beter iets dan niets... En dan hier de meeldauw, die snel doorgaat. Allemaal maar weer bedankt voor de reacties en hulp!
  11. Dank jewel voor je reactie shark! Heb mijn ouders gisteren even verrast met een bezoekje en een heel lief gezicgt Kan bij hun op zolder alles te drogen hangen Nu heb ik droognetten gekregen en wilde ik vandaag gaan beginnen met knippen ivm de meeldauw. (dat is het echt) zal zo even foto posten. Maar vanochtend heeft het geregend, kan ik nu wel beginnen met knippen en te drogen leggen? Of zeg je van wachten tot de gehele plant droog is en vrij van regenwater zeg maar? groetjes.
  12. Is er toevallig iemand die me kan helpen droogruimte in te richten? Afgesproken ruimte gaat niets worden door omstandigheden.... Alvast bedankt!
  13. Heeft de hele plant hier last van? Of alleen de hoofdtop? Lijkt inderdaad verdacht veel op toprot...
×
×
  • Create New...