Jump to content

Wietsmoker93

Full member
 • Content Count

  350
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wietsmoker93

 • Rank
  Volwaardig lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Dat kan wel ja, van buiten lijkt het droog, maar als ik het verkruimel blijft het toch een beetje in de verkruimelaar plakken... 9 dagen gedroogd ( de takjes knakte toen ) en het ligt nu al 12 dagen in de potten.
 2. Btw de smaak is wel echt top, beter dan de shopwiet.
 3. Vreemd? zoals al gezegd is heb ik bijna alles met een microscoop nagekeken. Het is geen schimmel..
 4. Hallo mijn nothern light en critical ruiken een beetje muf. Als ik de bak opendoe waar de wiet inligt dan ruikt het niet echt naar wiet. Als ik het gecrushed heb dan ruikt het wel heerlijk fruitig. Heb wel 1 a 2 weken te vroeg geoogst misschien ligt het daaraan? Verder word ik goed stoned van de wiet. Wat kan dit zijn of is het normaal bij vroeg geoogste wiet?
 5. Zoals ik al zij, een filter is geen eenmalige investering die moet je 1x per jaar of 1x per 3 a 4 kweken vervangen.
 6. Eenmalig? een filter vervang je elke 3/4 kweken.
 7. Een zak plagron lightmix is meestal 5 euro, in de growshop hier verkopen ze het voor 8 euro ( snap ik wel een beetje ). 11 euro is veel te veel
 8. Bedankt voor de tip. Heb hem 5x opnieuw flink uitgekookt tot het water helder bleef. De pijp is nu weer mooi schoon Uitkoken werkt dus wel.
 9. Hey ik heb nog een wietpijpje liggen die is flink smerig van de teer van binnen. Hoe kan ik dat het beste schoonmaken? Ik heb het met jizer schoongemaakt maar het werkt niet echt. Ben hem nu weer aan het uitkoken. Iemand nog tips?
 10. Mooie gezonde planten ben benieuwd wat je eraf gaat halen!
 11. Ik kan niks vinden over gezondheid, alleen dat de schimmel kan overleven in dood plantmateriaal etc. Maar ik hoef me nu toch geen zorgen meer te maken? Heb de wiet met een microscoop nagekeken en er is geen rot. De wiet droog ook mooi met een lv van 45%.
 12. Heb de wiet net grondig nagekekeken met een microscoop. Geen schimmelspoortje te vinden:D
 13. AchterlijkeHarry ik bedoel dat ze niet elke keer als ze een stukje rot zien het eruit knippen met een steriele schaar. Tuurlijk kunnen ze nieuwe scharen gebruiken elke oogst, maar of ze ook aparte scharen gebruiken om het rot eruit te knippen en daarna hun handen te ontsmetten... Ik weet wel zeker dat de gemiddelde commerciƫle kweker daar niet aan denkt
 14. Bedankt voor de tips, ik heb het gewoon mooi laten hangen en controleer het elke dag. Geen schimmelspoortje te bekennen ( alles is eruit geknipt en goed onderzocht ) Er hangt een fan tegen de muur aan voor lucht circulatie, 21 graden en 63%lv. Zo besmettelijk is het dus niet via een schaartje... ( logisch ook anders zou er op alle wiet in de shop toprot zitten ), die commerciele kwekers gaan echt niet steriele scharen en steriele handen gebruiken om wiet te knippen
×
×
 • Create New...