Jump to content

Coulibaly

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Coulibaly

  1. dit was nu een deel waar er geen opstond. Maar het verspreid zich heel snel dus daarom
  2. Kan dit met een simpel vergrootglas of zijn er betere tools ter beschikking op de rijpheid te checken ?
  3. Ik heb men plant moeten omver kappen wegens toprot. Is dit nog rookbaar ? Ik weet het je moet de trichomen bekijken maar ik heb er geen gerief voor.
  4. Verdorie het is weer van dat. Met dit vochtige weer had ik al zo een flauw vermoeden dat er wel eens toprot zou kunnen zijn. Ik zie op een paar plekjes zwartje puntjes dus dat ziet er niet goed uit. Wat zouden jullie doen: oogsten of nog even wachten ? Ik heb alles verwijderd waar er rot aan zat..maar zal wsl niet meer stoppen nu.
  5. Verdorie het is weer van dat. Met dit vochtige weer had ik al zo een flauw vermoeden dat er wel eens toprot zou kunnen zijn. Ik zie op een paar plekjes zwartje puntjes dus dat ziet er niet goed uit. Wat zouden jullie doen: oogsten of nog even wachten ? Ik heb alles verwijderd waar er rot aan zat..
  6. Topjes beginnen te bruinen. Nog een 2 weken vermoed ik.
  7. heel blij met hoe hij het doet. Ik begin vandaag ook met plagon royal buds voeding voor nog dikkere toppen.
  8. Bijna 5 weken bloei.. enigste vrees is toprot. Alles is nog steeds prima.
  9. 4 weken bloei nu. Plant staat kerngezond. Voeding: Plagron bloom, green sensation & royal buds.
  10. 3 weken bloei nu: alles gaat nog steeds prima
  11. De zon staat er bovenop dus valt wel met het licht. Plant doet het niet slecht maar heeft het al zwaar te verduren gehad door een hagelstorm. Nog een geluk dat ie wat onder boomtakken staat dan anders was ie weg Heb nog geen last van slakken wat me verbaasd
  12. Bij mij staat ie gewoon in de volle grond. Ik geef nu ook plagron bloom, pure enzym & power roots. Binnen 2 weken start ik met royal buds & green sensation
  13. Update: alles gaat prima. Plant staat 2 weken in bloei.
  14. Ik vrees shit met mijn omgeving. Ik heb de zaadjes ook verwisseld in het begin. Dit moest igg een autoflower zijn die klein bleef. Heb hem nu langs de gracht gezet tussen 2 velden in.. let's see.
  15. Aangezien er naast mijn huis een bos staat waar niemand in komt behalve jagers in het wildseizoen ben ik van plan om mijn AK47 die al 1 meter is hierin te zetten. Ben juist nog op zoek naar een spotje. AK47 die al redelijk groot is: Ben van plan om hem te zetten waar het licht mooi invalt. Er staan wel veel varent planten die ik eerst zal verwijderen maar lijkt mij een mooi spotje ! Het leuke is dat er vlakbij een mierenheuvel ligt met miljoenen mieren. Hopelijk eten die de slakken op. Zal in ieder geval korrels strooien en op goed geluk !
  16. Ik ga hier verder met de big bang autoflower in de kas. De AK47 ga ik uitplanten in een bos want die wordt me te groot. Big bang auto in kas:
  17. Het is nu vrijwel zeker dat ik ze heb verwisseld.. de AK blijft maar groeien en de big bang groeit niet meer zo rap maar begint wel al haartjes aan te maken. Ik denk dat ik de AK in het bos zal zetten
  18. Hm ik heb even jullie hulp nodig. Ik denk dat ik de zaadjes heb verwisseld in het begin. De big bang auto is ontkiemd 10 april dus al 7 weken groei en nog geen bloei te zien. De AK begin mei.. Ik denk dat de AK nu in bloei gaat want hij begint te ruiken en er komen witte haartjes aan. Dus de AK is de big bang auto en omgekeerd toch ? Dit is de top van de AK (of de big bang auto ?)
  19. Update: Alles gaat prima. Ik geef ze nog steeds groeivoeding. Big bang zit al aan week 7 groei. Is best wel lang voor een autoflower toch ? De big bang staat tussen mijn wortels en kolen Mooie kleur: Ik heb de AK47 in volle grond gezet in de kas:
  20. Alles gaat prima. De big bang auto houdt wel van het lekker weertje. Ik geef nog altijd wat groeivoeding, power roots & pure enzym
  21. Ik ben sinds vandaag gestart met terra bloom bij de big bang. Ik zie wel nog geen bloei maar dit is niet nodig denk ik. Mag ik trouwens alles op hetzelfde moment begieten ? Ik doe nu de terra enzym, power roots & bloom. Bij de AK hetzelfde behalve grow ipv bloom. Ik snap die grow schema's niet zo goed wel. Deze lijken me toch enkel geschikt voor autoflowers wat ze gaan maar tot 11 weken ? Nog een andere vraag: aangezien alles bij mijn moestuin staat begiet ik deze ook met deze producten (vooral tomaten). Dit kan geen kwaad denk ik ?
  22. Bedankt voor uw antwoord. Ik heb de grow box van Terra Plagron Terra Bloom (1 liter) Terra Grow (100ml) Plagron Roots (100ml) Plagron Enzymes (100ml) Green sensation (100ml) + Sugar Royal voor aanmaken van buds.
  23. Ik heb geen schema. Wanneer moet ik dan bloeivoeding geven ? Plant is nu 5 weken oud. Volgens DHS zou ze al moeten gaan bloeien na 3 weken.. Ik zal er dan maar best aan beginnen zeker.
  24. Hoe lang zou ik de autoflower big bang nog groeivoeding moeten geven ? Is nu 4 weken ver... van zodra ik witte haartjes zie vermoed ik dat ik bloeivoeding moet geven ?
  25. Beste medekwekers, Dit is mijn 2e poging na een mislukte poging vorig jaar (toprot). Ben toen in september op reis geweest en mijn vriendin heeft mijn planten toen vergeten water te vergeven voor een week met alle gevolgen vandien.. Line up dit jaar is een big bang autoflower en een AK47 feminized. 2 plantjes, dit is ongeveer legaal in Belgie( ja toch ?) Zaden zijn gekiemd 4 april. De big bang staat nu in een 12 liter pot met stekpotgrond. De AK47 komt in mijn serre tussen de andere groenten. Big Bang autoflower: AK47:
×
×
  • Create New...