Jump to content

Coulibaly

Members
  • Content Count

    29
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Coulibaly

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. dit was nu een deel waar er geen opstond. Maar het verspreid zich heel snel dus daarom
  2. Kan dit met een simpel vergrootglas of zijn er betere tools ter beschikking op de rijpheid te checken ?
  3. Ik heb men plant moeten omver kappen wegens toprot. Is dit nog rookbaar ? Ik weet het je moet de trichomen bekijken maar ik heb er geen gerief voor.
  4. Verdorie het is weer van dat. Met dit vochtige weer had ik al zo een flauw vermoeden dat er wel eens toprot zou kunnen zijn. Ik zie op een paar plekjes zwartje puntjes dus dat ziet er niet goed uit. Wat zouden jullie doen: oogsten of nog even wachten ? Ik heb alles verwijderd waar er rot aan zat..maar zal wsl niet meer stoppen nu.
  5. Verdorie het is weer van dat. Met dit vochtige weer had ik al zo een flauw vermoeden dat er wel eens toprot zou kunnen zijn. Ik zie op een paar plekjes zwartje puntjes dus dat ziet er niet goed uit. Wat zouden jullie doen: oogsten of nog even wachten ? Ik heb alles verwijderd waar er rot aan zat..
  6. Topjes beginnen te bruinen. Nog een 2 weken vermoed ik.
  7. heel blij met hoe hij het doet. Ik begin vandaag ook met plagon royal buds voeding voor nog dikkere toppen.
  8. Bijna 5 weken bloei.. enigste vrees is toprot. Alles is nog steeds prima.
  9. 4 weken bloei nu. Plant staat kerngezond. Voeding: Plagron bloom, green sensation & royal buds.
  10. 3 weken bloei nu: alles gaat nog steeds prima
  11. De zon staat er bovenop dus valt wel met het licht. Plant doet het niet slecht maar heeft het al zwaar te verduren gehad door een hagelstorm. Nog een geluk dat ie wat onder boomtakken staat dan anders was ie weg Heb nog geen last van slakken wat me verbaasd
  12. Bij mij staat ie gewoon in de volle grond. Ik geef nu ook plagron bloom, pure enzym & power roots. Binnen 2 weken start ik met royal buds & green sensation
  13. Update: alles gaat prima. Plant staat 2 weken in bloei.
  14. Ik vrees shit met mijn omgeving. Ik heb de zaadjes ook verwisseld in het begin. Dit moest igg een autoflower zijn die klein bleef. Heb hem nu langs de gracht gezet tussen 2 velden in.. let's see.
  15. Aangezien er naast mijn huis een bos staat waar niemand in komt behalve jagers in het wildseizoen ben ik van plan om mijn AK47 die al 1 meter is hierin te zetten. Ben juist nog op zoek naar een spotje. AK47 die al redelijk groot is: Ben van plan om hem te zetten waar het licht mooi invalt. Er staan wel veel varent planten die ik eerst zal verwijderen maar lijkt mij een mooi spotje ! Het leuke is dat er vlakbij een mierenheuvel ligt met miljoenen mieren. Hopelijk eten die de slakken op. Zal in ieder geval korrels strooien en op goed geluk !
×
×
  • Create New...