Jump to content

Trikaliotis

Members
  • Content Count

    98
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Trikaliotis

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hey kerel, succes met je set up en og bedankt voor de goeie tips!
  2. Pffff ze groeien en groeien maar en de trichs zijn maar net aan het verkleuren .... pompiedom .... geduld geduld geduld.. Het gaat ook allemaal niet gelijk op met de dames ... de meest corpulente dame die loopt ook een week achter volgens mij .. Iemand enig idee hoe het zit met de tijdsduur die trichs nodig hebben om van transparant naar milky en daarna amber gaan ?
  3. Pffff ze groeien en groeien maar en de trichs zijn maar net aan het verkleuren .... pompiedom .... geduld geduld geduld.. Het gaat ook allemaal niet gelijk op met de dames ... de meest corpulente dame die loopt ook een week achter volgens mij .. Iemand enig idee hoe het zit met de tijdsduur die trichs nodig hebben om van transparant naar milky en daarna amber gaan ?
  4. Nee nee .. ok ok ... was niet kwaad bedoeld... dat spuit 11 van mij was ook niet zo aardig overgekomen vlgns mij .. haha Peace man ! en vooral respect ! En trouwens er is ook niks mis met de kontenbonkers onder ons .. laten we wel wezen... Ze zeggen niet voor niets op zijn Grieks hier in NL :-) Zoek eens de definitie van spuit11 op! Als je de betekenis ergens niet van weet, het alleen gebruikt omdat het 'hip' is dan krijg je dit soort situaties. Iets met 'Verzint eer gij begint' Eind goed al goed, succes met je kweekt. Vergeet ik nog bijna het belangrijkste, wat heb je voor rommel op je bijna rijpe planten gespoten? Predator. Hai .. ja sorry .. was eerder lollig bedoeld als wat anders .. :-) Voordat ik het wist had ik al een spuit in mien anus :-) hahaha ik heb de fles niet in de buurt maar volgens mij spritzit ofzo ... op koolzaadolie gebaseerd volgens mij. Proefde niet vies :-)
  5. Hai Donnie .. wat lijkt jou beter 2 x 1000 of 3 x 600 ?
  6. Wauw dat beloofd wat! Ik zit nu op dag 69 12/12 met 2 weken groei.. Ook lekkere dikke Herers... Ze ruiken net zo lekker alsdat ze eruit zien :-) Succes ! Koelere! Mooie knotsen .. Hoe lang hebben ze bij jou gestaan?
  7. Nee nee .. ok ok ... was niet kwaad bedoeld... dat spuit 11 van mij was ook niet zo aardig overgekomen vlgns mij .. haha Peace man ! en vooral respect ! En trouwens er is ook niks mis met de kontenbonkers onder ons .. laten we wel wezen... Ze zeggen niet voor niets op zijn Grieks hier in NL :-)
  8. Hahaha .. wist wel dat je zo'n vaseline liefhebbertje was.. niks mis mee hoor ... maar val mij daar niet mee lastig en ga op het juiste forum je ding doen ..
  9. Hai dutch .. ik heb precies dezelfde afmetingen en ik heb hem lekker vol staan ... kzit nu op de laatste loodjes met 4 x herer .. en daarnaast heb ik de ruimte gevuld met 9 x allerlei sativas ... check maar ff gaat supergoed zo .. trouwens met 2 x 600 en 1 x 400 watt .. temp blijft zelfs met warm weer onder de 28 graden :- )
  10. Hmmm klinkt zeer goed .. kan ik die ook online bestellen ??
  11. Ziet er goed uit .. ik denk dat ik ook maar de volgende kweek (zeer binnenkort :-) ) de tent ga volgooien .. i.p.v maar 4 planten en scroggen tot je zelf maar een ons weegt ....
  12. Hai .. Ik heb close ups staan bij beginnersvragen :-) .. Ik zit nu op de ipad te pielen en krijg de fotos pas morgen hierop vanaf de mac. De dames groeien nog enorm door en de meest belovende van de 4 dames heeft nog wat meer tijd nodig dan de andere 3. De trichomen zijn nu pas een beetje melkachtig aan het worden ....dag 69 op 12/12 .. Jabadabadooo vlgns mij kan het nog wel een dag of 10 duren
  13. Tx Sparta.. Ik zal ze in de gaten houden voor toprot... Gelukkig hrb ik weer mazzel gehad en voor een prikkie een super ontvochtiger gekocht.. Ik hou de lv steady op 40% Trouwens ik heb tegenover het kasteel op kleuterschool gezeten :-) daarna op kasteel spangen ... Groeten uit Limburg
×
×
  • Create New...