Jump to content

Wunterslaushh

Members
  • Content Count

    23
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Wunterslaushh

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. ik heb bijna de zelfde setup als jij, en dat gaat helemaal goed komen! keb ook een tensiometer en ik hou m tussen 80 en 220 (als t lukt;)) heb ook uitendelijk blumat bewatering erbij gedaan.. werkt TOP kost geen drol ook voor jou setup ziehier: http://www.blumat.nl/Webshop/202112/219101...probeerset.aspx en ik heb ook sannie zaadjes.. jack f7 HOLY SHIT man wat een mooie planten, dus dat komt wel goed met jouw dames(wel een beetje liefde geven en af en toe er dom tegen aan lullen!) succes man!!! grts wunterslaush
  2. en dit is maar 1 van de 4 takken(van 1 van de 5 planten) van de sannie's jack f7 (fem) MONSTEROOGST!!
  3. ze verkopen nu raspatat in zak in de supermarkt!! gooi mij maar weg
  4. mixje van big bud en ice-o-lator van haze.. en zometeen lekker liggen
  5. gek idee misschien... maar ik denk dat het wijsheid is om die "witte vellen" van je aarde af te halen. in het begin idd goed voor wortelvorming.. je geeft ze nu amper water... ik denk dat je een stukje verdamping van je medium mist. ik heb ook smartpots met sannie's jack erin (5x) die lusten minimaal 10 liter per dag en die staan ook 6 weken in bloei. of misschien andere lamp. ik heb een b.a.l. lamp hangen(diepstraler meer warmte) tegen het plafond en dat gaat meer als prima en idd enzymen bij je water megeven voor blije aarde. beetje vledermauspoep erbij..
  6. had ik ook... klein ventilatortje bij de stammetjes doet wonderen;) de dames houden van frisse voetjes (bij mij wel)
  7. en nog een vraagje... ik heb net mn ph van mn aarde gemeten (1/3 aarde, 2/3 gedestileerd water) en die is 5,5. Is volgens mij net ff een paar tiende te laag toch? ik geef water met een ph van 5.9/6.0 moet ik deze nu richting de 6.5 gaan doen?? om mn medium(aarde) enigszins aan te zuren, of zo laten?
  8. kolere! mooie dikke toppen... dan ga ik blij man worden hoeveel heb jij er staan? en hoeveel ec de laatste weken?
  9. wat is de ideale LV voor deze jack? zit nu rond de 60% bij een temp van 27 tot 29.
  10. ben gewoon absurd blij met deze achterlijk mooie planten van sannie en wou jullie laten meegenieten , ze staan nu 6 weken in bloei en nog 6 weken te gaan en van onderen,
  11. lamp (400) hangt er 40 cm boven en ik heb zo'n boxfan die draait.. maar die heeft volgens mij wel een dood punt.. net als het oog van een tornado , Ik ga dat ding maar ff aan de andere kant hangen.. "verandering van spijs doet vreten" zeggen ze en hij staat ook recht onder de lamp! hou jullie op de hoogte of het door vergeelt! Thnx!
  12. verdamping in de zin van: te vochtig? mn lv is tussen de 40 en 55... of zweetvoetjes?
×
×
  • Create New...