Jump to content

Thoeskweeker

Members
  • Content Count

    115
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Thoeskweeker

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 07/07/1971

Previous Fields

  • Taal / Language
    German + English

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Tukkerland
  1. sjorzzzzz Je hebt het over een bosmaaier. Volgens jou hebben ze de andere 4 niet gemaaid omdat die alleen met ketting, Draad of Messen(cirkelzaag)te maaien zijn. Deze drie zijn ook de enige onderdelen die je op een bosmaaier kan plaatsen. En ook met draad maai ik stammetjes van 3 tot 4 centimeter. Nylondraad gevuld met staaldraad en weg is je plant. Stonden die planten toevallig op Groot Brunnink !
  2. Als ik goed in Nederlands was geweest was ik wel Leraar NederlanTs gewordt
  3. Met het natspuiten hou je je plant voor de gek. Het lijkt nu dat de luchtvochtigheid hoger is en dat heeft een (wiet)plant nodig en in de bloei bouw je het langszaam af omdat dan het risico op toprot hoger wordt. Ze zitten nu in de 2de week bloei en in de laatste 4wk (van 10totaal) wordt er niet meer gesproeid. Nog nooit problemen mee gehad.
  4. Tis zelfs nog warmer geworden in de volle zon. Nee ! waarom zou dat een grap zijn. Je moet alleen weten welk moment je wel en niet moet spuiten. Doe het al heeeel lang en nooit iets gebeurd! En de toppen nemen het water heel snel op en kost dus minder energie dan wanneer zij het via de wortels moet doen. At Urban! ik maak me er niet druk om wil alleen aangeven hoe warm het in de zon is. En of die nou aan de muur hangt of als ie aan de plant hangt scheelt 2graad.
  5. Thoeskweeker

    Beginners kweekje

    Redden wat er te redden valt met deze lente en zomer, Uh!? zomer???... hopen dat het nog wat word.
  6. Mijn Dames staan in de volle zon met een Temperatuur van plus minus. Zie Foto Ze krijgen nu 3 x daags 1liter water want het gaat wel heel snel met de verdamping. Tevens sproei ik ze nog met de plantenspuit en dan vooral de toppen.
  7. Reactie op Spuiten. Je kunt je planten best natspuiten maar dan alleen als ie niet in de volle zon staat. Ik spuit ze smorgens vroeg nat en rond 18u nog een x dan is de zon hier achter de boom. Als je toch eigenwijs bent en hem in de volle zon nat spuit dan raad ik je aan om haar de rest van de dag ook nat te spuiten. Dit zie je vaak op gewassen, daar spuit de hele dag het water en als de zon weg is zetten ze het pas uit. Verbranding van bladeren! Hé ik heb nog wel suncream smeer ik dat wel op de blader
  8. Hallo Green Lee, het belangrijkste van het kweken van wietplanten is Geduld hebben. Je moet eerst even wachten of het bolletje een steeltje krijgt want dan weet je 99% zeker dat het een man is en als het een vrouwtje is dan komen de haartjes vanzelf. PS : Waarom nu al apart zetten? Hij kan nu echt nog geen vrouwtje bevruchten, als het een man is. Heeft de plant veel of heel weinig vertakkingen? ... weinig is meestal een Man en veel Vertakkingen is vaak een vrouw.
  9. Hallo, wil je nu nog buiten gaan kweken vanaf ontkiemen tot Oogsten? ...zoja: zonde van de tijd want ik ben bang dat deze hete dagen van zeer korte duur zal zijn en dan zal er niet veel van je plant komen. Het is natuurlijk wel een leerweg. TIP: Ga je nu eerst eens verdiepen in dit geweldige plantje en dan begin je in Februari 2014 met de eerste voorbereidingen. Met een beetje geluk (50-50) hebben we volgend jaar weer eens een geweldige lente. veel succes. Zoals het liedje Nederwiet (doemaar) ons doet leren Maart april mei in de grond Geen gedoe met Voorkiemen en zo Dat is allemaal maar haastige spoed Het plantje weet zelf het beste Wanneer het op moet komen Dus laat maar gaan Dat gaat wel goed Dat wordt prachtige nederwiedewiedewiedewiet Net zo goed als congo indonesia acapulco colombia En dan nu geduld Rustig op laten komen Het plantje is nog klein Bemoedigend toespreken dus Dan wordt het nog groter En groter en groter En het wordt zelfs nog groter en groter en groter En het wordt dikker En dan is het september En tijd voor de oogst..........................................
  10. Hallo kweker, Vandaag 22 juli is de dag van de volle maan. Dit is de minst gunstige periode voor planten. Voor tekst en uitleg: sinds de oude tijden heeft de mens het effect van de maan op leven organismen, vooral zijn gewassen waargenomen. Het planten en oogst de data die op maancycli worden gebaseerd worden nog gevonden in Almanak van de Landbouwer. De maan heeft 28 tot 29 dagen nodig om de aarde volledig te omcirkelen. Deze cyclus is verdeeld in vier wekelijkse fasen. De maan neemt, in week 1 week, toe (wassende maan) tot kwartmaan de tweede week wast ze aan tot de maan volledig is. (volle maan) Dan begint de afnemende (krimpende) cyclus en de maankrimpt gedurende de komende twee weken tot nieuwe maan te. De meeste landbouwers zijn het ermee eens dat de beste tijd voor te planten, wassende maan is, en men gedurende afnemende maan oogst. Nieuwe manen, volledige manen, en de kwartmanen worden vermeden aangezien dit tijden van interplanetaire spanning zijn. Het planten, het ontkiemen, het entengoedgekeurd tijdens fasen 1 en 2. De beste tijd is een paar dagen vóór de volledige maan. Fasen 3 en 4 zijn het voordeligst voor het oogsten en het snoeien. De groei van de wortel schijnt die op het tijdstip van de nieuwe maan, misschien als reactie op verhoogde gravitatietrekkracht van de groepering van zon en maan wordt versneld. Het schijnt ook dat de bloemenclustervorming door de volledige maan wordt vertraagd. Het sterke, volledige maanlicht zit tegen de grens van het genoeg zijn om de bloemeninductie volledig te laten stoppen. Hoewel dit nooit gebeurt, als de plant net start met de bloeiperiode, kan het een week door een paar nachten van helder maanlicht worden vertraagd. Integenstelling tot planten die met de bloeifase beginnen tijdens de donkere nachten van de nieuwe maan. Meer onderzoek is nodig om de geheimzinnige gevolgen te verklaren van maancycli voor Cannabis
  11. edit? Als de plant in de zon staat waar zitten dan die rare plekjes? op het zuiden of het noorden? als het t noorden is dan kan het door temperatuur verschil komen. Je ziet het ook vaak bij bomen, op de noordkant zit vaak veel mos, dit komt omdat aan de kant geen zon wordt opgevangen. Mocht dit alles niet het geval zijn dan kan het idd met genetica te maken hebbe.
  12. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Ja dat klopt. 3wk geleden was hier een inval. De Politie, energie en Milieu stonden hier al klaar. Agenten in geblindeerde auto's stonden op de parkeerplaats die op 1 van mijn foto's staat. Ze hebben mijn planten ook gezien. Ik zelf stond op het balkon en ze staken hun duim op. Hier in het Flat zijn veel meer balkonkwekers en in de andere flats trouwens ook. En als ze een kijkje willen nemen om te zien of ik ook binnenkweek dan zijn ze van harte welkom en de koffie staat klaar. Heb niks te verbergen. Ok mensen kunnen gaan klagen ivm geur maar daar ben ik niet bang voor. maar nogmaals bedankt voor de info. Ze hebben trouwens niets gevonden . Zolang er niet meer dan vijf staan doen wij niks, zieden ze nog en gingen ook meteen weer weg naar het volgende adres.
  13. edit.... Bedankt voor de waarschuwing!.. gelukkig woon ik in een wijk waar veel politie aanwezig is en er hier al verschillende malen invallen zijn geweest. Elke keer zonder succes!!!!!. En mensen uit de buurt zullen eerder tips geven ivm kweek dan een tip aan de politie.
  14. De zomer is alsnog in volle gang. Ik had 5 Fems gekocht van Royal. Helaas hebben zij het niet overleefd omdat het in Twente , in de maand Juni, nog even een paar nachtjes vriezen. Dit had ik te laat door!!! Op het werk bleek iemand nog stekkies te hebben en heeft mij deze geschonken. Het wist alleen niet of het Fem of Male zijn. Zo als het er nu naar uitziet zijn het vrouwtjes. Ik heb ze eerst laten wennen aan hun nieuwe omgeving om ze vervolgens na 3 dagen te verhuizen van potjes naar POTTEN. Ik heb de plantjes op 11 juni gekregen en ze zijn tussendoor ook al eens flink gesnoeid. En hier nog het stekkie van 1 van de andere planten deze was geknakt. Stekkie eerst in wortelstimulator gedoopt en toen er voldoende wortels aanzaten heb ik deze wortels ook nogmaals in de stimu gedrukt en wat in de grond vermengt.
  15. voornamelijk uit plantenresten en dan hoofdzakelijk van de bloem(humine- en fulvidezuren). Daar zit genoeg DNA in om wortels te kweken.
×
×
  • Create New...