Jump to content

snip

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About snip

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Ik heb het afgelopen kweek ook gebruikt. Clomeq, een klein bruin potje. Het scheelde in de hoogte zeker minimaal 25 centimeter en doordat de planten nu lager bleven kregen ze onderin ook meer licht, minder pluis bedoel ik daarmee.
  2. Ziet er goed uit man. Ik ga dit verslag zeker volgen. Ga morgen een 3x3 tent opbouwen met 9x600w. Zit alleen nog te twijfelen om hem vol te zetten met rond de 140 op 11liter of rond de 90 stuks op 18 liter. Anyway succes man en dat het mawr dikke dames mogen worden.
  3. ook jij bedankt voor je reactie. net toen de lamp aan ging heb ik weer even gekeken. t lijkt wel of ze niet op alle planten zitten. sommige planten zijn echt overal aangetast en sommige bijna niet. ik ga morgenvroeg nog een keer spuiten als.ik het dan.niet onder controle krijg dan trek ik denk ik alles er uit
  4. Bedankt voor je reactie. Ik ga even kijken of ik het bij mijn GS kan krijgen. Wilde eigenlijk morgenvroeg voor de lamp uit gaat nogeen keer dat Folair 2 gebruiken. Ik zit nu in de 4e week bloei en sommige planten zie je dat die klote spint het blad goed heeft aangetast. Hopen dat ik het onder controle krijg.
  5. Goedemorgen, Snip, 30 jaar, uit t midden van het land. Na 12 jaar lang me wiet in de shop gehaald te hebben leek het me wel eens tijd om zelf wat te gaan proberen. Heb momenteel een tentje staan van 100x100x200 met 16 bubblegum stekjes. Dus hoop over een aantal weken me eigen bubblegum te kunnen roken.
  6. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb het vorige week gespoten tegen spint, een aantal dames zijn flink aangetast, maar nu ik net weer even een inspectie ronde deed zag ik weer veel eitjes. Zal ik ze nog een keer bespuiten met die folair 2 of weet iemand een beter middel voor me? Groetjes Snip
×
×
  • Create New...