Jump to content

ricardo

Members
  • Content Count

    10
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About ricardo

  • Rank
    zomaar een lid
  1. ricardo

    Hesi

    Ec meter heb ik pas laten ijken dus ik denk niet dat dat het zal zijn. Als ik de normale dosering van hesi erin doe (50ml op 10ltr) dan heb ik een waarde van +/- 1,3 en moet er dan nog veel bij doen om tegen de 1,9 te gaan zitten. Planten regageren wel goed maar dit is de eerste keer op hesi voor mij dus wil eens weten hoe het met de andere hesi gebruikers is. Dus zijn er nog meer hesi (aarde) gebruikers?
  2. ricardo

    Hesi

    Als ik mijn voeding aanmaak wil ik nu naar de 1.9ec (op aarde). Ik moet daarvoor veel meer geven dan de waarde die hesi voorschijft. Ik geef bijna het dubbele van wat er op bv de fles staat. Planten reageren er wel goed op maar het geeft een beetje een vreemd gevoel als je ver over de voorgeschreven waardes gaat.
  3. Nog veeeel beter nieuws is dat Steel Pulse komt!! Eén van de betere reaggebands van deze tijd!!
  4. ricardo

    Buisafzuiger

    Zal het er niet mee te maken hebben dat er een stuk slang tussen de filter en afzuiger moet?
  5. ricardo

    Buisafzuiger

    Ik had de buis dus gekocht kwa ruimte maar na deze kweek zal ik zeker een slak in een andere ruimte ernaast gaan hangen. Ik zat er ook nog aan te denken om er van die geluidswerende matten tegen aan te bevestigen voor de ergste herrie weg te houden. Ik zal er nog een stukje slang tussen te doen bij de filter. Moet dat erg lang zijn of zal 20 cm genoeg zijn?
  6. ricardo

    Buisafzuiger

    Ik heb deze buisafzuiger maar ik vind dat hij toch wel een hoop herrie maakt. Hij is direct aangesloten op de fiter omdat de ruimte niet veel toelaat. Er zit als ik hem laag zet ook een irritante brom in. Is het geen optie om er een kastje met geluidwerende isolatie omheen te bouwen?? Weet iemand of er wel eens meer buisventilatorren worden geïsoleerd?? Omdat er geen bevestigingspunten aanzitten zal die los of geklemd in de box komen te liggen..
  7. ricardo

    HESI lijn

    Op hun schema staan ook geen ph en ec waaardes aangegeven. Ph zou ik op 6 houden maar mijn ec?? Of ligt dit vrij satbiel na de toevoeging van de voeding en extra's?
  8. ricardo

    HESI lijn

    Ik ga voor het eerst op aarde kweken en zit te denken aan de hesi voedingslijn. Misschien stomme vraag maar ik zie bij hun voeding voor aarde geen PH + en -. Ik neem aan dat ik hier ook de Ph goed in de gaten moet houden maar ik zie alleen ph +/- voor op kokos in hun assortiment of zit ik nu echt onzin uit te kramen. Misschien dat hier ook iemand op aarde zit met hersi en me het een en ander wil uitleggen. THX
  9. Providers geven niet zo snel de gegevens van hun klanten of er moet een onderzoek lopen naar iemand waar ze zwaar vermoeden hebben dat hij iets illegaals aan het doen is. Er moet dus wel een hele goede reden voor zijn. En hoe willen ze na gaan of iemand wel een mega tuin heeft waar ze het over hebben??!? Misschien lullen hier veel mensen uit hun nek...dus ik denk, don't worry.
×
×
  • Create New...