Jump to content

dark-elite

Members
  • Content Count

    168
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About dark-elite

  • Rank
    Kind aan huis lid
  • Birthday 11/05/1986

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. de eerste lading is droog, een ons er hangt nu nog wat te drogen, Word denk ik rond de 20 a 30 gram droog. tevens staan er nog 4 planten die nog om moeten die er erg goed uitzien!
  2. Het drogen gaat prima! de geur blijft echt beperkt tot in mijn schuur, buiten ruik je niks... maar zodra je de deur opent Ik heb op 1 na alle dames uit de eerste fase geknipt en opgehangen, die ene die moet nog wat langer. Hier een paar foto's van hoe ze erbij hangen: (sorry voor de slechte kwaliteit foto's) Inmiddels heb ik er ook al 1 van de 2e fase geknipt, die was er ook al aan toe! Daar heb ik, 121 gram vanaf gehaald nat. Dit is gewogen zonder stukken tak er aan. Ik denk ook dat ik bij het wegen van de eerste partij een aflees foutje heb gemaakt, het zat allemaal in een kartonnen doos en daardoor kon ik de weegschaal slecht aflezen. Maar de ene plant leverde in dr eentje dus 121 gram nat op dus dan klopt het haast niet dat de rest bij elkaar zo'n 140 gram was (van 5 planten!) Dus dat gaan we nog wel eens zien hahaha volgend jaar ga ik even beter plannen zodat mn planten niet klaar zijn als ik op lowlands ben... heeft me toch een paar dikke toppen aan rot gekost
  3. geknipt aan de takken opgehangen in de schuur met een ventilator erbij. Ik heb geen koolstoffilter dus ik moet nog even aankijken hoe dat gaat nu.. in de schuur ruik je het heel erg, maar er buiten nog niet. Ik ben ook op zoek naar meer info over het drogen met de water methode voor de volgende partij evt...
  4. Na een ruig weekend Lowlands kom ik thuis en zie dat er zo hier en daar wat toprot aan het ontstaan was! Dus gister de hele dag aan het knippen geweest want ze waren er klaar voor ook. Ik heb nu 5 autoflowers geknipt en dat was zo'n 140 gram nat. Nu hangt het lekker te drogen! Dus nu nog 6 auto's te gaan..!
  5. Ik heb geen macro lens, maar met de volgende update ga ik mijn best doen voor wat mooie budporn!
  6. Thanks HansWorst! het blijft nog wel even warm en de zon is ook regelmatig te zien! Zodra het er op lijkt dat het gaat regenen dan gaan ze onder het afdakje!
  7. Hey skunkmonster ja kut he, ik had vet veel getypt enzo en toen ging ik later kijken of ik reacties had en toen zag ik dat mn eigen update dus niet eens er op stond jammerdebammer maar daar komen we wel overheen gelukkig! ik heb geen zakmicroscoop maar wel een spiegelreflex camera, als ik een closeup van de top maak en die uitvergroot op mn pc kan ik ook aardig dichtbij kijken, maar ik zal eens gaan neuzen bij de xenos oid of ze daar wat hebben zodat ik de trichromen goed kan bekijken. Ik zit nu denk ik op 10 - 20% bruine haartjes denk ik maar ik heb geen flauw idee hoelang er overheen gaat tot de rest ook zo is, maar de tijd zal dat leren! ze krijgen nu in elk geval alleen nog water zonder voeding (behalve een hoop zon ) dus dat zal vanzelf goedkomen. Ik hoop maar dat het niet precies volgende week tijdens Lowlands is....... hahaha dan ben ik ff onbereikbaar! bedankt voor je compliment! Ik ben erg tevreden en trots over mn eerste grow! en gefeliciteerd ook skunkmonster, dat was zo te zien je 1000e bericht op het wietforum
  8. hier nog een foto van de top, ik had gehoopt dat die beter zou zijn, maar dat is dus niet zo
  9. ah duidelijk... bedankt! enig idee over mijn oogst vraag? Ze staan dus al vrij lang maar ik twijfel dus of ik al moet oogsten, ik denk nog even wachten. Ik heb zo wat meer foto's van de toppen hoop ik!
  10. ik heb 11 superskunk autoflowers staan welke in 2 fases ontkiemd zijn. 6 in de eerste fase en 5 in de 2e fase dus. Mijn planten uit de eerste fase ben ik aan het dieven geweest. zie hier een voorbeeld van een plant uit mn eerste fase: zoals je kan zien zijn hier boven in de plant de grote fanleaves er uit gehaald en begint het een lekker topje te worden Nu ben ik in dubio of ik dit zal doen bij de 2e fase superskunks... iemand enig idee over de meerwaarde van het wel of niet doen? Mijn redenatie was dus dat er meer zonlicht op de onderste toppen zou komen. Dan mn 2e vraag dus, ik heb totaal niet bijgehouden wanneer mn zaden zijn ontkiemt en hoelang ze al bloeien. Ik geloof dat ze begin mei zijn ontkiemd en dat zou betekenen dat ze ongeveer rond de 100 dagen al staan! De "haartjes" (weet de precieze term niet) zijn nog overwegend wit maar de bladeren zijn hier en daar al helemaal wit van de cristallen! Ik ben dus een beetje in dubio over of ik wel of niet al moet oogsten..! Hier een close up foto van de top die het het verst uitziet: ik hoop dat jullie mij helpen kenne! Happy growings!
  11. Hmm.... gister een heel uitgebreide update gemaakt maar er is toch iets fout gegaan geloof ik... anyway.. Het gaat lekker met de dames, de 1e fase superskunk gaat lekker en hoeft niet heel erg lang meer te staan denk ik. Als het regent dan schuilen ze nog steeds lekker onder mn afdak zodat ze lekker droog en toprot vrij blijven Ik denk nog ongeveer 1 tot 2 weken nog, wat denken jullie als je deze hoofdtop ziet? en een sideview: de dame in haar geheel: hoofdtop van een van de andere grietjes: en nog een paar: De 2e fase superskunks beginnen ook lekker toppen te maken zo langzamerhand! van ondereeeee! De somango's vertonen nu volgens mij tekenen van voorbloei? en de somango in de melkbus: en met de superskunks op de voorgrond: Ik ben erg tevreden tot nu toe over mn eerste kweek ooit! Geen zieke planten, geen ongedierte of schimmels of wat dan ook! Er lopen wel een hoop spinnetjes over mn planten, die vangen denk ik al het ongedierte Tot zover de update, happy growings!
  12. Nu nog beginnen is dat niet wat laat? zelfs voor auto's ist wat aan de late kant of niet dan? Desalniettemin, veel plezier met je plantjes!
  13. Dat zijn een paar mooie WWtjes! Veel plezier er nog mee
×
×
  • Create New...