Jump to content

Whitewidow1990

Members
  • Content Count

    61
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Whitewidow1990

  • Rank
    Hang hier wat rond lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Hallo.allemaal ben er even tussen uit geweest maar hier nog is een foto van mijn 2 White widows en bubblegum Gr.
  2. Goede avond mensen Hier terug een update van ons meisjes Eerst ons baby'tje Ons grote meid h En ons getopt vrouwtje En nog een vraagje zou graag stekjes n de grond willen doen maar hoe doe je dat juist ? Gr.
  3. Whitewidow1990

    Bubble gum

    Foto's bubbel gum
  4. Super dat je begonnen bent Veel succes en laat ze maar groot worden.
  5. Goeie avond wf's Hier nog eens een kleine update En vandaag lekker in het zonnetje Ons grootste meid. En ons getopt meisje. Het was eens leuk om ze eens buiten te kunnen zetten vandaag Gr.
  6. Goeie morgen Ze groeien inderdaad wel trager zo voor de vensterbank maar s avonds verlicht ik wel bij en bij een bewolkte dag nu ook. Ben blij dat jullie ze mooi vinden ze doen het wel geweldig ze beginnen nu pas rapper te groeien hopelijk is het waar wat ze zeggen over zondag dat het 22 graden gaat zijn met veel zon kunnen ze lekker buiten spelen. Gr.
  7. Hallo iedereen Hier terug effe een update van de plantjes Enjoy. Het getopt plantje En ons gewoon meisje. Ze doen het goed en veranderen mooi Gr.
  8. Hallo iedereen Hier terug een update van de plantjes plus een nieuwtje bij een bubble gum Hier zijn de foto's En ons getopt vrouwtje Ze gaan goed voorruit Gr.
  9. edit Idd blowsterke hopelijk snel prachtig weer we wachten er allemaal op Gr.
  10. Hallo allemaal Hier terug effe een update van ons meisjes Het getopt meisje En ons gewoon meisje Ze gaan lekker Gr.
  11. Goede avond allemaal Hier effe een update van mijn lieftallige plantjes. Heb ook een nieuw speeltje om erbij te zetten namelijk een plantensensor die communiceert via mijn iphone en die zegt hoeveel licht ze hebben en hoeveel water en er gaat een alarm af wanneer ze water moeten krijgen. Het is erg handig kan er hopelijk niets fout gaan. Maar hier de foto's Het getopt plantje Het gewoon plantje ze gaan lekker onder hun lampje Gr.
  12. @ blowterke danku Ik hoop dat ze nu zo blijven doorgaan bedankt voor de tip en ben blij dat ze mij hier ook steunen Thx Gr.
×
×
  • Create New...