Jump to content

doubleosix

Full member
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

doubleosix last won the day on June 3 2021

doubleosix had the most liked content!

Community Reputation

16 Positief

About doubleosix

 • Rank
  Master
 • Birthday 02/16/1989

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  West.

Recent Profile Visitors

1,172 profile views
 1. De les is nu dus; zonder hekwerkje geen overlevingskans. Wil er graag nog 4 bij zetten maar heb geen gaas meer... even nadenken.
 2. Vandaag op spot geweest, Helaas is er een of ander dier los gegaan op twee van de drie los staande. En wel zo dat ze inclusief potje 10 meter verderop zijn beland. En eentje met hekwerk is opgegeten door slakken en nog eentje aangevreten. Er staan er momenteel dus nog 4 overeind waarvan 1 half aangekauwd. Heb alles gewaterd voor zover nodig maar de grond was nog mooi vochtig na een week, ben dus niet van plan binnen een week terug te keren, en als het bewolkt weer word misschien wel 2. Zo staan ze er nu bij de overige 4 white widows.
 3. Dit jaar een guerilla avontuurtje, de eerste voor mij. Jammer dat dit gedeelte hier op het forum niet actief is.. Heb halverwege mei 5 gaten gegraven en deze gevuld met ieder 40 liter verse potgrond vermengd met wat koemest korrels. Ik had 5 dames 2 weken voor gegroeid onder 36watt echter zijn deze ten einde gekomen door een fout van mij (plateau omgevallen). Nou heb ik afgelopen donderdag de nieuwe planten op de spot gezet. Deze zijn vandaag precies 1 week oud. Vandaag nog even wezen kijken en ze lijken goed te gaan. Mooi in de volle zon ook. Greeeeeets.
 4. doubleosix

  20150721 071246

  0% voeding just kraantjeswater maar nooit teveel! Eerder altijd te droog gestaan! 5 stuks auto mazar.
 5. Hoi duif Ik wil je echt niet ontmoedigen maar die zakken hoef je niet meer af te vullen met aarde dat zal zonde zijn. Beetje vroeg begonnen voor autoflowers, althans zonder goede voorgroei wel. Deze achterstand halen ze nooit meer in maar ach elke gram is er een Succes
 6. Tijd voor een nieuwe pot. Leuk gezicht altijd wietplantjes en dakpannen. Komen ze daar te staan?
 7. Die tent lijkt leuk en professioneel echter is dit alleen gunstig in een zeer vroeg voorjaar of laat najaar. Aangezien je autoflowers kweekt kun je zodra de regen ophoudt de kas beter weghalen. Wind is hetgeen wat je plantjes nu aansterkt, als je ze in in dat kasje of achter raam op laat groeien zoals je nu doet word het een slappe hap. Mooi meegenomen is wel dat ze deze week in elk geval droog staan. Mijn dames zijn even oud en zien er precies hetzelfde uit. En hebben zelfs de eerste 13 dagen onder 72w tl gestaan, dus of je echt achterstand hebt? Nee... te vroeg begonnen voor autoflowers? Wellicht... Echter kunnen we nu twee rondes Succes en zodra de zonperiode aangebroken is zsm weg met die tent!
 8. Ja haha dit word niks meer topic mag dicht ga even orienteren wat ik moet bestellen om niet voor lul te staan hier. Snap nu ook waarom ik dit voor "een prikkie" over kon nemen..... Maar kan een oude collega herinneren die 2x 600watt dimlux draaide in een hok van 2 bij 1 op zijn slaapkamer dus vind vreemd dat dit dan problemen zou veroorzaken. Greets
 9. Nou de plannen zijn veranderd. Na urenlang zoeken naar de juiste belichting alle maten maar eens door genomen... de scherpe (nuchtere) onder ons misschien al opgevallen; de tent is helemaal geen 120 hoog maar 80 Tentje maar eens op zijn plek gezet en na de afzuiging nog een stukje pvc verloop geplaatst want de slang kwam tegen de fan aan. Even test gedraaid en op verschillende afstanden van mijn tent gaan luisteren... Hier word je niet blij van het klinkt als je zomer ventilator op stand 5 (ja dus harder als 3). En het tentje staat op mijn slaapkamer, nou slaap ik juist heerlijk op wat stabiel continue geluid maar heb zowel boven mij als onder mij oudere stellen wonen die dit "geblaas" vroeg of laat ten horen gaan geven aan verkeerde personen of instanties. Nog niet eens met de gedachte van een kweek oid hoor maar die mensies hebben al de hele dag niets te doen dan roddelen en praten met elkaar. Het meeste geluid lijkt wel weg te komen bij de uitblaas ookal is het geluid niet alleen de wind maar ook de fan zelf. De ducting slang heeft naar mijn mening in deze setup geen enkele zin, zou het niet stiller zijn om een rechte pvc pijp naar boven te plaatsen? Dus geen slang meer? Heb het gevoel dat mijn 125mm fan in een luchtkanaal blaast waar het soms 120mm is door de ringen die erin zitten. Hij blaast elke keer tegen die randjes aan.... als de luchtstroom nergens geblokkeerd word heb je enkel het fan geluid nog lijkt me en kan me niet herinneren dat die zo hard klonk als wat ik nu hoor... Het is nog net niet het geluid van een stofzuiger maar het komt aardig in de buurt... en ik weet dat ik die van mijn buurtjes hoor en mijn buurtjes die van mij... dus het zal erom hangen of ze dit horen of niet. Snachts in elk geval kans dat het ze opvalt dat het anders klonk als voorheen zodra hij aangaat voor 3 maand.. Iemand nog een ander idee behalve deze klerezooi bij het afval te zetten en een geheel nieuwe grotere setup te orderen Tis wel micro............
 10. Het geen wat hij erinblaast komt met dezelfde gang er ook weer terug uit.... ik snap er zelf ook niet veel van. Heb het zonder inwendig fiiltermat gedaan, met, met helft en gewoon buitenom. En zonder ook. Allemaal geen verschil zodra je het bevestigd aan elkaar blaast de fan de lucht ineens de andere kant op zo lijkt, maar hij duwt het gewoon zo hard het filter in dan het er bij de fan weer terug uit komt.... Heb nu alles weer vast getaped waaronder ook het doormidden geknipte filtermatje dus laat het betreft filter hier wel even bij. Of iemand moet kunnen bevestigen waaraan dit zou kunnen liggen? Heb er geen slang tussen gehad, maar fan direct in de flens geschoven. Zou niet moeten uitmaken toch?
 11. Nee er zat verder niets bij. Heb deze set overgenomen van marktplaats nog als nieuw voor 75,- dacht leuk voor de budget. Elke dag 10 euro naar de shop brengen word je ook zo licht van op ten duur en de balkonfeestjes kunnen de wijkagentjes niet meer waarderen. Dus dacht ik doe het eens en als het leuk is en er wat lekkers af kan komen stap ik graag over naar een 120x120 oid. Is die dimmer cruciaal? Of alleen nodig om het filter buiten het hok te plaatsen? Vind het in principe prima hem binnen te houden, ik lst knak en buig de vertakkingen er wel omheen en deze draai word toch niet om de meeste opbrengst te behalen meer om vertrouwen te krijgen in binnen kweken. Hoor het graag.
 12. Dat zal dan het probleem zijn denk ik mijn fan is sterker dan het filter kwijt kan. Zie hieronder de specs. Beter houdt ik deze setup zoals ik het aangesloten had. Ga er alleen nog een stuk demper oid tussen zetten met een rechte vaste pijp omhoog ipv die slang, wat ook veel geluid maakt. Thanks voor de info weer!
 13. Beetje teleurstellende uitkomst, maar als ik door het filter wil blazen met deze buisfan komt de geblazen lucht net zo hard weer terug door de fan. Er gaat werkelijk niets door het filter naar buiten... Geen idee wat ik fout doe, fan juiste richting in maar zodra ik hem op het filter vast tape blaast hij tegen de binnenkant van het filter en komt het via de fan weer terug omhoog. Heel apart. Neem die 12.5cm verlies wel, 40x40cm was al niet zo groot dus dat kan er ook nog wel bij. Ik wil best de 125watt cfl halen eigenlijk maar dat is of groei of bloei. Moet je voor die 3 weken voorgroei perse een groei lamp hebben of voldoet de bloeilamp de gehele cyclus? Plant mag best wat strekken dan is de lst wat makkelijker....
 14. Thanks Kees! Je hebt gelijk, dat valt niet te monitoren als je het zo zegt. De ruimte is zeker niet potdicht. 1 deur naar woonkamer en een deur naar een badkamer, die op zijn beurt ook weer een deur naar de gang heeft. Als ik alle deuren dicht doe behalve die naar de badkamer, dan word ook de slaapkamer afgezogen door de badkamer ventilatie. Dus wat dat betreft qua vocht geen probleem, en inderdaad het is maar 40x40cm hé haha. Dan ga ik vanavond even kijken of het filter bovenop kan. Dat schuim eromheen moet aan de binnenkant dan he. Weet alleen niet of me fan genoeg capiciteit heeft het door het filter te blazen? Winflex 185m3 geloof ik met een 150m3 filter geloof ik uit me hoofd.... Ik ga zo even knutselen. Ben benieuwd, zou een hele hoop schelen in het hokje.
 15. Gaan er ook niet automatisch belletjes rinkelen bij een bepaald wattage en tijdschemas? Of wijken die extra in de gaten gehouden worden? Hoor mij nou bang zijn mijn tentje verbruikt minder dan menigeen voorgroeihok. Betreft de uitlaat in dezelfde ruimte als de inlaat. Gaat dit problemen leveren? Tentje staat in een 14m2 kamer.
×
×
 • Create New...