Jump to content

obiwan

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by obiwan

 1. Dat wietgebruik tot paranoia kan leiden wat met deze antwoorden weer eens duidelijk...............
 2. Je kunt niet alles negeren of onder de tafel houden puur omdat het je slecht uitkomt. Dat doet de farmaceutische industrie al genoeg..........
 3. Tja; geen werking zonder bijwerking geldt ook hier. Overigens is dit nog niet het enige. Inmiddels is ook vastgesteld dat cannabis leidt tot botontkalking en negatief effect op de ogen. Ik ben voor medische wiet onder arts toezicht maar vind dat gezien de bijwerkingen dit nooit gelegaliseerd mag worden. https://www.vice.com/en_us/article/study-shows-long-term-weed-cannabis-use-erodes-bone-health https://motherboard.vice.com/en_us/article/smoking-weed-regularly-may-cause-vision-problems
 4. http://www.medicalnewstoday.com/articles/316242.php
 5. https://www.google.nl/amp/s/amp.welt.de/amp/kmpkt/article162842156/Das-tut-Kiffen-deinem-Gehirn-und-dem-Herzen-an.html
 6. Ik gebruik voor o.a. mijn chronische slapeloosheid Bedica waarvan ik thee zet. Nu wil ik echter in mijn tuin zelf iets proberen. Zat te denken aan Indica zaden in een grote pot. Werkt dit? Welke Indica soort kan ik het beste nemen en waar het beste te bestellen? Of kan ik beter binnen paar planten in de vensterbank zetten? En welke Indica dan? Bij voorbaat dank voor de antwoorden.
 7. https://www.welt.de/gesundheit/article161072228/Raetselhafte-Kiffer-Krankheit-nimmt-in-Colorado-zu.html
 8. Ik heb slechte ervaringen met deze olie. Werkte niet goed bij mij en had meer een averechts effect. Werd er goed beroerd van en zelfs depri. Nee; geeft mij dan maar het hier zo verguisde Bedica. Werkt wel perfect voor mij.
 9. Ondanks dat velen hier de apotheek wiet afkraken is Bedica het enige wat bij mij werkt. En ik heb veel geprobeerd. Ook de door velen hier als fantastisch bestempelde olie van een betrouwbare biologische kweker. Maar het kost helaas wel 40,-- per potje en ik heb er 3 van nodig in de maand. Kan voor 3mnd. meekrijgen en dan kom ik op 33,-- per potje; dus 100,-- in de maand. Wel fiscaal aftrekbaar; dus krijg altijd nog iets terug van de belastingen. Is zelf kweken gezien wat ik nodig heb goedkoper? Je moet het nodige aanschaffen en lukt dat allemaal wel? Denk ook aan de afzuiging van de wietlucht, verwarming, bewatering, voedingsstoffen. En ik heb geen "groene vingers".
 10. Zonde van je geld.Een uurtje zachtjes dood laten koken, want al je terpenen zijn bijna vervlogen & sinds wanneer is koffiemelk een conserveringsmiddel.Het toevoegen ervan zorgt alleen maar meer voor dat het eerder bederft.Heb je het wel eens geprobeerd op een simpele wijze thee te maken gewoon door het 15 min ongeveer te laten trekken nadat je water van de kook af hebt toegevoegd. ik heb het al geschreven. Volgens de gebruiksaanwijzing, 15 min. zachtjes koken in water, doet niets bij mij. 15 min. koken met water en melk doet ook niets. Echter; een uurtje zachtjes doorkoken met water en melk en ik slaap heerlijk rustig en ben ook overdag rustig (heb ook nog eens asperger). Geen enkele andere wiet of olie, hoe goed ook, doet dit bij mij. Sterker; alle wietolie die ik tot nu toe heb geprobeerd van goede biologische kwekers leidt bij mij alleen maar tot meer onrust.
 11. De Bedica kost in de apotheek zo'n 40,--,--. Je kunt echter voor 3 mnd. meekrijgen en wanneer je b.v. 6 potjes bestelt daalt de prijs aanzienlijk. In uitwerking en bereid volgens mijn methode het perfecte medicijn voor mij, wat zelfs de best gekweekte biologische wiet niet heeft bij mij. Maakte me alleen over dat doorstralen zorgen.
 12. Ik gebruik voor mijn chronische slapeloosheid en onrust Bedica uit de apotheek. In tegenstelling tot wiet uit de coffeshop en wietolie werkt dit wél bij mij. Maar wel op mijn eigen manier. Alleen door 1 gram op 1 l. water en 250 ml. melk een uurtje zachtjes laten doorkoken. Wat koffiemelk erbij voor de conservering en dan 's avonds een kop ervan drinken en ik heb een heerlijk rustige nacht en belangrijk voor mij ook de dag erop voel ik me rustig en klam. Iets wat ik met olie, ondanks dat het goede kwlaiteit is, vreemd genoeg niet heb. Olie maakt mij onrustig. Maar ik maak me wel ongerust dat Bedica wordt doorgestraald. Er zouden dan kankerverwekkende stoffen ontstaan? Bedrocan ontkent dit bij wiet, maar wat is waar? Hun antwoord: "Voor de volledigheid hebben we ook dr. Arno Hazekamp geraadpleegd. Hij heeft onlangs nader onderzoek gedaan naar de effecten van gamma-doorstraling. De conclusies van zijn onderzoek zet ik hieronder even op een rij. Daarbij geeft vooral de laatste conclusie antwoord op uw vraag: - Doorstralen heeft geen invloed op gehalte van cannabinoiden (THC, CBD, anderen) en water; - Doorstralen heeft een klein effect op terpenen (geur- en smaakstoffen van cannabis. Hebben wellicht zelf ook een klein effect op de werking) maar dit effect is vergelijkbaar met de cannabis 1 week bij kamertemperatuur in het donker wegleggen. Een klein beetje veroudering dus; - Doorstralen heeft geen zichtbaar effect op de klierharen, kleur of uiterlijk van de cannabis; - Kankerverwekkende stoffen kunnen worden gevormd (in zeer kleine hoeveelheden) bij doorstraling van eetwaren waar veel vet in zit, zoals vlees en eieren. Bij cannabis is dat proces niet relevant. Voor de volledigheid hebben we ook dr. Arno Hazekamp geraadpleegd. Hij heeft onlangs nader onderzoek gedaan naar de effecten van gamma-doorstraling. De conclusies van zijn onderzoek zet ik hieronder even op een rij. Daarbij geeft vooral de laatste conclusie antwoord op uw vraag: - Doorstralen heeft geen invloed op gehalte van cannabinoiden (THC, CBD, anderen) en water; - Doorstralen heeft een klein effect op terpenen (geur- en smaakstoffen van cannabis. Hebben wellicht zelf ook een klein effect op de werking) maar dit effect is vergelijkbaar met de cannabis 1 week bij kamertemperatuur in het donker wegleggen. Een klein beetje veroudering dus; - Doorstralen heeft geen zichtbaar effect op de klierharen, kleur of uiterlijk van de cannabis; - Kankerverwekkende stoffen kunnen worden gevormd (in zeer kleine hoeveelheden) bij doorstraling van eetwaren waar veel vet in zit, zoals vlees en eieren. Bij cannabis is dat proces niet relevant".
 13. Nu weet ik nog niets Wat is nu het beste adres?
 14. Ik gebruik wiet op medische basis. Nu wil ik voorzichtig beginnen met zelf wat te kweken om er wat ervaring mee op te doen. Ik zie op internet meerdere shops waar je kunt bestellen. Welke shop is het beste?
 15. Ik gebruik naar tevredenheid Bedica uit de apotheek. Wel prijzig en ik wil eens proberen buiten in mijn tuin in grote potten wat indica te kweken. Waar kan ik deze het beste bestellen en wat heb ik er allemaal bij nodig? Het is voor mij gewoon om te proberen.
 16. Hoeveel moet ik poten en waar kan ik die het beste bestellen?
 17. Ik gebruik wiet ivm o.a. mijn slapeloosheid. Heb op recept Bedica uit de apotheek, maar deze is volgens de apotheek momenteel niet leverbaar. Dat brengt mij op de gedachte om nu buiten in bakken zelf wat te kweken. Hoe moeilijk is dit? Volstaat goede grond, wat mest en water? En wat is de beste indica voor buiten te kweken en waar kan ik die het beste bestellen? Ik gebruik per 2 vweken 1 potje Bedica van 5 gram. Hoeveel moet ik dan buiten kweken? Alvast bedankt voor de reacties.
 18. http://www.focus.de/gesundheit/ratgeber/psychologie/sucht/von-wegen-harmlos-cannabis-ist-gefaehrlicher-als-alkohol_id_5408580.html
 19. Wat ben ik blij dat ik weer Bedica heb uit de apotheek. Wat een verschil met die zooi uit de coffeeshop. IK knap helemaal op wanneer ik Bedica gebruik.
 20. In een goede coffeeshop Indica gehaald en wietthee van gezet. Oh my god; wat is dit slecht vergeleken met de Bedica uit de apotheek. En dan is uit de apotheek ook nog eens goedkoper! Bedica is in zijn werking zoveel beter; ook overdag. Onthutsend groot verschil. Nee; die baggerwiet uit de coffeeshop hoef ik niet!
 21. Heb wel mijn twijfels. Is wel heftig. Misschien beter eerst met een lichte truffel beginnen.
 22. Ik denk altijd nog beter dan het spul uit de coffeeshop. Weet je wat daarmee gerotzooid is en met welke zware gifsoorten
 23. Altijd geInteresseerd, maar weet dat ik werkelijk alles al geprobeerd hebt en ook onderzoek heb gehad in een slaapkliniek.
 24. Bedica uit de apotheek werkt bij mij stukken beter dan de wiet uit de coffeeshop. Bovendien weet je daarbij ook niet wat je krijgt en wat er aan gifstoffen e.d. inzit.
×
×
 • Create New...