Jump to content

LuckyB

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LuckyB

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Is er nou veel verschil tussen 9x400 watt of 6x600 watt?? of levert het allebei ongeveer evenveel op?
  2. Om nog even terug tekomen je kan niet gewoon in bijvoorbeeld een garagebox een hok bouwen helemaal dicht timmeren zonder ventilatie knip afval erin op netten en laten drogen?? het gaat toch maar om knip afval?
  3. Ik zou gewoon voor een tientje nemen dan.
  4. Ok das snel maaruuh is het niet zo dat de wortels beter ontwikkeld worden als je ze gelijk in de volle grond zet?? omdat in een propegator je maar met kleine potjes werk.
  5. Hey ik had een vraag, in de guerilla guide staat dat je als je vanuit zaad kweekt het beste is ze gelijk in de volle grond te zetten maar ik zie sommige die het toch eerst voorgroeien in een propegator wat is nou het beste?? Deel jullie ervaringen
  6. Heren ik zat een beetje op internet te checken en wou deze gaan halen 60 zaden alleen vroeg ik me af wat jullie ervaringen zijn met deze website: http://www.wietzadenkopen.nl/nl/12-royal-d...-wietzaden.html
  7. Wil gewoon pp/nlx gaan draaien gewoon 18 liter potten met mapito of grond weet dat nog niet zeker.
  8. Heren, ik heb gesearched maar kon nergens een antwoord hierover vinden maaruhh is 9 x 400 watt of 6 x 600 watt beter om in een hok te hebben.
  9. Heren, ik heb de search functie gebruikt en op beckers zijn website gekeken maarrruh kwam er niet uit mag je nou wel of niet 5 planten onder een lamp kweken???
  10. Zit ook al een tijdje te kijken naar de guerillia kweekjes en heb een mooie plek waar royal danes wil gaan zetten maar moet effe kijke hoe ik dat ga doen miss dat ik wel een kweekverslag ga bij houden
  11. haha ja hoop de binnentuin wou voor cocos slabs gaan maarruhh moet even kijke hoe en wat.
  12. Hey ik ben LuckyB en ik wil graag gaan kweken vandaar dat ik lid ben geworden ben al een tijdje aan het kijken op het forum maar heb me nooit geregistreerd.
×
×
  • Create New...