Jump to content

Oppersmoker

Full member
  • Content Count

    770
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Oppersmoker last won the day on May 24 2015

Oppersmoker had the most liked content!

Community Reputation

63 Prima

About Oppersmoker

  • Rank
    Kern lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands

Profile Information

  • Gender
    Not Telling
  1. Mensen, Ik houd het voor gezien hier! Heb elders op een forum ook een topic lopen en zal me daarop richten! Daar krijg je nog advies van mensen die wel lezen en serieus het beste met je voor hebben.. Ooit was dit een gezellig leuk en sfeervol forum, maar dat iedereen die destijds inhoudelijk, normaal of leuk reageerde al weg is, zegt ook al veel! Dus mensen, hier stopt het verhaal en wie weet tot ooit op een ander forum Greetz..
  2. Dat was wel beter geweest ja, en dan te bedenken dat ik nog 2 (lege) smartpotten heb liggen maar destijds te lui was om nog meer grond te halen.. Maar goed, de bedoeling was sowieso om zo voor te groeien dat het met die 6 ook wel vol kwam, echter heb ik crisis in mijn voorraad en daarom besloten ze in de bloei te gooien! En ben het ook met je eens van die verloren lumen, maar liever wat lumen over dan nog 1 euro richting de shop te brengen.. Daarbij gaan de nieuwe zaden snel tussen watjes en kan het geheel zich mooi afwisselen na deze ronde..
  3. +1 Zo lang je het hondje blijft voeren, heeft hij iets om te blaffen!
  4. Die zoeken wij allemaal.. OT: Geen verstand van alle strains die er tegenwoordig te krijgen zijn.. Maar als je iets meer info geeft, kan iemand je misschien wel helpen.. Sativa / Indica / Hybrid / Autoflowers? Medicinaal of gewone gebruiker? Ga je het roken of verwerken tot een olie / hasj? enz.. Zo maar een paar vragen die je richting een bepaalde strain kunnen duwen!
  5. Volgens mij is dit wat jullie zoeken, toch? http://documents.plant.wur.nl/wurglas/grf-35.pdf
  6. http://www.wietforum.nl/topic/116009-welke-microscoop-is-aan-te-raden/page__fromsearch__1 volgende keer eerst even zelf zoeken!
  7. Het blijkt dus toch een -1 te zijn Rocker, de bloei begint er nu in te komen en zijn welgeteld maar 2 cm gegroeid t.o.v de vorige week.. Hoogste plant is nu 35cm en de kleinste 30cm, maar gezien de verslagen op internet over dezelfde soort had ik niet anders verwacht.. Gelukkig zijn ze wel de breedte in gegaan.. Update: Ze staan nu 2 weken op 12/12 en de eerste bloemvorming is zichtbaar.. Voor mijn gevoel gaat het wel de goede kant op, en kan ik niks ontdekken wat erop wijst dat ze iets te kort komen. Water nog steeds afgezuurd naar 6.2 en EC varieert van 0.7 tot 1.2 (afhankelijk van de kleur- / bladpunten van de plant) Temperatuur mooi binnen de marge's weten te houden met die hitte, door de lamp wat hoger te hangen en de tent deels open te laten staan.. De Foto's: Binnenkort even de benen scheren: Bloemetjes in de maak:
  8. Vergeet die handdoeken, bakjes water en plantenspuit.. De eerste week een zeil boven je stekken spannen (afdekzeil om te schilderen) en je lv zal omhoog schieten. Succes! Edit: Een foto gevonden op het forum: (zeil zonder die gaatjes kan ook, maak er dan zelf een paar)
  9. Geef het de tijd zodat alle chlorofyl eruit is, pas dan zal je de geur/smaak vinden die je zoekt! Heb je weckpotten??
  10. Nice!! Maar ga je ze nog bijknippen als ze droog zijn?
  11. Precies de rede waarom ik me een tumblertrimmer gekocht heb! In het begin is het nog wel leuk, hoofdtoppen ook nog wel.. En dan kom je bij het fluf gedeelte... Pfffff!!
×
×
  • Create New...