Jump to content

Dailyhabit

New Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Dailyhabit

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. dan 1 van de andere optie's Dank jullie allen voor de reacties, zal eens wat uitproberen tijdens de volgende was, houd jullie op de hoogte!
  2. Dank jullie voor de reacties, de zak zal het niet zijn, deze is telkens dezelfde, en de ene keer schuimt het toch meer dan andere keren......ik gebruik dezelfde machine als Gobru's foto's......én ik volg het proces telkens volgens de zelfde richtlijn, het proces is dus ook vrijwel gestandaariseerd!
  3. Hallo Allen, Al beetje gezocht hier op de site betreffende dit onderwerp maar nog niets gvonden, wellicht iemand meer info of dit ook op gemerkt? De vraag is nl; Hoe ontstaat het schuim tijdens het wassen met een wasmachine (campingwasmachine) Het is me reeds meerdere malen op gevallen dat er tijdens de was, schuim ontstaat op het water/ijs/materiaal mengsel, dit gebeurt niet standaard, en mij is opgevallen dat het meestal gebeurd bij de 'goede', met liefde gekweekte soorten waarop veel thc zit, heeft iemand hier verder ervaringen mee, waarom dit schuim ontstaat en hoe ik dit evt kan tegen gaan of voorkomen? Groet Dailyhabit
  4. De foto is niet geheel duidelijk, maar lijkt me het begin van een mannelijke 'bloem'.......:S
  5. Hallo allen, Teveel om allemaal te lezen en terug te kijken hier..... Maar word van tijd tot tijd op de hoogte gehouden door Gobru....(dank hiervoor ) 3 November ook 'weer', hoogstwaarschijnlijk, met 'vrouwtje' van de party!!! Verheug me jullie alleen (weer) eens te zien! Zal ook nog wat BHO maken ten behoeve van die 3e Nov.
  6. Dank jullie voor het warme welkom.... zal mijn kennis met genoegen delen,moet er even inkomen, maar komt helemaal goed! Fijne afsluiting van het weekend voor iedereen!!
  7. Dailyhabit

    afscheid...

    Hi Andy, Ik ken je niet persoonlijk maar ben sinds de laatste limburg meeting waar ik ook was,op de hoogte van je verhaal.....man!Life sucks real hard sometimes.....!! Heel veel sterkte, woorden schieten hier tekort....!!!...gelukkig zijn er mensen op de wereld die met je meeleven!
  8. HI allemaal, Mijn naam is: Dailyhabit, lijkt me duidelijk waar de naam vandaan komt ken hier al wat mensen maar de meeste kennen mij 'nog' niet. Hoop hier wat kennis te kunnen delen want met mijn verleden heb ik wel wat te 'delen'.....dus geïntresseerde.... Ik hou me tegenwoordig bezig met wat ice-o-lator te maken, BHO, wat guerilla kweek en nog een hoop.....
×
×
  • Create New...