Jump to content

Appelflap

Members
  • Content Count

    27
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Appelflap

  • Rank
    Begin z'n weg te vinden
  • Birthday 05/15/1991

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Z-Holland
  1. Leuk Nu maar hopen dat die laatste ook nog een vrouwtje is, dan heb je 't lekker voor elkaar.
  2. Update dag 33 - 8 juli 2012 De planten zijn ivm stank naar een ander, minder gunstig (zuidoost) balkon verhuist op laste van moesje. De voorste is enigzins gaan strekken maar de rest doet het nog steeds leuk. Heb de achterste plant overigens getopt als probeerseltje.
  3. Ze lieten eergisteren al de eerste tekenen zien dus op dag 23 dus dat klopt inderdaad Straks als dit spul geknipt en gedroogd is ga ik nog een kweekje doen met mijn twee overgebleven zaden en dat wordt dus medio september, ben benieuwd wat verslechterde lichtomstandigheden dan met de groeicyclus doen.
  4. Oké dan Dan wacht ik nog even jouw aankoop af, dan kan ik mooi meeprofiteren van jouw ervaringen haha
  5. Ziet er weer goed uit, ze strekken ook niet Heb je al een weegschaaltje gekocht? Ik ben nog een beetje aan het zoeken..
  6. Update dag 25 - 30 juni 2012 Het is officieel: 't zijn alle drie vrouwtjes
  7. @ HTQ: bedankt Ik zit met spanning te wachten kan nooit lang meer duren, inmiddels zijn er drie weken verstreken sinds de enveloppe door de brievenbus kwam! Update dag 21 - 26 juni 2012
  8. Update dag 18 - 23 juni 2012 Vraagje: zoals op de foto's te zien zijn de plantjes behoorlijk gezond. Nu zag ik alleen dat toen de schemering inviel, de bladeren gingen hangen. Niet erg en zonder verkleuringen, maar ik vraag me toch af wat het is? Ik las iets over het 'slapen' van de plant, kan dat het zijn? @ Twitchy: en zo geschiedde: Mooie nieuwe blaadjes, gaat lekker!
  9. Mooie potjes, ik ga binnenkort ook maar eens drie dezelfde kopen, wel zo chiq Ik denk inderdaad dat de vensterbank in dat opzicht ideaal is, tenzij je het raam natuurlijk nonstop wagenwijd open hebt staan. Vooralsnog heb ik bij mijn vensterbankkweek ook helemaal geen last van beestjes. Soms zie ik een klein spinnenragje maar dat was het dan ook wel. Staan ze trouwens niet een beetje droog? Succes!
  10. Update dag 14 - 19 juni 2012 Zie ik hier nu de eerste tekenen van het vrouwelijk geslacht of heb ik het mis? EDIT: het zijn inmiddels blaadjes
  11. Zo das wel echt een chique ding zeg, ziet er mooi uit en zit ook nog best veel aan Ik hoop vurig dat de mijne ook een stuk in die richting zullen gaan! Vandaag is er in ieder geval weinig gebeurd.. Morgen gaat het zonnetje gelukkig weer een beetje schijnen
  12. Bedankt voor de info heren! Dinsdagavond weer een update, dan is het dag 14 dus precies twee weken
  13. Update dag 12 - 17 juni 2012 In de afgelopen dagen weer leuke vooruitgang geboekt! Vinden jullie ze er een beetje gezond uitzien?
  14. Sehr schon Niks geen lampen of dure voeding nodig dus om toch wat wietjes te fabrieken voor eigen gebruik
  15. Leuk om te horen! Nu weet ik een beetje wat ik kan verwachten. Had niet gezegd dat het ding maar 20cm hoog is, ziet er een stuk groter uit. Een bonsai-cannabisplant haha Ben benieuwd wat je er vanaf gaat halen, ik blijf je volgen EDIT: heb jij ze nog iets van voeding gegeven oid?
×
×
  • Create New...