Jump to content

lemmie

Members
 • Content Count

  131
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About lemmie

 • Rank
  Kind aan huis lid
 • Birthday 06/07/1978

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Was eigenlijk ook niet van plan om mijn stage/school/werkgever hiervan op de hoogte te stellen! Al heb ik dit wel overwogen. Heb de opleiding er ook al bijna er op zitten, nog 1maand stage en een praktijk examen.
 2. Het mooie is, de wiet is ook afkomstig van mijn buitenteeltje! Had 2 grote White Widdow bomen, door toprot heel veel weg kunnen gooien.. Maar tog nog een beetje pijn stilling er van af kunnen halen.. Mijn kindjes komen zo weer thuis, dus nu even geen tijd om het juridichloket te bellen maar dit doe ik als ze weer naar school zijn. Laat hier nog wel weten hoe dit alles gaat verlopen! Xtreme je bent een topper!!!! Thanks!!!! 3.0 ik ben er ook bang voor!! Tja.... KUT!!
 3. Ik heb al een grijze pas ja, maar dit is een verlopige alleen voor de stage. Net toen ik onder de douch vandaan kwam zag ik een brief in de brievenbus van de Politie. Een uitnodiging voor verhoor! Er staat in, dat ze me verzoeken om contact op te nemen, en dat ik een mogelijkheid heb om voorafgaand een bezoek aan een advocaat kan brengen. Dit ga ik ook zeker doen, alleen even uitzoeken hoe dat werkt..
 4. Xtreme en de rest bedankt! Ik wacht vandaag gewoon rustig af of ze mij bellen! Zal dan wel gewoon eerljk mijn verklaring afleggen, ga zo ook nog even bellen met het juridisch loket, mischien kunnen hun er ook nog wat mee. Hopen op het beste meer kan ik toch niet doen. Nogmaals thnxs voor alle info, en een beetje gemoedsrust!!!
 5. Ik loop nog stage, gaat mij er vooral om dat ik als ik klaar ben met de opleiding ik gewoon werk kan krijgen. Had dus nooit mee moeten werken, domme fout van mij!! Ik wacht dan wel rustig af of ze mij morgen bellen voor een verklaring. En als ik het goed begrijp moet ik die niet onder tekenen? Of gewoon helemaal geen gehoor geven? Vind het idd wel erg triest hoe het in dit landje gaat, moet verlopig maar met de pijn om leren gaan, het is nog lang geen tijd om weer 2 plantjes buiten neer te zetten. Want geld voor de shop heb ik gewoon niet. . Ik hoop op het beste morgen! Bedankt voor de info!!
 6. Ik was s'nachts langs de kant van de weg aan het bellen, rijden en bellen mag niet. Toen werd ik met een zaklamp in mijn bakkes geschenen, politie!! Of ze even in mijn auto mochten kijken, ik had zo iets laat ik maar mee werken want als ze willen kijken dan verzinnen ze wel wat. Heb ze toen ook maar gelijk de pot overhandigt. Ze hebben overigens alleen maar mijn naam en adres opgeschreven, ze zouden me morgen bellen. Zo goed ben ik ook nog niet kwa wetgeving, ben namelijk nog in opleiding. Heb er wel afstand van gedaan, mondeling dan! Hier natuurlijk ook weer verschillende verhalen, wel vervolging, geen vervolging... Hoop zo dat het bij een boete blijft!!
 7. Hallo allen, Ik ben aangehouden en gepakt met 33 gram wiet in een pot. Heb overigens alleen de wiet in moeten leveren en oom agent heeft mijn gegevens genoteerd. Nu werk ik in de beveiligingsbranche en vraag ik me natuurlijk af, hoe zit dit met mijn pas? Moet ik nu voorkomen? Of wordt dit meestal afgedaan als een boete? Had ook nooit mijn hele pot mee moeten nemen, en daar kan ik genoeg excuses voor bedenken/verzinnen daar is het al te laat voor. Blow trouwens alleen maar omdat ik verschrikkelijk last van mijn rug heb na het werk en dan rook ik er meestal 1 om mijn spieren weer lekker tot rust te laten komen. Dit heb ik ook tegen oom agent vertelt. Baal er ontzettend van, kan mezelf wel met de kop tegen de muur slaan en zie mijn hele toekomst al in water vallen. Zijn er hier mensen met tips of wat dan ook? Kom maar op!! Alvast bedankt
 8. lemmie

  lumatel 400watt

  Oké thnxs.. Dacht al dat ik dan ook een andere kap moest halen. Dan gaan we maandag denk maar na de growshop om hem op te halen
 9. lemmie

  lumatel 400watt

  Hey alle Ik wil nog een lumatek evsa halen om alles zo veilig mogelijk te maken.. Voordat ik de lumatek 400watt ga bestellen heb ik nog een kleine vraag, op internet zie je met aansluiten dat er een stekker aansluiting opzit. Moet ik die er af knippen? Of hoe gaat de aansluiting van de lumatek naar lamp?
 10. lemmie

  mammoth DR100

  vandaag weer net ze gemailt, ze zijn pas 2e week van volgende maand leverbaar! kan hier op wachten, of kan ik beter een sj halen?
 11. lemmie

  mammoth DR100

  Tja met die 2linker handen van mij komt dat niet helemaal goed Maar denk idd geld maar terug halen en kijken of ik hem ergens anders kan bestellen.
 12. lemmie

  mammoth DR100

  Heb um bij growcenternoord besteld. In het verleden nooit problemen met hun gehad, maar begin er nu wel van te balen! Iemand eenig idee waarom het zo lang moet duren?? en het is de nieuwe van 1bij1 en 2meter hoog
 13. lemmie

  mammoth DR100

  Vind ik het toch raar dat ik al 2weken aan het wachten ben
 14. lemmie

  mammoth DR100

  Zijn die Mammoth tenten moeilijk leverbaar ofzo? Heb nu 2weken geleden tent besteld, maar nog steeds niks gehad. Gemailt met de growshop waar ik hem besteld heb en die zeggen, ze zijn ons ook nog niet geleverd. Vind dit best wel slecht, ze bieden die dingen aan op internet, als ze er nou ook bij zetten niet op voorraad. Zijn er meer mensen die moeite hebben om die dingen thuis te krijgen? Greetzz
 15. Heb ze nu staan, over een week mogen ze geoogst worden.. Mot zeggen een pracht wietje!!
×
×
 • Create New...