Jump to content

lemmie

Members
  • Content Count

    131
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by lemmie

  1. Was eigenlijk ook niet van plan om mijn stage/school/werkgever hiervan op de hoogte te stellen! Al heb ik dit wel overwogen. Heb de opleiding er ook al bijna er op zitten, nog 1maand stage en een praktijk examen.
  2. Het mooie is, de wiet is ook afkomstig van mijn buitenteeltje! Had 2 grote White Widdow bomen, door toprot heel veel weg kunnen gooien.. Maar tog nog een beetje pijn stilling er van af kunnen halen.. Mijn kindjes komen zo weer thuis, dus nu even geen tijd om het juridichloket te bellen maar dit doe ik als ze weer naar school zijn. Laat hier nog wel weten hoe dit alles gaat verlopen! Xtreme je bent een topper!!!! Thanks!!!! 3.0 ik ben er ook bang voor!! Tja.... KUT!!
  3. Ik heb al een grijze pas ja, maar dit is een verlopige alleen voor de stage. Net toen ik onder de douch vandaan kwam zag ik een brief in de brievenbus van de Politie. Een uitnodiging voor verhoor! Er staat in, dat ze me verzoeken om contact op te nemen, en dat ik een mogelijkheid heb om voorafgaand een bezoek aan een advocaat kan brengen. Dit ga ik ook zeker doen, alleen even uitzoeken hoe dat werkt..
  4. Xtreme en de rest bedankt! Ik wacht vandaag gewoon rustig af of ze mij bellen! Zal dan wel gewoon eerljk mijn verklaring afleggen, ga zo ook nog even bellen met het juridisch loket, mischien kunnen hun er ook nog wat mee. Hopen op het beste meer kan ik toch niet doen. Nogmaals thnxs voor alle info, en een beetje gemoedsrust!!!
  5. Ik loop nog stage, gaat mij er vooral om dat ik als ik klaar ben met de opleiding ik gewoon werk kan krijgen. Had dus nooit mee moeten werken, domme fout van mij!! Ik wacht dan wel rustig af of ze mij morgen bellen voor een verklaring. En als ik het goed begrijp moet ik die niet onder tekenen? Of gewoon helemaal geen gehoor geven? Vind het idd wel erg triest hoe het in dit landje gaat, moet verlopig maar met de pijn om leren gaan, het is nog lang geen tijd om weer 2 plantjes buiten neer te zetten. Want geld voor de shop heb ik gewoon niet. . Ik hoop op het beste morgen! Bedankt voor de info!!
  6. Ik was s'nachts langs de kant van de weg aan het bellen, rijden en bellen mag niet. Toen werd ik met een zaklamp in mijn bakkes geschenen, politie!! Of ze even in mijn auto mochten kijken, ik had zo iets laat ik maar mee werken want als ze willen kijken dan verzinnen ze wel wat. Heb ze toen ook maar gelijk de pot overhandigt. Ze hebben overigens alleen maar mijn naam en adres opgeschreven, ze zouden me morgen bellen. Zo goed ben ik ook nog niet kwa wetgeving, ben namelijk nog in opleiding. Heb er wel afstand van gedaan, mondeling dan! Hier natuurlijk ook weer verschillende verhalen, wel vervolging, geen vervolging... Hoop zo dat het bij een boete blijft!!
  7. Hallo allen, Ik ben aangehouden en gepakt met 33 gram wiet in een pot. Heb overigens alleen de wiet in moeten leveren en oom agent heeft mijn gegevens genoteerd. Nu werk ik in de beveiligingsbranche en vraag ik me natuurlijk af, hoe zit dit met mijn pas? Moet ik nu voorkomen? Of wordt dit meestal afgedaan als een boete? Had ook nooit mijn hele pot mee moeten nemen, en daar kan ik genoeg excuses voor bedenken/verzinnen daar is het al te laat voor. Blow trouwens alleen maar omdat ik verschrikkelijk last van mijn rug heb na het werk en dan rook ik er meestal 1 om mijn spieren weer lekker tot rust te laten komen. Dit heb ik ook tegen oom agent vertelt. Baal er ontzettend van, kan mezelf wel met de kop tegen de muur slaan en zie mijn hele toekomst al in water vallen. Zijn er hier mensen met tips of wat dan ook? Kom maar op!! Alvast bedankt
  8. lemmie

    lumatel 400watt

    Oké thnxs.. Dacht al dat ik dan ook een andere kap moest halen. Dan gaan we maandag denk maar na de growshop om hem op te halen
  9. lemmie

    lumatel 400watt

    Hey alle Ik wil nog een lumatek evsa halen om alles zo veilig mogelijk te maken.. Voordat ik de lumatek 400watt ga bestellen heb ik nog een kleine vraag, op internet zie je met aansluiten dat er een stekker aansluiting opzit. Moet ik die er af knippen? Of hoe gaat de aansluiting van de lumatek naar lamp?
  10. lemmie

    mammoth DR100

    vandaag weer net ze gemailt, ze zijn pas 2e week van volgende maand leverbaar! kan hier op wachten, of kan ik beter een sj halen?
  11. lemmie

    mammoth DR100

    Tja met die 2linker handen van mij komt dat niet helemaal goed Maar denk idd geld maar terug halen en kijken of ik hem ergens anders kan bestellen.
  12. lemmie

    mammoth DR100

    Heb um bij growcenternoord besteld. In het verleden nooit problemen met hun gehad, maar begin er nu wel van te balen! Iemand eenig idee waarom het zo lang moet duren?? en het is de nieuwe van 1bij1 en 2meter hoog
  13. lemmie

    mammoth DR100

    Vind ik het toch raar dat ik al 2weken aan het wachten ben
  14. lemmie

    mammoth DR100

    Zijn die Mammoth tenten moeilijk leverbaar ofzo? Heb nu 2weken geleden tent besteld, maar nog steeds niks gehad. Gemailt met de growshop waar ik hem besteld heb en die zeggen, ze zijn ons ook nog niet geleverd. Vind dit best wel slecht, ze bieden die dingen aan op internet, als ze er nou ook bij zetten niet op voorraad. Zijn er meer mensen die moeite hebben om die dingen thuis te krijgen? Greetzz
  15. Heb ze nu staan, over een week mogen ze geoogst worden.. Mot zeggen een pracht wietje!!
  16. Er komt geen 600watt in te hangen! 400wat is voldoende.. Afzuiger wat ik heb is 500kub, en maak een aktieve inblaas. Wil ook voor een bestaande kast gaan, mijn bouw kwaliteiten zijn nouw niet om na huis te schrijven. Verrekte is die kasten zijn altijd maar zo'n 60cm diep
  17. Hallo alle Ik wil van mijn tentje af, en wil een mooi hokje maken. Er moet 400 watt in komen. Nu had ik bijde ikea een mooie PAX kast gezien, met de maten: 100x60x236 gaat dit goed komen met de temp. met deze oppervlakte? Of ken ik beter een maatje meer nemen?
  18. lemmie

    andere lamp

    Die gedachten had ik ook al.. dan gaan we ook gelijk tent maatje groter! Thnxs
  19. lemmie

    andere lamp

    Ik zit te denken aan een ander lampie. Kweek nu met 250watt in een ds 60, nu wil ik na 400watt. Maar nu heb ik even zitten denken, ik heb een 500kub afzuiger die ik dim met een variac. Is het wijs\verstandig om gewoon 400watt in dat 60tentje te hangen? Of beter toch ook maar gelijk en tent maatje groter. Weet het anwoord waarschijnlijk al wel, maar denk vraag het toch even!
  20. Je hebt nu al geen geduld, hoe ga je dat doen biij je struiken? Komt vast goed, sannies is top!!
  21. Thnx voor de tip mitsz! Hoop na de zomer ook mezelf x te voorzien van olie..
  22. Tegenwoordig rook ik er zo stuk of 8, maar heb ik pijn in de rug zijn het er wel wat meer!!
  23. Aah TOPPIE gelijk bestellen!!
  24. Thnxs voor de snelle reactie!! Die 1e heb ik volgens mij ook beetje te vroeg geoogst.. maardie wat er nu nog staat die lijkt nog wel 2weken te kunnen... Maar zo'n microscoop waar koop je een redelijk goeie? Iemand tips dan ga ik die zo snel mogelijk bestellen!
  25. Goeiemorgen allemaal, Ik ben momenteel 2madshack en 1 sugarpunch aan het growen, gaat opzich allemaal goed. Maar zit nu in week 10bloei, 1madshack is van de week al geoogst deze zag er in iedergeval klaar uit Maar nu heb ik die andere madshack er nog in staan, maar deze ziet er ver van oogst rijp uit, haren zijn nog spierwit Kan nu geen foto's plaatsen, maar is dit normaal bij de madshack? Kan weinig vergelijkings matriaal vinden...
×
×
  • Create New...