Jump to content

Friday-Highday

Members
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Friday-Highday

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Heeft er iemand ervaring met bestellen op www.herborizer.com? Ik wil deze zakken daar namelijk bestellen: http://www.herborizer.com/index.php?page=s...rt&Itemid=4 Mvg.
 2. Die gedachte over 1 gallon is verleden tijd, ik zoek nu het 5 gallon werktuig op.. Bedankt zover voor de hulp alle! Edit: Deze zijn perfect, nu nog t apparaat en een pyramide zak.. http://www.herborizer.com/en/shop.html?pag...p;category_id=5 Iemand suggesties voor het apparaat en/of pyramide zak?
 3. Ik koop gewoon de hele set in een keer qua geld scheelt het niks maar het is een stuk eenvoudiger.. Dus het word de originele bubbleator, alleen vraag me af of ik deze ergens met de zakken 220, 70 en 25 kan krijgen.. Iemand die hier het antwoord op weet? Mvg.
 4. Is er nergens een site waar ik 1 zipperbag 220 MC en de ice zakken van 220 MC, 70 MC en 38MC kan bestellen?
 5. En een beetje goedkoop.. Vind hier slechts 1 zipper bag voor 40 euros, vind dat een schandalig hoge prijs eerlijk gezegd. Mvg.
 6. Haha, die reactie eronder ook!
 7. Waar kan ik deze artikelen in een keer bestellen? Mvg.
 8. Iemand ervaring met deze machine? http://www.handelsondernemingwebo.nl/mini-...c-mwa-3101.html
 9. Goede avond allemaal! Ik ben van plan mijn eigen iceolator te maken met een hele zooi toppen en blaadjes van mijn buiten planten. Maar nu had ik eerst een paar vragen voordat ik de daden bij de woorden voeg. Ik heb hulp nodig met het aanschaffen van mijn benodigdheden. Wat raden jullie mij aan? Ik wil een camping wasmachine kopen met 3 iceolator zakken en zo'n piramide zak. Waar moet ik op letten? Ik heb deze link gevonden met filter zakken; http://www.herborizer.com/en/shop.html?pag...p;category_id=5 Hoe kan het dat deze zoveel goedkoper zijn dan op alle andere sites waar ik ze vind? En heeft iemand hier ervaring mee? En hebben jullie een voorkeur naar een special soort/merk wasmachine of doet elke machine het werk goed? Mvg.
 10. Als het om curen gaat, dan wordt er vaak gesproken over de toppen drogen tot een vochtpercentage van ongeveer 30% waarna je ze gaat curen tot ongeveer 15%.. Maar hoe weet je nou wat het vochtpercentage in je toppen is? Mvg en weltruste!
 11. En met tape bedoelen jullie gewoon ducktape? Hartelijk dank Limbic, zonder jou was t uiteraard niet gelukt Mvg
 12. Dit is een Deense die ik vorig jaar van Limbic heb gekregen.. Weet het niet helemaal zeker maar volgens mij was t RD x PP x Arne's deep passion Vind het erg moeilijk om een goede foto te maken. Zal het na het oogsten nog maar eens proberen voor het echte resultaat
 13. Met plezier! Nog bedankt voor de zaadjes, dit zijn de resultaten tot zo ver! In de schuur vanwege de storm Nog zo een, maar dan wel buiten Waar haal je deze zo genaamde Boom balsem? Mvg!
×
×
 • Create New...