Jump to content

Layes

Members
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Layes

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  1. beste WFers ik heb een vraagje over mijn planten sinds vandaag/gister zie ik dat mijn planten er slecht aan toe zijn. Het lijkt naar mijn idee op brandplekken maar weet het niet zeker. Hieronder wat gegevens m.b.t. de planten: Soortje: Nothern Light Week Bloei / Groei : Groei buitenplant Zaaiing of stekje: Zaaiing Medium(aarde/mapito enz): Mix van verschillende soorten aarde (Potgrond,Cocos,bestaande volle grond) pH van het medium : onbekend EC van het medium : onbekend Verder volg ik de voedingslijn van Canna - Groeivoeding 5ml per 1l water, 1x per 2 dagen - na 1 augustus bloeivoeding - laatste 2 weken PK 13/14 Foto 1: Foto 2: Foto 3: Ik hoop dat jullie mij wat meer informatie kunnen geven ik weet geen raad meer:(
  2. Layes

    Kweekverslag 2012

    verschillende plantjes
  3. Het is inderdaad een beter idee om meerdere lampen te gebruiken dit is een goed idee voor volgend jaar en ga ik ook zeker gebruiken de plantjes waren idd erg gestrekt maar dat is weer helemaal goedgekomen door regelmatig over te potten de plantjes staan nu tijdelijk in deze potten en gaan volgende week de volle grond in ben benieuwd.
  4. Ik heb de plantjes overgepot en hierdoor zijn ze ze wat dieper in de grond verder heb ik rondom allumium folie gedaan(hoop dat het nut heeft want dit was echt een friemel klusje) Verder heb ik geprobeerd het nog dichter bij de lamp te krijgen hopelijk lukt het:)
  5. //EDIT Onnodig quoten, leer hier hoe we het graag willen. Op de plek waar ik gefotografeerd heb staan de planten ik heb ze strak onder een Tl buis staan die 24uur per dag aanstaat ik denk dat het dus verstandig is om over te potten en het inderdaad dieper te zetten zoals jij al zij.
  6. Systeem ziet er keurig uit, altijd weer die jaloerse mensen die de boel komen verstieren laat ze lekker hun gang gaan..
  7. Uit de oudste stad van Nederland
  8. Oei dan zat ik erg verkeerd met men 1/3 dankje voor de tip! De plantjes nu zijn ze niet iets te ver uitgerekt en ze hebben nog maar weinig blad of is dat normaal?
  9. Thankss! ik ga de verhouding kippenmist verlagen naar 20%, Foto zal ik even aanpassen en van de Double D helemaal verkeerd gelezen
  10. Hallo allemaal, Dit jaar ga ik mijn eerste kweek houden en dit word een buitenkweek gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk Guerilla. ik heb bij de growshop deze soorten zaadjes gekocht: - 5x Double D - 15x Nothernlight autoflower - 5x Nothernlights Ik ga de volgende samenstelling van grond gebruiken(indien andere tips graag!): - 1/3 aarde - 1/3 Potgrond(cocos?) - +- 1% kippenmest 1 kopje op 10liter grond/aarde voeding? Ik heb nog geen voeding voor de planten/ keuze kunnen maken. Doel deze kweek?Ik hoop deze kweek veel te leren en verbeterpunten voor volgend jaar verder hoop ik een leuk resultaat over te houden De plantjes worden in twee delen gekweekt de eerste rond bestaat uit de: - 5x Double D - 5x Nothernlights Deze zijn al ontkiemd en staan onder de lamp totdat ze wat groter zijn zodat ze naar buiten kunnen, de 5 beste hiervan komen thuis te staan en de rest gaat ook Guerilla De eerste foto van de plantjes hoe ze er nu uit zien:D
  11. bedankt! vandaag hier in nijmege bij happy holland geweest voor de zaadjes goeie kel en heeft me ook weer een hoop informatie gegeven. leuk om te zien dat er meer mensen hier uit de buurt komen.
  12. Bedankt! vandaag de zaadjes en andere spullen gekocht dus nog een paar weekjes wachten en het kan beginnen
  13. Hallo allemaal, Ik ben Layes en kom uit Nijmegen ik hou van een jointje en wil graag eigen planten. Zit al een tijde hier op forum rond te kijken en heb al heel wat kweekverslage geleze ik ben nieuw op het gebied van kweken en ga nu voor het eerste beginnen met buitenteelt(thuis) en Guerilla.
  14. Hallo allemaal, Ik ben Layes en kom uit Nijmegen ik hou van een jointje en wil graag eigen planten. Zit al een tijde hier op forum rond te kijken en heb al heel wat kweekverslage geleze ik ben nieuw op het gebied van kweken en ga nu voor het eerste beginnen met buitenteelt(thuis) en Guerilla.
×
×
  • Create New...