Jump to content

Fastbikkel

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutraal

About Fastbikkel

 • Rank
  Kind aan huis lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Bump Hey cannabusiness, ga je nou eens antwoorden of niet? Anders laat je je echt van een slechte kan zien. Je hoeft echt niet je prive dingen hier te vertellen, maar als je de werkende mens gewoon keihard beledigt hier dan ben ik benieuwd wat jij dan zoal doet om je eigen integriteit te bewaken. Ik vermoed dat je gewoon het standaard type steuntrekker bent waar we in dit land beter van af kunnen zijn. Het type persoon waardoor we nog steeds een wietverbod hebben. Het stereotype dat men in Nederland voor ogen heeft wanneer men het over een wietroker heeft. Jij bezorgt ons mede die slechte naam. Ik nodig je uit om eens de boel te verhelderen, scheldt me gerust uit als je het niet met me eens bent.
 2. Ik probeer altijd zo integer mogelijk te zijn en verwacht dit ook van anderen. Als ik merk dat iemand in mijn omgeving anderen belast terwijl hij/zij zelf iets kan doen, dan ben ik echt een luis in de pels van die persoon. Ik kan niet tegen onrecht.
 3. @ponix Precies. Ik zou echter wel zijn antwoord willen. Nu begeef ik me op glad ijs omdat ik zijn antwoord niet heb mogen ontvangen nog. Maar ik zou serieus echt pislink worden van iemand die wel aanspraak maakt op financien vanuit Den Haag, terwijl degene wel roept dat "werken voor domme mensen is". Je begrijpt dat dat gewoon oudhollandsch "maten naaien" is. Teren op andermans kosten is namelijk verantwoord, als je niet kunt werken om wat voor reden. Maar als iemand gewoon niet wil werken, dan dient deze persoon zichzelf te redden. Ik zie dat Cannabusiness vandaag nog online is geweest en ik krijg nu toch wel het vermoeden dat hij zijn snor drukt. Corrigeer me gerust Cannabusiness, ik sta volledig voor mezelf in.
 4. *bump* Mijn gemeende excuses aan de admins hier, maar ik zou echt serieus een antwoord van Cannabusiness willen hebben. Niet alleen voor mezelf, maar ook voor de rest gewoon puur richtend op integriteit. Ik heb al aangegeven wat ik ervan vond, ik hoop dat Cannabusiness het voorbeeld is voor ons allen, op eigen inkomsten teren zonder enige aanspraak te maken op het systeem. Dan ben je een held. Ik doe dit ook openbaar en niet via een priveberichtje, iedereen heeft er recht op.
 5. Wil je nog eens antwoorden Cannabusiness? Ik ben echt benieuwd. Ik zal maar gelijk mijn punt erbij plakken, want wellicht wil je niet antwoorden. Als je met je instelling van "lekker leven" een uitkering claimt, dan heb je aan mij echt een slechte als je mij persoonlijk zou kennen. Op eigen benen staan, uitstekend, maar dan wel volledig. Mensen die over de rug van een ander geld zitten vangen, daar hebben we een broertje dood aan. Maar wijs mij gerust op je eigen visie en wijsheid.
 6. Gelijk? Ook als ie geen geweld tegen je wil gebruiken? Ik zou hem ook de vernieling in trappen, maar niet als hij zich overgeeft. Ik word niet zomaar een beest.
 7. Mag ik je wat vragen? Je stuk tekst is op zich best prima, ik respecteer dat volledig. Maar waar haal je je inkomsten dan vandaan? Puur uit wiet? En claim je nog andere inkomsten in de vorm van uitkering o.i.d.? Op zich kan ik me helemaal vinden in je visie, je hebt uiteindelijk wel gelijk. Maar dan zou ik wel puur mijn eigen inkomsten proberen te regelen en dan absoluut geen beslag leggen op dingen die wellicht goedgekeurd kunnen worden vanuit Den Haag.
 8. Morgellons (also called Morgellons disease or Morgellons syndrome) is a name given to a condition in 2002 by Mary Leitao[1] in which sufferers have the delusional belief that they are infested with disease-causing agents described as things like insects, parasites, hairs or fibers, but in reality no such things are present. Nu heeft wiki het zeker niet altijd goed, maar ik ga hier eerder vanuit dan dat wat hier geroepen werd.
 9. Alle goede argumenten zullen worden weggehoond door de anti groep, hoe goed je ze ook presenteert. Dat is mijn ervaring. Ik heb nog nooit een fanatiek anti persoon zien omdraaien. Zelfs als ze hun fout inzien, geven ze het nog niet toe. Bang voor gezichtsverlies. DIt laatste snap ik ook niet, een vent geeft zijn fouten toe, alleen mietjes houden koppig vast. Ik negeer meestal mensen die niet openstaan voor andere ideeen, omdat je anders helemaal geen gesprek op gang krijgt. Noem het naief, maar ik zie het gewoon als verstand. Ook de politiek is zo halsstarrig, want anders hadden we allang legale wiet gehad. Er zijn geen argumenten om het te verbieden, want "zelfbeschikkingsrecht". Elk argument om het te verbieden is per definitie oneerlijk.
 10. @agent orange. Dat is een beetje naief volgens mij hoor. Ik denk dat ze graag ook een "makkelijke" klant willen pakken. Mooi meegenomen en het kost minder resources. Het erge is dat een substantieel deel agenten helemaal geen zin hebben in deze continue heksenjacht. Ze moeten echter.
 11. Dit werkt toch juist extremisme in de hand. Stel je wordt inderdaad gepakt via deze site, omdat je hier een kweekverslag hebt staan. Uiteindelijk gaat iemand zich dan met geweld verzetten met alle gevolgen van dien. Dit gaat namelijk ook echt extreem ver en is ook gewoon keihard oneerlijk. Illegaal of niet, ieder mens heeft gewoon recht op eigen kweek. Een inval omdat je iedereen hebt lopen vertellen dat je lampen hebt hangen is min of meer een domme actie. Maar als je zeker weet dat je nooit iets hebt verteld, alleen een kweekverslag hier... Damn, ik zou best door kunnen slaan als ik me onheus bejegend voel. Impulsieve actie kan dan best mogelijk zijn.
 12. Hoe ouder je wordt, hoe meer je realiseert dat het gewoon geen hol verandert in de politiek. Er moet een middel zijn, behalve keihard demonstreren, dat we kunnen gebruiken. De gewone man is keer op keer de pineut. Als je de wet overtreedt wordt je gestraft, maar je wordt ook gestraft als je niet de wet overtreedt. Hoe bedoel je "we werken illegaliteit in de hand".
 13. Nou ik ben geen expert nee, maar ik heb wel gezocht naar mijn blanco stem en het effect. Als er maar genoeg mensen blanco stemmen, raken die zetels echt leeg hoor. Zetels mag je niet zomaar pakken. EDit : ik zie inderdaad nu dubbele berichten op internet omtrent blanco stemmen. Excuses voor de onduidelijkheid, ik weet nu even niet meer waar ik aan toe ben. Ik wil mn frustratie uiten naar Den Haag, vandaar dat ik op zoek was naar een mogelijkheid. Ik had dat blanco stemmen gevonden.
 14. Ik stem blanco, dat zouden, naar mijn bescheiden mening, meer mensen moeten doen. Laat maar wat zetels in Den Haag leeg staan, dan snijden we namelijk in hun belang en dat vinden ze niet leuk. Mischien dat ze dan eindelijk eens tot bedaren komen.
×
×
 • Create New...