Jump to content

LoveMyColt45

New Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About LoveMyColt45

  • Rank
    zomaar een lid
  • Birthday 03/24/1993

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Roeselare België
  1. Dag beste wiet lovers Ben je van plan je tuinhuis om te bouwen naar een oase van een sere, maar heb je geen zin om je schakelkast open te draaien? Hier enkele tips zodat je elektricien niet wantrouwig naar huis gaat: 1)Gebruik een verlengsnoer om je lampen te laten branden idpv je leidingen naar de lampen te leggen. Op deze manier kan je wanneer je inrichting niet ok is alles verplaatsen. En wordt de elektricien niet wantrouwig als hij lampen op een meter hoog moet hangen. 2)Voorbereiding is handig. Zorg dat je weet waar je al je stopcontacten wil plaatsen. Beter teveel dan teweinig. Vraag je elektricien over het feit dat je"een erg verbruikende muziekinstallatie wil gaan zetten" en dat hij er dus kan voor zorgen dat je stroom niet uitvalt als jd meer dan 2500 watt vebruikt. 3)Vraag achter een schakelklok, dit is een klok dat je kan instellen zoals je verwarmingsketel. Laat die op een stopcontact aansluiten en je kan dan later ermee je licht/verwarming aansturen. 4)Verkies je een directere aanpak, kies voor zwartwerk(op eigen risico, ik wil je niet tot "illegale" activiteiten aanzetten). Iemand dat in het zwart werkt zal zich er waarschijnlijk niet veel mee bemoeien dat je een plantage hebt, je moet het er wel ook niet beginnen invrijven. 5)Sit back and relax. Vergeet niet dat het je een heleboel werk uitspaard door de basis niet zelf te doen. 6)extra voordelen: -een installatie van een gediplomeerde is waarschijnlijk beter te vertrouwen naarmate brandveiligheid enzo. -Je kan je beter focussen op je inrichting nu je weet dat je basis in vertrouwde handen is. -De klant is koning en the sky is the limit, dus alsje zegt dat je 5000 watt gaat verbruiken in je tuinhuis dan zal je die 5000 watt krijgen. Ps. Watt staat voor de eenheid van je verbruik, dit reken je uit door de volts (+-230) te vermenigvuldigen met de stroom in ampère.
  2. hieruit kan je dus wel degelijk zien wat voor een gebrekkige lessen engels we krijgen in het technisch onderwijs xD sorry maar ik luister alleen naar afroman wanneer ik stoned ben ik let dan niet echt op. (jaja allemaal excuses ^^)
  3. Je neemt gewoon een gigantisch stuk pittabrood en smijt het vol met spek pittavlees en kaas, hoe vettiger hoe prettiger
  4. Edit onnodig quoten zie hier : hoe te quoten Is er geen fuif van stubru?
  5. Hallo iedereen, Eerst en vooral mijn excuses dat mijn topic er slordig uitziet maar ik gebruik mijn gsm. Ik ben dus love my colt 45, zo'n wapen heb ik niet echt maar het verwijst naar een song van afroman. Ik ben 18 jaar en zit in mijn laatste jaar elektriciteit-elektronica, ik ben al wiet fanaat sinds een waarschijnlijk iets je jonge leeftijd. En heb je vragen doe maar. Ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om super stoned te graken, dus wanneer je iets weet zeg het maar. Vriendelijke groeten uit de wanna-be-jamaican slaapkamer van colt 45.
×
×
  • Create New...