Jump to content

druggy4live

New Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About druggy4live

 • Rank
  zomaar een lid

Previous Fields

 • Taal / Language
  Nederlands + Engels
 1. Hallo Allemaal, Ik heb nu haze autoflowers, deze bloeien in 9 weken af en worden tussen de 60 en 90 cm groot. Eerst zal ik moeten wachten tot mijn oogstje klaar is daarna begin ik in mijn nieuwe hokje.
 2. Als eerste hartelijk dank voor de vele reacties. Ik ben idd niet zo ervaren, en je kunt het nogal op veel manieren interpeteren. Als de potten staan met de plantjes er al in, lamp op 55cm, dan kan ik de lamp nog 1.10m ~1.20m omhoog doen. Mijn hok is 2.35mx2.35m, maar ik zit met een scheef dak. Zodoende kan ik bij het rechte gedeelte 2 lampen achter mekaar hangen. 16 potten van 11L per lamp. Zou er dan een Haze in kunnen staan? Zo ja, hoelang zal ik dan moeten gaan groeien?
 3. Hallo Allemaal, Ik ben al enige tijd aan het lezen op deze site, maar kom er niet achter wat ik het beste kan doen. En ik wil nu wel eens gaan beginnen, want alles staat al klaar. Ik heb bedacht dat ik 32 potten neerzet onder 2x 600W HPS (Philips Son T Pia) . Qua hoogte kan ik iets meer dan een meter kwijt. Ik heb hier 2 vraagjes over: 1. Welke soort kan ik het beste nemen, (zelf dacht ik aan een Haze) 2. Als ik Haze doe, hoe lang zal ik ze dan voor laten groeien, zodat alle wel goed gevuld word maar zeker niet te... Mocht iemand een betere soort weten dan hoor ik het graag.
 4. Dat ziet er leuk uit SELENE, mooi aangeslagen in die bakjes.
 5. Fryslan Boppe! En hele dikke toppen
 6. Ook ik heb medeleven met het plantje, zo te zien kan hij ook bijna geen zwaardere toppen dragen. succes ermee.
 7. Hallo, Zo'n systeempje van jou lijkt me wel lastig om af te regelen. Zelf heb sinds kort een systeempje met membramen dat werkt op vacuum. Er zitten kegeltjes aan die water opnemen, zodra die droog komt te staan, gaat het membraampje weer open en laat hij weer water door. Zo krijgen de plantjes precies waar ze om vragen. Bovendien kost het geen stroom. Tot nu toe werkt het prima, maar weet mischien iemand hier de nadelen van? Zodat ik me daar iig op voor kan bereiden.
 8. Ziet er rete strak uit dat hok. Ik ben ook wel benieuwd wat je ervaring met het co2 is, is dit de eerste keer dat je dit gebruikt of heb je er al van geoogst? succes verders in elk geval.
×
×
 • Create New...