Jump to content

Masterwiet

Members
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Masterwiet

  • Rank
    Groentje

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Location
    noorden
  1. Dus met deze foto https://www.wietforum.nl/uploads/1350679733/gal...4873_687827.jpg kan ik nu dus wel oogsten?
  2. Hallo Arnold dus u heeft ze grote bladeren laten zitten? want zag foto van u op de zolder waar alles al geknipt is? Want er zit toch nog voeding in de grote bladeren denk ik dan . De een knipt nat de ander droog wat het beste is weet ik zo niet. Ik heb hier wel ruimte , en als het moet ook wel hoge ruimte maar zou ik dan mijn voorkamer donker moeten maken Ik moet het dus drogen op een van de slaapkamers ,en zat er over te denken om morgen of zo te oogsten, tenzij hier word gezegt ik zou nog even wachten. Foto's heb ik vandaag gemaakt , is tenminste beter dan vorig jaar gelukt met de bloei moet ik zeggen. Want toen zat er een mannetje tussen en bevruchte de dames , dus niet gelukt dus.
  3. Hallo allemaal, Ik had ook weer een vraagje, ik heb nu 5 dames buiten staan en beginnen nu wel te kleuren. Ik wilde weten hoe jullie het doen met oogsten. 1. Knip je de plant van onderen af? 2. haal je gelijk na het oogsten het grote blad er af ,en laat je het keine zitten of haal je dat er ook gelijk af met het oogsten? dus wat ik er mee wil zeggen ,knip je het gelijk in modern in toppen en dan drogen? Ik heb foto's in de galerij staan denk dat je het wel kunt bekijken als je op mijn profiel zit te kijken. Graag hoor ik jullie mening. Want ik lees ook op het internet dat ze de planten drogen aan de hele steel ,en word er gezegt dat je het blad moet laten zitten zodat het blad gaat krullen ,een heel verhaal maar hoor graag van jullie ervaringen.
  4. Masterwiet

    Buitenwiet 2012 oktober

    Buitenwiet klaar of niet?
  5. Stammen zijn mooi groen en ik geef ze geen voeding . Zelf had ik eerst gedacht in verband met de warmte dat ze te droog stonden en nu met die buien .
  6. Hallo medeforummers ik heb mijn buitenwiet net even bekeken en zag dat het blad geel word en de toppen gaan krullen en ook slap gaat hangen en bruin word wat denken jullie wat ik er aan kan doen zie mijn foto
  7. Mijn buitenwiet is al aan de gang heb een aantal plantjes buiten staan voor het eerst.
  8. Hoop dat ik het nu goed gedaan heb , want ik ben nieuw hier en nog even goed leren hoe alles werkt hier. Maar ik wilde dus graag weten wat dit eigenlijk is of het al te zien is ben een beginneling heb een paar plantjes maar deze viel me vanmorgen op en dus een foto er van gemaakt. Kan iemand mij vertellen wat het is? Hoop dat het nu goed geplaatst is .
  9. Hallo ik heb op dit moment een paar buiten wiet plantjes staan vanmorgen was het mij opgevallen dat een van de planten anders is dan de anderen, maar heb geen idee wat het nou is misschien jullie wel hoor ook graag van jullie. Zie foto http://www.wietforum.nl/index.php?autocom=...&img=377609
  10. Hallo allemaal ik lees af en toe al mee op het forum wat best leerzaam is en wilde me dus ook even aanmelden ,omdat ik toch ook wat vragen heb over mijn eerste buitenkweek. Hoop hier wat ervaring op te mogen lopen.
×
×
  • Create New...