Jump to content

Monstermouse

New Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About Monstermouse

  • Rank
    zomaar een lid

Previous Fields

  • Taal / Language
    Nederlands + Engels
  1. Als iedereen zo denkt, gaat het nooit lukken...... Dus zal blijven vechten net zo lang tot ik de erkenning krijg die ik verdien. Grtzz. Monstermouse.
  2. 30 en een half... maar zo oud als dat ik eruit zie, wordt ik nooit.
  3. En een ieder bedankt voor de reacties... Al die dingen zoals door jullie genoemd ben ik idd al tegen aan gelopen... Wel is het zo dat ik in een tamelijk unieke medische situatie zit, en daardoor nog steeds de hoop heb op een eventuele vergoeding. (ja, hoop doet leven, je moet wat......) De mediwiet is bij mij voorgeschreven door een anesthesist, en die gaat nu de desbetreffende aanvraag doen bij de verzekering. Mocht dat niet lukken, dat ga ik zeker wel beginnen met het aanvechten van dit besluit middels een civiele procedure, simpelweg omdat mijn kwaliteit van leven zonder dit 'medicijn' op een niveau van 0,0 uitkomt... Als ik namelijk andere middelen moet gaan gebruiken of behandelingen ondergaan, zou ik een gevaar kunnen vormen voor bijv. mijn zoontje, in het verkeer, en ook vele dagelijkse taken niet meer op normale wijze uit kunnen voeren. Ook zou uit een dergelijke procedure blijken dat deze 'medische hulp' uiteindelijk vele malen goedkoper zou zijn als dat ik minimaal 4 keer per jaar naar een ziekenhuis moet a.g.v. allerlei behandelingen, en bijbehorende medicatie tegen de pijn. Heb tenslotte tijd zat, een goede rechtsbijstand verzekering, en bovenal na al VAAK voor gerechtigheid m.b.t. mijn gezondheid te hebben moeten vechten tegen allerlei instanties, zeker nog steeds de spirit om dat weer te doen. We zullen zien, maar ben écht niet zomaar uitgevochten... hoe eigenwijs, idealistisch of misschien zelfs dom dit voor sommigen ook klinkt........ En uiteraard zal ik proberen hier e.e.a. te blijven plaatsen, zodat misschien ook anderen er iets mee kunnen. M.v.g. Monstermouse
  4. Bedankt voor de reacties en het welkom. En ik moet eerlijk zeggen dat ik de indica soorten nu juist probeer te mijden, juist omdat ik dat zware gevoel in mijn hoofd zat ben. Heb dit jaren lang gerookt, en juist dat ging me tegenstaan, een van de redenen om iets anders te proberen. De mediwiet die ik nu rook, een sativa, is zoals ik hier op het forum al had gevonden, een fijne JH met een behoorlijk hoog THC gehalte, en een juist laag CBD gehalte. Mijn belangrijkste reden om te roken is vooralsnog een stukje ontspanning vinden om mijn vele verschillende pijn klachten op te vangen, want als ik echt iets tegen de pijn zelf wil, dan zal ik héle zware middelen moeten gaan nemen, iets wat ik dus echt niet van plan ben. Ook ben ik nog steeds nieuwsgierig naar mensen die net als mij max. ADHD hebben, en ook (net als ik) baat hebben bij dit geliefde groene goed. Al met al zorgt de wiet er namelijk wel voor dat mijn leven op alle vlakken door mijzelf in de hand te houden is, iets waarvan ik weet dat me dat met chemische troep nooit zou lukken.... Grtzz. Vinc.
  5. Ook in ben nu net het pad ingewandels m.b.t. het vergoed krijgen van medicinale cannabis. Er is mij vanochtend verteld dat de behandelend specialist een aanvraag moet doen bij de verzekering, CZ in mijn geval, en dat hij een goede beargumentering moet kunnen geven waarom ik specifiek baat heb bij dit geneesmiddel. Echter, de adviseurs van de desbetreffende verzekering zijn ten alle tijden degenen die al dan niet toestemming geven, ongeacht of er wel of niet medische noodzaak is. Dus specialist of niet, uiteindelijk ben ik overgeleverd aan de verzekering, in de hoop dat ik iemand tref die een goede dag heeft, aangezien het allemaal door personen bepaald wordt, en niet direct door regelgeving. Mocht ik meer weten, zal ik dit uiteraard met jullie delen. M.v.g. Monstermouse
  6. Groene middag allemaal.... Ben een 30 jarige vrij fanatieke roker ergens uit Zeeland. Getrouwd, vader van een kleintje, en 100% afgekeurd. Heb mij zelf hier aangemeld eigenlijk na een tip van een goede vriend m.b.t. zoeken van informatie omtrent medicinale cannabis en de gebruikte soorten, eventuele vergoedingen en uiteraard ervaringen van anderen. Ben a.g.v een zwaar ongeluk hele dagen bezig om pijn te bestrijden, en doe dit al sinds jaar en dag door de wekelijkse trip naar de coffeeshop. Maar na nu inmiddels het nodige gezeik met justitie te hebben gehad (o.a. arrestatie voor 2gram teveel...... ), heb ik voor mijzelf besloten het 'legale' pad maar te gaan betreden. Ook gaan de in coffeeshop verkochte soorten mij steeds meer tegenstaan, simpelweg omdat ik pijn wil bestrijden (lees dragelijk houden) en niet meer met een betonnen hoofd op de bank zitten... Inmiddels ben ik na de eerste aanmelding hier, en de mogelijkheid om te posten alweer een paar stappen verder. Heb inmiddels de mediwiet, waar ik op zich zeer tevreden over ben, zeker omdat ik me nu energieker voel als met het spul van de shop. Enige nadeel is tot nu toe de belachelijk hoge prijs, (E9.40 p.gr.) die ik nooit vol ga houden om zelf te betalen, dus als de verzekering (CZ, waar ik nu mee bezig ben) het niet gaat vergoeden, ben ik in principe weer terug bij af, en zal ik hier op het forum mijzelf in gaan lezen om mijn eigen medicinale wiet te gaan kweken. Mocht iemand nog vragen hebben; stel ze, want dat doe ik ook...................... M.v.g. Monstermouse.
×
×
  • Create New...